Petr Novák napsal:
Díky za info a mohl by jsi alespoň naznačit,co ten program bude umět?
A co se týče počtu consistů,nepřeháníme to?Je to vůbec možné jet tolika vlaky za nějaký reálný čas?Kbyby bylo něco na testování,tak to pochopím,že je to pro určitou věc,ale tak vysoký počet?Nechci ti do toho kecat,to vůbec ne,snad tam nemáš všechny možné trati?A kdy si najdeš čas to všechno projet?
K počtu consistů :
Je to sbírka pro aktivity trati BP (cca 70 aktivit), 321, 310, ZSK 150, CD 180 a pár maďarů....
Pak už mám bokem asi 7 ruských tratí ( namlsal mne Lord s Fastovem a tak jsem si k němu pořídil pár brášků, pak nějaké MHD a úzké)....
Trainstore si s tím poradil velmi dobře, v konečném důsledku stále pracuje jenom s jednou tratí a jednou aktivitou.....
Ale jak říkám, ladím na tom a je to docela extrém....
A co by měl ten program umět?
1) Část práce s aktivitami - stejné jako Activity Mover, ale s tím, že si můžu udělat tolik archivů, kolik budu chtít a rozškatulkovat si aktivity
2) Přepínání tratí vč. Globalů s možností pomalejší archivace na jiný disk - jak říkám....na notebooku mám nainstalován MS SQL server, VS2003, pár pracovních věcí, MSTS a jsem tak na 30 GB volného prostoru....
3) Přepínání kabin a engů podle toho, zda mám MSTS Bin, či nee
4) Start MSTS s parametry
5) Napadla mne i inteligentnější instalace aktivit z apk - už mne při update štve to neustálé odklikávání....
Jsou to nápady, myšlenky.....ale jak tak zjišťuji, tak manipulaci s tratěmi by v základu zvládnul TS...