Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Snesou se, jen musis vzdy pouzit pouze global k te trati, kterou chces hrat. Ja to resim tak ze pouze prehazuju jednotlive globaly a vse funguje jak maPeta napsal:Ahoj, když dám Bratislava-Praha a Trať 321 do adresáře routes, snesou se? Dík za odpověď
Proste v adredsari MSTS mas slozku global...do ni se ti nainstaluji veci potrebne k trati BP, a kdyz chces hrat treba 321, tak staci pouze vymenit celou slozku za Global co je prilozeny k trati 321Peta napsal:Díky...moc těm Globálům atd... nerozumím...
JOHNZ napsal:No v adresari BP nie je ... je len jedna, ta v adresari MsTS. Keby bol v adresari BP, tak sa to nemusi vymienat ...
A este mam dojem, ze tu zarkow siri bludy ... len GLOBALy vymienat nestaci, treba aj presuvat prec tie "nekamaratske" trate.
JOHNZ napsal:Boby: Ja mam za to, ze pri rovnakej particii je presunutie jedneho adresara o par stotin sekundy rychlejsie nez styroch ...
JOHNZ napsal:A ja len 2 ... muhehehehe ...
JOHNZ napsal:No v adresari BP nie je ... je len jedna, ta v adresari MsTS. Keby bol v adresari BP, tak sa to nemusi vymienat ...
A este mam dojem, ze tu zarkow siri bludy ... len GLOBALy vymienat nestaci, treba aj presuvat prec tie "nekamaratske" trate.