Aktivity Jiří

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Přesně tak, klimi nedělá špatné aktivity a spojit svou práci s Jiřím, který zatím udělal 2 paskvily a teď mi připadá, že spadl z Měsíce, když tady popisuje své myšlenkové postupy při tvorbě aktivit.

Mondeo napsal:
Přesně tak, klimi nedělá špatné aktivity a spojit svou práci s Jiřím, který zatím udělal 2 paskvily a teď mi připadá, že spadl z Měsíce, když tady popisuje své myšlenkové postupy při tvorbě aktivit.
POZOR!!Já jsem se s nikym nepřipojil.On mi vlastně i trochu nahrál protože jsme nevěděl co dělat za aktivitu.Každe dělá svou vlastní aktvitu.já si to budu tvořit podle sebe a on taky!!Ještě to s tím spojením.Jsme v kontaktu s Tomesem,který mi pomáhá vymýšlet zápletky a mnoho dalšího..

klimi napsal:
POZOR!!Já jsem se s nikym nepřipojil..

To nevadí ničemu.Ber to jako prevenci před škodlivými vlivy...... :D :D
Jak by se to řeklo na Slovensku "chceme Ti len dobre".....

klimi napsal:
T napsal:
klimi napsal:

Jak by se to řeklo na Slovensku "chceme Ti jen dobre".....
JJ chápu tě :D Ty Antivlive :lol:

klimi, přečti si Jiřího příspěvky ve skvělém vlákně, které zase založil - odjezdy vlaků a uděláš si obrázek sám. Radím Ti, počkej, až obdržíš trať 321 a udělej obě části sám a určitě aktivita bude lepší než po spolupráci s Jiřím, to Ti dám písemně ! A ještě zpráva pro moderátory, vím, že se to tady psalo mockrát, ale nešly by Jiřího příspěvky automaticky mazat, aby to tady nezanášel zbytečným balastem ?

Tomes napsal:
klimi napsal:
T napsal:
klimi napsal:

klimi, přečti si Jiřího příspěvky ve skvělém vlákně, které zase založil - odjezdy vlaků a uděláš si obrázek sám. Radím Ti, počkej, až obdržíš trať 321 a udělej obě části sám a určitě aktivita bude lepší než po spolupráci s Jiřím, to Ti dám písemně ! A ještě zpráva pro moderátory, vím, že se to tady psalo mockrát, ale nešly by Jiřího příspěvky automaticky mazat, aby to tady nezanášel zbytečným balastem ?

Ono by to šlo mazat,ale jak řekl pan Starý, byla by tu cenzura a on je proti tomu,takže s tím by musel souhlasit pan Starý. :twisted:

A může tu vzniknout nebezpečný precedens : dneska budeme mazat příspěvky Jiřímu a zítra tu příjde někdo nový a tomu taky budeme mazat příspěvky ?
Nejsme na Trainz fóru,tam je nejen cenzura,ale diktatura. Ale pan Starý nic takového nechce. :twisted:

Jiří napsal:
Tomes napsal:
klimi napsal:
T napsal:
klimi napsal:

Ono by to šlo mazat,ale jak řekl pan Starý, byla by tu cenzura a on je proti tomu,takže s tím by musel souhlasit pan Starý. :twisted:

A může tu vzniknout nebezpečný precedens : dneska budeme mazat příspěvky Jiřímu a zítra tu příjde někdo nový a tomu taky budeme mazat příspěvky ?
Nejsme na Trainz fóru,tam je nejen cenzura,ale diktatura. Ale pan Starý nic takového nechce. :twisted:

Pane Jiří, Vy jste si ale založil své forum, na které jste zřejmě chodil sám. Myslím si, že nejsem sám, komu vadí vaše příspěvky a musím jimi listovat, pokud se chci něco dozvědět. Johnz (myslím si, že to byl on) navrhoval změnu fora, podle které byste mohl přispívat pouze do všeobecné diskuze, kterou by stejně málokdo četl. Jsem přesvědčen, že tato doba na změnu nastala, tudíž se ptám proč nenastala (dle hlasování uživatelů byla většina pro)...

Tomes napsal:
...Johnz (myslím si, že to byl on) navrhoval změnu fora, podle které byste mohl přispívat pouze do všeobecné diskuze, kterou by stejně málokdo četl. Jsem přesvědčen, že tato doba na změnu nastala, tudíž se ptám proč nenastala (dle hlasování uživatelů byla většina pro)...

