Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
RE: ec_170_hungaria

Boby napsal:
Tak jsem se těšil, že se svezu s Taurusem ale ihned po spuštění ( když zavřu úvodní okno přímo v aktivitě) mi aktivita bez jakékoli zprávy spadne. Mám podezření, že nestíhá moje starší sestava. Jel to někdo?
Zároveň bych se chtěl zeptat autora kde sehnal textury 20ft Containers z 25/10/2005, které jsou nutné pro PKP Sgs (typ 412Z). Na uvedeném přímém linku nejsou, prohledal jsem celý mstrainstop, ale jsou zde jen nové.
Já to mám podobně, dneska ráno sem se dostal přes Břeclav do Vranovic.

Dan J. napsal:
Ahoj Kubo.
Tak jsem si včera potřeboval odpočinout od tvorby aktivit a taky změnit trať. Projel jsem si tvoje 2 aktivity pro 321, R 432 Kysuca a Os 3310. Nádherně jsem si to užil super práce. Jen taková maličkost u Kysuce. V Čadci máš krátký vyčkávací bod u nákladních vozů hned vedle soupravy hráče a po signálu k odjezdu se cca po 5 vteřinách rozjedou i ony vozy a zmizely mi vedle soupravy:D. Další věc je starý consists 843+043+943 od Vrbama, já si to v CB opravím, jen to píšu, protože nově vydaná souprava už nemá 943 jako wag., ale už jen jako lokomotivu, takže se mezi vagóny v CB nenachází.
S přáním hezkého dne a hodně elánu při další tvorbě aktivit.
Dan:cool:
Díky za upozornění, 943.wag se už v mém trainsetu neobjevuje.:)

Ondra.H napsal:
Boby napsal:
Tak jsem se těšil, že se svezu s Taurusem ale ihned po spuštění ( když zavřu úvodní okno přímo v aktivitě) mi aktivita bez jakékoli zprávy spadne. Mám podezření, že nestíhá moje starší sestava. Jel to někdo?
Zároveň bych se chtěl zeptat autora kde sehnal textury 20ft Containers z 25/10/2005, které jsou nutné pro PKP Sgs (typ 412Z). Na uvedeném přímém linku nejsou, prohledal jsem celý mstrainstop, ale jsou zde jen nové.
Podobně s pádem nebo podobně s těma kontejnerama???:cool:

Boby napsal:
Já jsem to chtěl jet,ale taky mi to spadlo hned po odkliknutí F 11. Ty vozy jsem tam našel v Readme,ale taky se mi nikdy nepodařilo stáhnout balík na 100%.Takže při spuštění aktivity mi neustále něco chybělo v těchto vozech což je jasný.Vhold bohužel. :( Myslím že v PC alespoń u mě to snad není,vcelku nové železo,doporučeno a sestaveno bobem_57 !!!

Banán napsal:
Boby napsal:
Já jsem to chtěl jet,ale taky mi to spadlo hned po odkliknutí F 11. Ty vozy jsem tam našel v Readme,ale taky se mi nikdy nepodařilo stáhnout balík na 100%.Takže při spuštění aktivity mi neustále něco chybělo v těchto vozech což je jasný.Vhold bohužel. :( Myslím že v PC alespoń u mě to snad není,vcelku nové železo,doporučeno a sestaveno bobem_57 !!!
Kurňa chlapi, co mi to děláte!!! Já po měsicích nervů a bůhví jakých zkoušek jsem si udělal aktivitu a Vy hned na mě takhle.:D

Vezmu to postupně - ohledně těch kontejnerů, tak ty jsem stahoval asi 14 dny a všechno bylo v pohodě, teď jsem to zkoušel znovu a k mému úžasu to nejde. Jak to vyřešit - nevím, jedině asi dám ty *.ace na svůj web.

K těm pádům v Břeclavi - to je pro mě ještě větší záhada. Jak jsem psal, nikdy neměl ani náznak toho, že by chtěl spadnout a FPS se celou dobu drželo nad 10, v průměru okolo 15.

Je tady vůbec někdo, kdo by se dostal z Břeclavi bez problému, vyjma těch z kontejnerama???

