Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Umi nekdo poradit, kde muze byt problem, aktivita TS101_1den_2cast. Aktivitu spusti a po stlaceni F 11 nemilosrdni pad. Mam aktualizaci trate 11, v tom predpokladam problem nebude.

Hekl338 napsal:
Umi nekdo poradit, kde muze byt problem, aktivita TS101_1den_2cast. Aktivitu spusti a po stlaceni F 11 nemilosrdni pad. Mam aktualizaci trate 11, v tom predpokladam problem nebude.

Ten samý problém - po odkliknutí úvodního textu v Kolíně simulace asi po 2-3 vteřinách hapá. :cry: Jako Hekl mám Aktualizaci 11, trainset BP poslední vydané verze. Potřebné soupravy / consisty jsou prověřeny, případně opraveny, trasa v Editoru nevykazuje žádné chyby.
Kubo - děkujeme za radu. :)

Venny napsal:
Hekl338 napsal:

Ten samý problém - po odkliknutí úvodního textu v Kolíně simulace asi po 2-3 vteřinách hapá. :cry: Jako Hekl mám Aktualizaci 11, trainset BP poslední vydané verze. Potřebné soupravy / consisty jsou prověřeny, případně opraveny, trasa v Editoru nevykazuje žádné chyby.
Kubo - děkujeme za radu. :)
Chlapci bohužel Vám neporadím. Stáhnul jsem si verzi co mám na netu a v pohodě jsem dojel až do Záboří.

Naposled editoval moderátor:
Na mojem webu si můžete stáhnout 2 nové aktivity, v čele s novým modelem ČD 163 a ŽSSK 162 od Jirky.

kb_TS101_2den_8cast

Zkoušel jste ji někdo zajet? Mě nejde ani spustit, spadne těsně před koncem načtení.

Re: kb_TS101_2den_8cast

Boby napsal:
Zkoušel jste ji někdo zajet? Mě nejde ani spustit, spadne těsně před koncem načtení.
To je divné, já to jel několikrát a nikdy ani náznak že by chtěl spadnout při načítání ( v Kolíně skoro vůbec nic není ) a ani nikde jinde.

Re: kb_TS101_2den_8cast

Kuba napsal:
Boby napsal:
To je divné, já to jel několikrát a nikdy ani náznak že by chtěl spadnout při načítání ( v Kolíně skoro vůbec nic není ) a ani nikde jinde.

Těsně před koncem načtení to napíše chybu v train.exe, takže ten Kolín vlastně ani nevidím. Nejde mi to na rozum, protože ostatní aktivity jdou bez problémů.

kb_ts101_3den_1cast

Vrhnul jsem se na tuto aktivitu,ale mám s ní takový záhadný problém.Z depa na Hlavní v pohodě,ale po při pokusu připojit soupravu (pro některé prudce chytré-vozy i mašinu 111,která přisunula soupravu mám vyladěnou) dojde k záhadnému posunu vzad na zhlaví pod Vítkov(skok cca 300).Nekoukal jsem jestli tam nebyl někde Coperfield a nebyla to jeho práce.Při druhém pokusu připojení a to opět rychlostí cca 1km/h se sice souprava nikam nepřesunula,ale můj pohled se přemístil opět na vítkovské zhlaví a to stylem jako,když se vykolejí souprava.Ještě jednu věc-bin mám ten co je doporučen.Testoval jste někdo tuto aktivitu a fungovalo Vám to??

T napsal:
kb_ts101_3den_1cast

Vrhnul jsem se na tuto aktivitu,ale mám s ní takový záhadný problém.Z depa na Hlavní v pohodě,ale po při pokusu připojit soupravu (pro některé prudce chytré-vozy i mašinu 111,která přisunula soupravu mám vyladěnou) dojde k záhadnému posunu vzad na zhlaví pod Vítkov(skok cca 300).Nekoukal jsem jestli tam nebyl někde Coperfield a nebyla to jeho práce.Při druhém pokusu připojení a to opět rychlostí cca 1km/h se sice souprava nikam nepřesunula,ale můj pohled se přemístil opět na vítkovské zhlaví a to stylem jako,když se vykolejí souprava.Ještě jednu věc-bin mám ten co je doporučen.Testoval jste někdo tuto aktivitu a fungovalo Vám to??
Tak to opravdu nevím, kde je zakopaný pes. Já to jel několikrát a vše v pořádku. Jednou se mi to stávalo kdysi v Žilině, ale proč se to tak dělo do teď nevím. Možná zkusit vyměnit BIN, ale jestli to bude potom funogvat nevím.

