Cab ZSSK 350 - diskuse ze zvuků P.Kapouna

Cab 350

Chtěl bych se zeptat jestli se už ona výše zmiňovaná skupina domluvila na tvorbě novýho cabu na 350?

Re: Cab 350

Čouda napsal:
Chtěl bych se zeptat jestli se už ona výše zmiňovaná skupina domluvila na tvorbě novýho cabu na 350?
Na tvorbě nového cabu se skupina nedomluvila.
Mohu vypustit naposledy testovanou a upravenou původní kabinu M.Starého s přidanými některými prvky a úpravami pro msts-bin a k tomu nastavené eng pro 350015,350011 s EDB pro oba směry jízdy, pokud již nebude nikdo ze zůčastněných proti. Dlouho se ale nikdo neozval..., každý má dost jiné rozdělané práce.
Taky čekám na vypuštění bin 1.5.8, kde by měly být další zásadní změny.

bob57_cz napsal:
Čouda napsal:
Mohu vypustit naposledy testovanou a upravenou původní kabinu M.Starého s přidanými některými prvky a úpravami pro msts-bin a k tomu nastavené eng pro 350015,350011 s EDB pro oba směry jízdy, pokud již nebude nikdo ze zůčastněných proti. Dlouho se ale nikdo neozval..., každý má dost jiné rozdělané práce.
Čteš mi myšlenky. Právě jsem chtěl požádat zúčastněné o zveřejnění této vyladěné 350. S ní právě tvořím svou novou aktivitu a její chování je maximální spokojenost (ve srovnání s jinými vozidly) Po zveřejnění natáhnu toto ladění i na ostatní 350. Rozměry spřáhel mám přepočítány (na 30) a je to stejné jako u klasických 350 u mne nebo Karla v downloadech.

bob57_cz napsal:
Čouda napsal:

To by bylo pěkné....

Roman napsal:
Já jsem také pro vypuštění do světa, jsem zvědav na reakce uživatelů :lol:
Mě se na tomto ovládání líbilo to, že už to není jen hračka, kde nasypu 100% výkonu a jedu. Zde musíte sledovat ampermetr a podle toho přidávat stupně. Jakmile to přeženete, jdete do skluzu. Za další. Konečně uživatel pozná, že tato mašina má serii a paralel. Pamatuji si, že například do rychlosti 100km/h se na paralel většinou nepřecházelo a poprve jsem si takto vystačil i v MSTS. Při MSTS BIN, pokud u klasických 350 a 36X jedete z druhého stanoviště a použijete EDB, okamžitě přimrznete ke kolejím. U této laděné jsem tento jev nezaznamenal. Také stěrač je otočený na druhou stranu a už nevadí ve výhledu.

Zbyněk Šemora napsal:
Roman napsal:
Mě se na tomto ovládání líbilo to, že už to není jen hračka, kde nasypu 100% výkonu a jedu. Zde musíte sledovat ampermetr a podle toho přidávat stupně. Jakmile to přeženete, jdete do skluzu. Za další. Konečně uživatel pozná, že tato mašina má serii a paralel. Pamatuji si, že například do rychlosti 100km/h se na paralel většinou nepřecházelo a poprve jsem si takto vystačil i v MSTS. Při MSTS BIN, pokud u klasických 350 a 36X jedete z druhého stanoviště a použijete EDB, okamžitě přimrznete ke kolejím. U této laděné jsem tento jev nezaznamenal. Také stěrač je otočený na druhou stranu a už nevadí ve výhledu.

Tak to je parada...po vcerejsim realnem svezeni, se tesim na to kazdodenni v MSTS :lol:

Roman napsal:
Moje řeč. Už aby to bylo venku. Byla by věčná škoda, aby se válela v šuplíku.

Měl bych takovej dotaz k nový kabině na ř. 350. Dal by se zde zavést ukazatel tažné a brzdné síly jako je tomu např u cabu na 362?
Já sem to zkoušel ale když sem ho tam v editoru dal tak se mi neukazovaly číslice na stupních a rajčák byl jaksi taky nepohyblivý. Nevíte co stím? Díky

Pokud jsi to dělal v editoru tak s tím moc nepořídíš. Narazíš totiž na některá jeho omezení a nedodělky/chybičky. Když se ale naučíš pracovat s cvf souborem v jeho textové podobě a pochovíš všechny jeho zákonitosti zcela bezezbytku tak pak s tím dokážeš udělat i skoro nemožné.

Učit se, učit se, učit se..... O ničem jiném to není.

fíííííra napsal:
Měl bych takovej dotaz k nový kabině na ř. 350. Dal by se zde zavést ukazatel tažné a brzdné síly jako je tomu např u cabu na 362?
Já sem to zkoušel ale když sem ho tam v editoru dal tak se mi neukazovaly číslice na stupních a rajčák byl jaksi taky nepohyblivý. Nevíte co stím? Díky
Je to tu : http://web.telecom.cz/bob57_cz/download/cab350.zip
přepínání ss/str/test-digitální měřáky.
V "nové" kabině 350 ukazují Ametry tažnou sílu místo proudu, aby to ukazovalo hodnoty v J i B.
Tažná síla je totiž závislá na proudu.
Kdyby tam byl Ametr, tak by ukazoval jen J nebo jen B.
Proudy jízdy a brzdy jsou opačně orientované, zatímco pro tažnou sílu se používá absolutní hodnota.

Naposled editoval moderátor:
fíííííra napsal:

Problém je taky ten, že u 350 snad takový měřák ani není....protože tam nemůžeš nastavit tah stejně jako u 263 a 36x.....tím by si z toho udělal takovou polofikci

Back
Nahoře