KUBA: Já mám podobný problém (ovšem nevím,zda je to těma kontejnerama-já jsme žádné jiné nestahoval a nahradil si je v CB českýma). Aktvivita se spustí, zavřu okno s instrukcema a poté je to tak,že každá jedna vteřina ve hře trvá tak 10 vteřin ve skutečnosti. Opakovaně je slyšet zvuk stykačů 242 a jakési houkání. Po 14. vteřinách aktivita padá. Zřejmě by to chtělo vydat nějakou ,,light" verzi s hodně odlechčenou Břeclaví.

Kuba napsal:
Kurňa chlapi, co mi to děláte!!! Já po měsicích nervů a bůhví jakých zkoušek jsem si udělal aktivitu a Vy hned na mě takhle.:D

Vezmu to postupně - ohledně těch kontejnerů, tak ty jsem stahoval asi 14 dny a všechno bylo v pohodě, teď jsem to zkoušel znovu a k mému úžasu to nejde. Jak to vyřešit - nevím, jedině asi dám ty *.ace na svůj web.

K těm pádům v Břeclavi - to je pro mě ještě větší záhada. Jak jsem psal, nikdy neměl ani náznak toho, že by chtěl spadnout a FPS se celou dobu drželo nad 10, v průměru okolo 15.

Je tady vůbec někdo, kdo by se dostal z Břeclavi bez problému, vyjma těch z kontejnerama???
Kubo, teď jsem to nainstaloval a jdu to skusit, jen mi prosím řekni odkud stáhnu tyto Taurusy:
OBB 1116 250-0_Feuerwehr
OBB 1116 007-4_EB2008_Griec
OBB 1216 226-1_Tschechien
LTE 1216 910-0
Ostatní si nahradím v CB. A jak říkám testnu.
Předem díky. Dan.

klimi napsal:
.... Po 14. vteřinách aktivita padá. Zřejmě by to chtělo vydat nějakou ,,light" verzi s hodně odlechčenou Břeclaví.
Ale najednou, jak tady byla debata o vozidlech jako objekt do tratě, tak jste mi všichni tvrdili, že když máme BIN tak si můžu dát do stanic kolik trafficu chci. A teď se najednou dozvídám, že nemůžu, protože asi jediný počítač, který to utáhne je ten můj.:salut:

Počkám, jestli se někdo ozve že to projel jinak to opravím a ulehčím Břeclavi.

Dan J. napsal:
Kubo, teď jsem to nainstaloval a jdu to skusit, jen mi prosím řekni odkud stáhnu tyto Taurusy:
OBB 1116 250-0_Feuerwehr
OBB 1116 007-4_EB2008_Griec
OBB 1216 226-1_Tschechien
LTE 1216 910-0
Ostatní si nahradím v CB. A jak říkám testnu.
Předem díky. Dan.
U zsolteeho. http://zsoltee75.extra.hu

Naposled editoval moderátor:
[quote='Kuba]Ale najednou, jak tady byla debata o vozidlech jako objekt do tratě, tak jste mi všichni tvrdili, že když máme BIN tak si můžu dát do stanic kolik trafficu chci.[/quote]Opravdu všichni ??? !!! Se mnou se nepočítá a dobře vám tak ! Komu není rady ...

bob57_cz napsal:
Prosím tě, tam se musím zaregistrovat? Nebo jak to fachá? Maďarštinu opravdu neovládám.:D:D
Dan
Jo musíš tam mít reg, jinak taky si tam můžeš dokonce změnit jazyk na ENG.
_______________________________________________________________________________________________________________________________
Hodil jsem na svůj web ty ace soubory, co chybí u těch polských kontejnerů. Stačí to rozbalit a nakopírovat do složky PKP_412Z.
http://www.kuba-msts.ic.cz/trainset/PKP_412Z.rar

Kuba]Ale najednou napsal:
Opravdu všichni ??? !!! Se mnou se nepočítá a dobře vám tak ! Komu není rady ...
[quote='Kuba]O vás jsem nevědel, tak to se omlouvám. Takže všichni kromě mě a boba57_cz.:D[/quote] A zase breptáš nepravdu. Zrovna ty jsi na můj "názor" reagoval jako první včetně jeho citace.
:roll: "Chce to trénovat pamatováka, mladej.!"( tohle je citace z reklamy, pokud to někdo nezná !) :roll:
Kolik času potřebuješ na otočení korouhvičky ? : http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1982&pid=74323#pid74323 :eek:

