475.0

Help moderátoři,smažte ty příspěvky,mě to hlásilo chybu v mailu PHP,prý se to neodeslalo a jak koukám,tak ano.Ono mě to občas blbne a nemohu zaboha přijít na to,proč.

to Petr Novák:smaž to sám,dneska to nějak blbne,mě se to stalo taky..... :D

...............jó to se to naháněj počty příspěvků,co? :D :D :D

To právě nemůžu,pokud to chci smazat,tak se mi to vrátí na začátek k prvnímu příspěvku dneska.Vymažu text a chci to odeslat,jenže nemůžu,musí tam být nějaký text....Ani ten křížek u žádného příspěvku není,tak tady jsem v koncích.Jedině,že to smáznou moderátoři...
Počty příspěvků nejsou pro mě důležité.kam se hrabu na borce Martense či Šemoru.A i kdyby,tak píšu jen k tomu,co považuji za důležité a o čem si myslím,že by mohlo zajímat i ostatní.

Petr Novák napsal:
Help moderátoři,smažte ty příspěvky,mě to hlásilo chybu v mailu PHP,prý se to neodeslalo a jak koukám,tak ano.Ono mě to občas blbne a nemohu zaboha přijít na to,proč.
Ale moderátoři podali demisi, tak kdo to má mazat? :cry:

Zbyněk Šemora napsal:
Petr Novák napsal:
Ale moderátoři podali demisi, tak kdo to má mazat? :cry:
Spíš je problém někde se scriptem na serveru...tenscript emailer.php má za úkol odeslat email o vložení příspěvku těm, kdo chtějí dané vlákno sledovat, takže jedno je jisté - pokud ta chybová hláška vyskočí, tak už je to stejně uloženo a nemusíte to ukládání opakovat.

Tohle jsem nevědel,takže ponaučení pro příště...Můžeš Martensi udělat vyjímku a ty moje nadbytečné příspěvky smazat,aby nezaneřáďovaly zbytečně forum,prosím...

Tonik napsal:
zsr napsal:
.....co se tyce injektoru - ty jsem u 475.0 dost vylepsil, takze odpovida kotelnimu zakonu (kazdy injektor zvlast musi byt schopen dodavat vodu pri plnem vykonu..........
......A co se tyce vykonu - tento eng z vyse uvedenych duvodu jezdi jako muzejni masina nebo masina pred nejakou generalkou. Na vykon se urcite podivam.

ZSR

Ahoj,po nějakém čase bych se chtěl zeptat(protože se nikde nic neděje),jak to dopadlo s přeladěním engu ke šlechtičně,povedlo se s tím výkonem a dalšími vlastnostmi(jak jsme o tom vedli debatu asi před dvěma měsíci)loko něco udělat?Jestli ano,jsou ty engy někde ke stažení?Podařilo se vyřešit cukání na brzdě u 475.0(bába)? :?:
Uplynuly 4 měsíce a nad modelem jako by se zavřela voda.Kabinu máme novou,to je pravda,zvuky také díky Jackovi,ale model s chybami se zatím nezměnil.Nechci tady vyvolávat flame,Tax mě z toho už nařknul,ale není škoda,že tak hezký model není hotov?Kdybych to uměl na 100% a měl svolení autora,tak bych se do úprav pustil,Nebo že by někdo jiný přiložil ruku k dílu?

Petr Novák napsal:
Tonik napsal:
zsr napsal:
.....co se tyce injektoru - ty jsem u 475.0 dost vylepsil, takze odpovida kotelnimu zakonu (kazdy injektor zvlast musi byt schopen dodavat vodu pri plnem vykonu..........
......A co se tyce vykonu - tento eng z vyse uvedenych duvodu jezdi jako muzejni masina nebo masina pred nejakou generalkou. Na vykon se urcite podivam.

ZSR

Ahoj,po nějakém čase bych se chtěl zeptat(protože se nikde nic neděje),jak to dopadlo s přeladěním engu ke šlechtičně,povedlo se s tím výkonem a dalšími vlastnostmi(jak jsme o tom vedli debatu asi před dvěma měsíci)loko něco udělat?Jestli ano,jsou ty engy někde ke stažení?Podařilo se vyřešit cukání na brzdě u 475.0(bába)? :?:
Uplynuly 4 měsíce a nad modelem jako by se zavřela voda.Kabinu máme novou,to je pravda,zvuky také díky Jackovi,ale model s chybami se zatím nezměnil.Nechci tady vyvolávat flame,Tax mě z toho už nařknul,ale není škoda,že tak hezký model není hotov?Kdybych to uměl na 100% a měl svolení autora,tak bych se do úprav pustil,Nebo že by někdo jiný přiložil ruku k dílu?

