Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hekl338 napsal:Umi nekdo poradit, kde muze byt problem, aktivita TS101_1den_2cast. Aktivitu spusti a po stlaceni F 11 nemilosrdni pad. Mam aktualizaci trate 11, v tom predpokladam problem nebude.
Chlapci bohužel Vám neporadím. Stáhnul jsem si verzi co mám na netu a v pohodě jsem dojel až do Záboří.Venny napsal:Hekl338 napsal:Umi nekdo poradit, kde muze byt problem, aktivita TS101_1den_2cast. Aktivitu spusti a po stlaceni F 11 nemilosrdni pad. Mam aktualizaci trate 11, v tom predpokladam problem nebude.
Ten samý problém - po odkliknutí úvodního textu v Kolíně simulace asi po 2-3 vteřinách hapá.Jako Hekl mám Aktualizaci 11, trainset BP poslední vydané verze. Potřebné soupravy / consisty jsou prověřeny, případně opraveny, trasa v Editoru nevykazuje žádné chyby.
Kubo - děkujeme za radu.![]()
No jasně u Jardy Skůry, jinak bych ty aktivity nedavál ven.passion napsal:Ahoj Kuba, je možné niekde spomínané modely stiahnuť? DÍk.
passion :salut:
To je divné, já to jel několikrát a nikdy ani náznak že by chtěl spadnout při načítání ( v Kolíně skoro vůbec nic není ) a ani nikde jinde.Boby napsal:Zkoušel jste ji někdo zajet? Mě nejde ani spustit, spadne těsně před koncem načtení.
Kuba napsal:To je divné, já to jel několikrát a nikdy ani náznak že by chtěl spadnout při načítání ( v Kolíně skoro vůbec nic není ) a ani nikde jinde.Boby napsal:Zkoušel jste ji někdo zajet? Mě nejde ani spustit, spadne těsně před koncem načtení.
Tak to opravdu nevím, kde je zakopaný pes. Já to jel několikrát a vše v pořádku. Jednou se mi to stávalo kdysi v Žilině, ale proč se to tak dělo do teď nevím. Možná zkusit vyměnit BIN, ale jestli to bude potom funogvat nevím.T napsal:kb_ts101_3den_1cast
Vrhnul jsem se na tuto aktivitu,ale mám s ní takový záhadný problém.Z depa na Hlavní v pohodě,ale po při pokusu připojit soupravu (pro některé prudce chytré-vozy i mašinu 111,která přisunula soupravu mám vyladěnou) dojde k záhadnému posunu vzad na zhlaví pod Vítkov(skok cca 300).Nekoukal jsem jestli tam nebyl někde Coperfield a nebyla to jeho práce.Při druhém pokusu připojení a to opět rychlostí cca 1km/h se sice souprava nikam nepřesunula,ale můj pohled se přemístil opět na vítkovské zhlaví a to stylem jako,když se vykolejí souprava.Ještě jednu věc-bin mám ten co je doporučen.Testoval jste někdo tuto aktivitu a fungovalo Vám to??
Kuba napsal:Tak to opravdu nevím, kde je zakopaný pes. Já to jel několikrát a vše v pořádku. Jednou se mi to stávalo kdysi v Žilině, ale proč se to tak dělo do teď nevím. Možná zkusit vyměnit BIN, ale jestli to bude potom funogvat nevím.T napsal:kb_ts101_3den_1cast
Vrhnul jsem se na tuto aktivitu,ale mám s ní takový záhadný problém.Z depa na Hlavní v pohodě,ale po při pokusu připojit soupravu (pro některé prudce chytré-vozy i mašinu 111,která přisunula soupravu mám vyladěnou) dojde k záhadnému posunu vzad na zhlaví pod Vítkov(skok cca 300).Nekoukal jsem jestli tam nebyl někde Coperfield a nebyla to jeho práce.Při druhém pokusu připojení a to opět rychlostí cca 1km/h se sice souprava nikam nepřesunula,ale můj pohled se přemístil opět na vítkovské zhlaví a to stylem jako,když se vykolejí souprava.Ještě jednu věc-bin mám ten co je doporučen.Testoval jste někdo tuto aktivitu a fungovalo Vám to??
Vindobona si veze klasické české CD_Ampz, které je v trainsetu BP.klimi napsal:Zdar Kubo!
O jaké Ampzty se jedná v Consistu Ec173? Nemám je u sebe. Díky
Vždyť v readme je přímy link, kde lze ty kontejnery stáhnout.Boby napsal:Tak jsem se těšil, že se svezu s Taurusem ale ihned po spuštění ( když zavřu úvodní okno přímo v aktivitě) mi aktivita bez jakékoli zprávy spadne. Mám podezření, že nestíhá moje starší sestava. Jel to někdo?
Zároveň bych se chtěl zeptat autora kde sehnal textury 20ft Containers z 25/10/2005, které jsou nutné pro PKP Sgs (typ 412Z). Na uvedeném přímém linku nejsou, prohledal jsem celý mstrainstop, ale jsou zde jen nové.