Vzhledem k tomu co se tu poslední dobou děje, tak bych byl taky pro, aby se opět obnovila diskuze na změnu schématu tohoto fóra. Tohle není namířené jenom proti panu Jiřímu, ale on je hlavní důkaz toho, že to bude mít smysl a uplatnění.

Jiří napsal:

Jiří existují dvě cesty:

1.Budete sem přispívat své příspěvky nynější kvality a kvantity a brzy i panu Starému dojde trpělivost a pak už budete mít smolíka pacholíka.

2.Začnete nad svými příspěvky přemýšlet.Ulehčíte tak sobě a hlavně ostatním uživatelům tohoto fóra a jak koukám není jich málo těch,kteří by Vás včetně mne viděli nejraději na Vámi vytvořeném fóru.Tam si klidně slovo po slovu piště postup při tvoření aktivit a všeho okolo msts.Jak by to tu vypadalo,kdyby to vzal každý jako Vy.Asi takto:

Jak jsem tvořil aktivitu......

Tak jsem si sednul k pc,neprve jsem si musel přiložit uhlí do kamen,aby mi nebylo zima,pak jsem si ovázal šálu okolo krku a udělal čaj.Pak přišel velký okamžik.Start PC.Nabíhal mi operační systém,nejaké to icq a podobně.V tom zazvonil telefon a tak jsem ho musel vzít.Pak už jsem si zapnul i msts a AE.Trochu jsem se zdržel,neořezal jsem si svoji tužku číslo tři,abych mohl provádět zápisy časů příjezdů do stanic.A vůbec jsem se zdržel,protože jsem si neuklidil na stole a v sektoru A2,kde má být poznámový blok ležela večeře a tak jsem dle Lefingvel-Bronštajnova systému musel nastolit pořádek přesunem klávesnice do sektoru B5 a jídla do sektoru A4.Pak už jsem byl spokojený a mohl jsem se věnovat tvorbě aktivity,ale všechno se to opět zdrží,neboť musím s Vladem projednat jestli tam dám Jardovu poštovní spořitelnu nebo jinou 362,no nedořešili jsme to protože jsem musel na nákup do Hypernovy a kvůli tomu se vydání aktivity posune o jeden měsíc....................................

Rozumní účastníci fóra mi toto prominou,jen jsem chtěl Jiřímu ukázat jak je příjemné číst takové blbosti,které nikoho nezajímají...........

Inak povedané - majte ma radi, nič mi nemôžete a budem vás (prepáčte za výraz) srať či sa vám to páči alebo nie.

Poslední výstraha

T napsal:
Jiří napsal:

Jiří existují dvě cesty:

1.Budete sem přispívat své příspěvky nynější kvality a kvantity a brzy i panu Starému dojde trpělivost a pak už budete mít smolíka pacholíka.
Pane Jiří, jenom tak mimochodem - Vaši osobu jakožto nepolepšitelnou jsme nedávno s adminem tohoto fora řešili minulý týden a došli k tomuto závěru :

Jakékoliv Vaše příspěvky, které se budou zcela vymykat pravidlům chování na tomto foru mají moderátoři právo smazat.

To znamená, že vaše rozumné příspěvky budou zachovány a filtrovány tak, aby jste toto forum již dále nezaneřádil.

Dále ä to je pro Vás podstatné je toto :

1) Založil jste si svoje vlastní forum, kde jste bez jakýchkoliv výčitek přenesl bez úprav pravidla z tohoto fora a jal se je TVRDĚ VYŽADOVAT A DODRŘOVAT, zatímco tady na ně z vysoka kálíte.. Takže o precedensu nemůže být ve Vašem případě ani řeči.

2) Uvědomte si, pokud to dokážete, že vždy se jedinec přizpůsobuje skupině lidí se stejným zájmem.

3) Jakékoliv odmítání pravidel je anarchie - což dokonale předvádíte.

Takže toto berte jako poslední veřejnou výzvu. Pokud se ani po této výzvě Vaše chování nezlepší, začnou být vaše příspěvky dle bodu 1. mazány.

Je vám to už konečně jasné, nebo se mám tady i vykakat?

Tuto zprávu dostáváte i jako SZ a mail.

Back
Nahoře