G
Guest
Host
Na stránke dva balíky nových zvukov od Petra Kapouna. Jedná sa o tieto zvuky:704,708,714,731,735,742,749,751,770.
motorové vozy:820,830,831.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pěkné!Zajímalo by mě jestli budou postupně přibývat zvuky dalších loko?dem napsal:Na stránke dva balíky nových zvukov od Petra Kapouna. Jedná sa o tieto zvuky:704,708,714,731,735,742,749,751,770.
dem napsal:Robo a mohol by si mne laikovy vysvetliť,že okrem chladenia vodného okruhu aké iné ventilátory ešte šesťkoláky majú :?: Okrem dvoch ventilátorov na stanovišti rušňovodiča+kalorifer na kúrenie.Aj tam je jeden.
Čo ja viem žiadne iné doposiaľ na 770/771 nejestvovali.nebulus napsal:Inak sú to doposiaľ najlepšie zvkuky pre tieto loko.
Robo napsal:Dem, ja som nenapísal, že tam nieje ventilátor
Ja som reagoval na toto, že v každom prípade je pomenovanie ventilátor dobré.Robo napsal:To, čo on pomenúva ako ventilátor je v skutočnosti chladenie malého vodného okruhu. Ventilátor má úplne iný zvuk.
Robo napsal:Ludek, a čo tak použiť jeden ventilátor "pevne", žeby sa spúšťal pri vyššej rýchlosti ako je tomu teraz a ten druhý klávesov "v" ?
Mě by spíš zajímalo zda by šlo klávesou "v" startovat a vypínat motor.Kdysy dávno to snad bylo u nějaký 753 a bylo to ke stažení na stránkách F.Havla.Robo napsal:Ludek, a čo tak použiť jeden ventilátor "pevne", žeby sa spúšťal pri vyššej rýchlosti ako je tomu teraz a ten druhý klávesov "v" ?
Záleží na tom, že ako sa na to pozeráš.Mne osobne to vyhovuje,lebo je to zas o kus bliššie k realite a preto mi ani to dymenie nevadí. Dá sa to vypnúť inak úplne,ale potom to nedymí ani vo výkone. Tak že je to zas o komromisoch.Robo napsal:Nemyslím si, že štartovanie a vypínanie je efektívne využitie "v-éčka". Okrem toho je určite blbé, keď mi už mašina dymí a zrazu ju naštartujem ...