Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bob57_cz napsal:... Obsluha ventilátoru ručně? Brrr. Taky to jde nadefinovat jako dlouhý zvuk ve smyčce, kde to třeba minutu běží a minutu ne.
Matýsek napsal:Ještě jsem si vzpoměl,že to "Večko" pro zapnutí a vypnutí motoru fungovalo u nějakého motoru buď to byla 240 nebo 820.A už nevím kde jsem to tenkrát stáhnul.Vždyť u elektrických loko se vlastně stažením zběrače ( klávesa P ) taky vypíná motor ,no a když je pak nahodím tak ten motor zapnu.
Nehledě na to, že máš vypnutý motor a najedeš do výkonu a tradá jede se....a i bez startu...Robo napsal:Nemyslím si, že štartovanie a vypínanie je efektívne využitie "v-éčka". Okrem toho je určite blbé, keď mi už mašina dymí a zrazu ju naštartujem ...
Jenomže tohle už je otázka kompromisu, co je víc a co méně nereálné....Robo napsal:A ešte jedna vec k tomu štartovaniu. V MSTS stačí, keď len ťukneš do klávesy a mašina naštartuje, kiež to v reále fíra na dizlákoch ma stlačený ten zelený knoflík dovtedy, kým mu motor nechytí, čiže tu by to bolo v MSTS totálne nereálne.
Krom toho např. dle návodu k obsluze lok T 466.2 je napsané - po nastartování nechat běžet motor 10 minut a pak teprve jet.Robo napsal:A ešte jedna vec k tomu štartovaniu. V MSTS stačí, keď len ťukneš do klávesy a mašina naštartuje, kiež to v reále fíra na dizlákoch ma stlačený ten zelený knoflík dovtedy, kým mu motor nechytí, čiže tu by to bolo v MSTS totálne nereálne.
Jsem proti....kdo na to bude myslet a v pravou chvíli si ten druhý ventilátor zapne růčo.....a co se stane, když ho nezapne? vůbec nic ....Robo napsal:Pritom všetkom hlasujem zato, aby sa jeden z ventilátorov pri rade 770 ovládal manuálne.
ok1dnh napsal:Doufám, že víš o tom, že při startu na čmeldovi jsi zapl STOP vypínač a opravdu jen krátce stisknul tlačítko start. Relé si to podrželo samo.
Karel
ok1dnh napsal:Robo jen tak na okraj, když již máš u sebe na obrázku hned dva čmeláky. Doufám, že víš o tom, že při startu na čmeldovi jsi zapl STOP vypínač a opravdu jen krátce stisknul tlačítko start. Relé si to podrželo samo.
Karel