Jediné co je zapotřebí je přeladit .eng a to udělá ZSR.

Pikku napsal:
Jediné co je zapotřebí je přeladit .eng a to udělá ZSR.
Máš moju plnú morálnu podporu. Keď už tu niekto bral do huby šlachtičnú ( rada 475.1 je odlišná od 475.0 a má svoje vlastné vlákno ) tak platí to isté čo aj o Pikkovej 475.0: eng robí ZSR, úpravu už máme v testovacej prevádke, tak stačí len vydržať.
Tu však je namieste opakovať Martensove slová: MSTS nikoho z nás neživí, tak láskavo nenaliehajte na autorov, v prvom rade sa musia starať o svoje povinnosti ako sú práca, rodina ... a až potom môže byť reč o práci pre MSTS. Preto nás do ničoho netlačte prinajmenšom potiaľ, kým nás MSTS nebude živiť. A to zrejme nebude nikdy.
Vieme, ako dopadli pokusy o "sponzoring" pri vývoji modelov a aj ako dopadli pokusy o komerčné vymodelovanie tlamy 451 - proste kopa ľudí mala plnú chlebáreň rečí, ale skutek utek. Preto radšej mlčte, neobťažujte autorov ani fórum zbytočnými dotazmi typu kedy to už bude a počkajte si, kým to osoby znalé a poverené urobia. Svojimi nárekmi, drístami a vyrypovaním tak či tak nič nezmôžete.

Ahoj! Tak mě simulátor zase vytočil :lol: . Při tvorbě aktivity jsem nemohl připojit Bardotku zepředu na Pětasedmu. Poraďte mi prosím někdo co s tím. Děkuji

Tak asi udělej to ce se tady vždy při podobných věcech velmi doporučuje. Zjisti pokudmožno v čem je problém. Jestli v Bardotce nebo 475ce a obrať se na autora daného modelu.

je tam spřáhlo Chain nastavené na 30cm. Pětasedma má k tendru Bar a vepředu Chain, ale nechápu, proč to blbne. U Bardotky je eng naklonovaný z TBP

Čouda napsal:
je tam spřáhlo Chain nastavené na 30cm. Pětasedma má k tendru Bar a vepředu Chain, ale nechápu, proč to blbne. U Bardotky je eng naklonovaný z TBP
Asi si si pomýlil vlákno. 475.0 nemá vlečný tender. Pětasedma je nejaký drbnutý skangový výraz, obe mašiny, 475.0 aj 475.1 majú svoje mená a sú to naprosto odlišné modely. Ráč sa zretelne vyjadrovať a písať do správneho vlákna.

Asi Taxi chtěl připojit hádám Šlechtičnu na přadní spřáhlo a nezdařilo se to. Tuším kvůli rozměrům v bounding boxu. Ale to jsou všecko doměnky a mám dojem že se to tu někde řešilo. Netuším s jakým výsledkem.

Pelikán napsal:
Asi Taxi chtěl připojit hádám Šlechtičnu na přadní spřáhlo a nezdařilo se to. Tuším kvůli rozměrům v bounding boxu. Ale to jsou všecko doměnky a mám dojem že se to tu někde řešilo. Netuším s jakým výsledkem.
Když na ni nacouvá, tak se to spojí. Pokud najíždí předním čumákem po otočení pod "bin", tak se nespojí, spřáhla se prohodí. ( Viz totéž u 451/2. )

bob57_cz napsal:
Pelikán napsal:
Když na ni nacouvá, tak se to spojí. Pokud najíždí předním čumákem po otočení pod "bin", tak se nespojí, spřáhla se prohodí. ( Viz totéž u 451/2. )

Nezkoumal jsem tento problém, nicméně bych asi dal za pravdu bob57_cz. Tohle chování by tomu nasvědčovalo.

Pelikán, bob57_cz, Miran: mne to bolo jasné, ale dotyčný pánko postavil svoj problém šalamúnsky nejasne a navyše do úplne zcestného vlákna. S predným spriahlom šlachtičnej boli od začiatku problémy, keby preňúral to správne vlákno, nemusel sa nad týmto čudovať. Na nejasnú otázku môže byť nejasná odpoveď. Ináč tému predné spriahhlo šlachtičnej je zatiaľ predčasné rozoberať do detailov.

Back
Nahoře