Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vypni si dynamické tiene ( dynamic shadows ) :!: Je to napísané jak v readme loko, tak aj na stránke s modelom. Stačí čítať.mark napsal:Ahoj Pikku
předně velký dík za Tvé modely!Mám ale problém s tvou 475.0 .Při spuštění simulátoru a pak tratě normálně vše naběhne a pokud bych zůstal v kabině a nepřepínal pohled tak je vše ok- jenže:když přepnu na jakýkoliv vnější pohled okamžitě msts zamrzne (úplně) a po velmi dlouhé době absolutníha záseku(nejde ani restartovat,nic) se msts zhroutí zpět do woken.Ostatní Tvé modely i repainty fungují absolutně bez problémů.Ani žádné jiné modely to nedělají.Zkoušel jsem snad všechna nastavení (stíny,detaily apod.) V náhledu Shape Vieweru je také vše v poho i animace .Grafiku mám ATI.
Máte i někdo další podobný problém?Dík za odpověď.
mark
mark napsal:Taxi!!!
Umím číst...!!!Píšu právě proto,že to dělá i při VYPNUTÝCH stínech (i všech dalších kouzlech s nastavením) .Nejsem začátečník.
Pikku a Taxi,
prosím ,zkus jestli se nejedná o konflikt textur nebo nějakého konfliktního využití formátu (pokus o bump maping apod.)a Graf.karet ATI.Setkal jsem se s tím kdysi u jednoho britského modelu v simulátoru ,jehož jméno se zde nevyslovuje
Zaráží mě právě to ,že vše ostatní od Vás běhá perfektně !
Dík moc
mark
zsr napsal:.....co se tyce injektoru - ty jsem u 475.0 dost vylepsil, takze odpovida kotelnimu zakonu (kazdy injektor zvlast musi byt schopen dodavat vodu pri plnem vykonu..........
......A co se tyce vykonu - tento eng z vyse uvedenych duvodu jezdi jako muzejni masina nebo masina pred nejakou generalkou. Na vykon se urcite podivam.
ZSR
Tonik napsal:zsr napsal:.....co se tyce injektoru - ty jsem u 475.0 dost vylepsil, takze odpovida kotelnimu zakonu (kazdy injektor zvlast musi byt schopen dodavat vodu pri plnem vykonu..........
......A co se tyce vykonu - tento eng z vyse uvedenych duvodu jezdi jako muzejni masina nebo masina pred nejakou generalkou. Na vykon se urcite podivam.
ZSR
Ahoj,po nějakém čase bych se chtěl zeptat(protože se nikde nic neděje),jak to dopadlo s přeladěním engu ke šlechtičně,povedlo se s tím výkonem a dalšími vlastnostmi(jak jsme o tom vedli debatu asi před dvěma měsíci)loko něco udělat?Jestli ano,jsou ty engy někde ke stažení?Podařilo se vyřešit cukání na brzdě u 475.0(bába)? :?:
Pane Nováku, máš pokazený gramofon ?Petr Novák napsal:Ono stačí opravit tu chybu v *cvf souboru,který je přiložen k modelu a to cukání loko prakticky zmizí.Svoji úpravu modelu si nechám pro sebe,abych neporušoval autorská práva.