Kuba napsal:
T napsal:
kb_ts101_3den_1cast

Tak to opravdu nevím, kde je zakopaný pes. Já to jel několikrát a vše v pořádku. Jednou se mi to stávalo kdysi v Žilině, ale proč se to tak dělo do teď nevím. Možná zkusit vyměnit BIN, ale jestli to bude potom funogvat nevím.

Neměnil jsem nic a zkusil jsem nahrát poslední save před připojením soupravy a ono to bylo v pohodě.Takže ta kouzla budou zřejmě jen u mne.(v Žilině se mi to také stávalo,ale už si nepamatuji co to bylo za aktivitu.)

Kdepak Caperfield je i u mě :cry:
Přemístění sice vypadá efektně, ale .....
Po obnovení save jsem najížděl rychlostí 2 km/hod a hups pro změnu poškozené spřáhlo. Takže znova a rychleji - 4 km/hod, to už bylo vpořádku. Jsem zvědavý co se bude dít dál, zatím jsem kousek za Prahou.

Tu 8 část druhého dne se mi ale bohužel žádným způsobem rozchodit nepodařilo. Tak se s tím budu muset asi smířit.

Ahoj Kubo,po delší pauze zase pěkná aktivita v podání TS 101!!!! Vše šlapalo jak mělo,prostě bez problémů i na HL.N.odpojení od "žehličky".Díky za ni už se těším na pokračování z Kolína.Ahoj R.

klimi napsal:
Zdar Kubo!
O jaké Ampzty se jedná v Consistu Ec173? Nemám je u sebe. Díky
Vindobona si veze klasické české CD_Ampz, které je v trainsetu BP.

ec_170_hungaria

Tak jsem se těšil, že se svezu s Taurusem ale ihned po spuštění ( když zavřu úvodní okno přímo v aktivitě) mi aktivita bez jakékoli zprávy spadne. Mám podezření, že nestíhá moje starší sestava. Jel to někdo?
Zároveň bych se chtěl zeptat autora kde sehnal textury 20ft Containers z 25/10/2005, které jsou nutné pro PKP Sgs (typ 412Z). Na uvedeném přímém linku nejsou, prohledal jsem celý mstrainstop, ale jsou zde jen nové.

RE: ec_170_hungaria

Boby napsal:
Tak jsem se těšil, že se svezu s Taurusem ale ihned po spuštění ( když zavřu úvodní okno přímo v aktivitě) mi aktivita bez jakékoli zprávy spadne. Mám podezření, že nestíhá moje starší sestava. Jel to někdo?
Zároveň bych se chtěl zeptat autora kde sehnal textury 20ft Containers z 25/10/2005, které jsou nutné pro PKP Sgs (typ 412Z). Na uvedeném přímém linku nejsou, prohledal jsem celý mstrainstop, ale jsou zde jen nové.
Vždyť v readme je přímy link, kde lze ty kontejnery stáhnout.
(link bezpośredni: http://mstrainstop.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=324 )

Jinak proč to padá netuším, já nikdy neměl v Břeclavi FPS menší než 10 ( myšleno při pohledu z kabiny, když jsem šel ven tak FPS občas pod 10 šlo ).

Ahoj Kubo.
Tak jsem si včera potřeboval odpočinout od tvorby aktivit a taky změnit trať. Projel jsem si tvoje 2 aktivity pro 321, R 432 Kysuca a Os 3310. Nádherně jsem si to užil super práce. Jen taková maličkost u Kysuce. V Čadci máš krátký vyčkávací bod u nákladních vozů hned vedle soupravy hráče a po signálu k odjezdu se cca po 5 vteřinách rozjedou i ony vozy a zmizely mi vedle soupravy:D. Další věc je starý consists 843+043+943 od Vrbama, já si to v CB opravím, jen to píšu, protože nově vydaná souprava už nemá 943 jako wag., ale už jen jako lokomotivu, takže se mezi vagóny v CB nenachází.
S přáním hezkého dne a hodně elánu při další tvorbě aktivit.
Dan:cool:

Back
Nahoře