G
Guest
Host
Tak tady můžete psát, jak se vám líbí či nelíbí moje aktivity,co vám dělalo problém při hraní a jak se vám líbí traffic ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš pravdu, Silesia je R a je to fiktívna aktivita.Ide síce cez Bohumín, ale do Popradu ani náhodou ...Laborec425 napsal:Ahoj! Nevím, jestli se to už někde tady řešilo, ale chtěl jsem se zeptat, co to je za aktivitu EC Silesia? Je to fiktivní aktivita? Vždyť Silesia není EC, ale R a jezdí úplně jinou trasu než Bohumín - Poprad-Tatry. Díky za odpověď!![]()
Jiří napsal:Právě začínám dělat aktivitu IC 580 Ostravan v úseku Karviná - Česká Třebová,ale potřebuji věděť tyto informace
a) Z jakého karvinského nástupiště vlak odjíždí ?
b) Zda-li v Bohumíně dochází k výměně lokomotivy _ přespřah ?
c) Zda-li se v průběhu jízdy musí někde ve stanicích odpojovat či připojovat vagóny ?
Druhou část aktivity může dělat Klimi v úseku ČT -Praha.
Když se podíváš na jízdní dobu z KI do AB a jízdní řád, tak ti musí být na první pohled jasné, že to jede na jeden zátah durch v nezměněné sestavě v celé trase při tak rekordně krátké jízdní době (nejdelší pobyt je 3min). Vzhledem k tomu, že se jedná o "lázeňský spoj" a Karviná nemá všude plný bezbarierový přístup, tak pravděpodobně by to mělo jet z nejpřístupnějšího místa.Jiří napsal:Právě začínám dělat aktivitu IC 580 Ostravan v úseku Karviná - Česká Třebová,ale potřebuji věděť tyto informace
c) Zda-li se v průběhu jízdy musí někde ve stanicích odpojovat či připojovat vagóny ?
Tomes napsal:Jiří napsal:Právě začínám dělat aktivitu IC 580 Ostravan v úseku Karviná - Česká Třebová,ale potřebuji věděť tyto informace
a) nevím a myslím, že je to úplně jedno
b) přepřáhnout za 2 minuty, které má Ostravan pobyt v Bohumíně, tos nemyslel vážně ?
c) ne
Pajavlaky napsal:Jiří: Velmi se na tvou aktivitu těším. Strašně rád se bavím...![]()
No taky to bude asi chvilku trvat.Mám prblémy se strojovnou takže to fakt vypadá až na ten Leden-Únor.Jiří napsal:Druhou část aktivity může dělat Klimi v úseku ČT -Praha.
Napřed by sis měl prostudovat všechnu volně přístupnou databázi informací, pak teprve požádat o případné doplnění nenalezených položek, které budeš potřebovat. Nechat si vše položit na stůl je nejen hloupé, ale i bezohledné a sprosté vůči všem. Zamysli se už konečně nad sebou. Některé tvoje myšlenkové pochody v ostatních návštěvnících fora mohou vyvolat dojem, že netrpíš LMD, ale přímo VMD/TMD.( Bez urážky.)Jiří napsal:ad b) Já se jen ptal, já ani nevím,kolik minut v Bohumíně tráví čas,ještě jsem sem se pořádně nepodíval do jízdního řádu tohoto spoje, takže možná moje otázka se bude zdát hloupá,
bob57_cz napsal:AHA ! Takže mrtvý brouk... OK.
Vlado napsal:No možná by nebyla špatná i aktivita s přepřahem Esa 362 Poštovní Spořitelna v Těšíně, to je taky vcelku zajímavé...![]()
Jiří napsal:Vlado napsal:No možná by nebyla špatná i aktivita s přepřahem Esa 362 Poštovní Spořitelna v Těšíně, to je taky vcelku zajímavé...![]()
To by šlo,třeba aktivita Olomouc - Frýdek Místek přes Karvinou,Český Těšín,odpojila by se elektrická lokomotiva a připojil by se Dieslák. Ovšem by to byla fiktivní aktivita.![]()
![]()
![]()
![]()
Jiří napsal:Vlado napsal:No možná by nebyla špatná i aktivita s přepřahem Esa 362 Poštovní Spořitelna v Těšíně, to je taky vcelku zajímavé...![]()
To by šlo,třeba aktivita Olomouc - Frýdek Místek přes Karvinou,Český Těšín,odpojila by se elektrická lokomotiva a připojil by se Dieslák. Ovšem by to byla fiktivní aktivita.![]()
![]()
![]()
![]()