bob57_cz napsal:
Kuba]Ale najednou napsal:
Opravdu všichni ??? !!! Se mnou se nepočítá a dobře vám tak ! Komu není rady ...
[quote='Kuba]O vás jsem nevědel, tak to se omlouvám. Takže všichni kromě mě a boba57_cz.:D
A zase breptáš nepravdu. Zrovna ty jsi na můj "názor" reagoval jako první včetně jeho citace.
:roll: "Chce to trénovat pamatováka, mladej.!"( tohle je citace z reklamy, pokud to někdo nezná !) :roll:
Kolik času potřebuješ na otočení korouhvičky ? : http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1982&pid=74323#pid74323 :eek:
[/quote]
A jo tak, to už jsem asi doma.:D Jinak co tak sleduju, tak se tady korouhvičky otáčejí většinou až k tomu dá "někdo" povel jinak to naraží na tvrdý odpor.

[quote='Kuba]A jo tak, to už jsem asi doma. Jinak co tak sleduju, tak se tady korouhvičky otáčejí většinou až k tomu dá "někdo" povel jinak to naraží na tvrdý odpor. [/quote] Nemusím se ptát, kdo je ten, co tomu "velí" nebo se spíš snaží o absolutní kontrolou ?
Žeby ten, co se mezi "mládeží" zove "palice" alias "hlava", ... ? Má tu i své dráby, co to ohlídají.

bob57_cz napsal:
[quote='Kuba]A jo tak, to už jsem asi doma. Jinak co tak sleduju, tak se tady korouhvičky otáčejí většinou až k tomu dá "někdo" povel jinak to naraží na tvrdý odpor.
Nemusím se ptát, kdo je ten, co tomu "velí" nebo se spíš snaží o absolutní kontrolou ?
Žeby ten, co se mezi "mládeží" zove "palice" alias "hlava", ... ? Má tu i své dráby, co to ohlídají.
[/quote]
To teda nemusíte a tak bych asi tuto debatu ukončil, trošku jsme se dostali od tématu, proč padá moje aktivita v Břeclavi a jestli je někdo komu to nespadlo???

Tak koukám, že se debata dostala trochu mimo.
Problém není v polských kontejnerech, ty se dají nahradit třeba českými, stejně jsou ty traffic mix s CD. Trošku jsem koukal do editoru. Podle mě toho jede hned na začátku moc naráz. Třeba by to stačilo jenom upravit, aby jely postupně, než rovnou vydávat light verzi.

Boby napsal:
Problém není v polských kontejnerech, ty se dají nahradit třeba českými, stejně jsou ty traffic mix s CD. Trošku jsem koukal do editoru. Podle mě toho jede hned na začátku moc naráz. Třeba by to stačilo jenom upravit, aby jely postupně, než rovnou vydávat light verzi.
I tohle je řešení. Já na to mrknu a pustím ven nějakou "medium" verzi.

edit: Tak na mojem webu můžete stáhovat upravenou verzi, kdy jsem traffic rozhodil na víc časů, tudiž tam není takový prvotní nápor na PC.

Kuba napsal:
Dan J. napsal:
Ahoj Kubo.
Tak jsem si včera potřeboval odpočinout od tvorby aktivit a taky změnit trať. Projel jsem si tvoje 2 aktivity pro 321, R 432 Kysuca a Os 3310. Nádherně jsem si to užil super práce. Jen taková maličkost u Kysuce. V Čadci máš krátký vyčkávací bod u nákladních vozů hned vedle soupravy hráče a po signálu k odjezdu se cca po 5 vteřinách rozjedou i ony vozy a zmizely mi vedle soupravy:D. Další věc je starý consists 843+043+943 od Vrbama, já si to v CB opravím, jen to píšu, protože nově vydaná souprava už nemá 943 jako wag., ale už jen jako lokomotivu, takže se mezi vagóny v CB nenachází.
S přáním hezkého dne a hodně elánu při další tvorbě aktivit.
Dan:cool:
Díky za upozornění, 943.wag se už v mém trainsetu neobjevuje.:)

Ondra.H napsal:
Boby napsal:
Podobně s pádem nebo podobně s těma kontejnerama???:cool:
S těmi pády.

Zdravím, nemohl by sem prosím někdo hodit odkaz na loko ZSSK 350.006, která je použita ve Vaší aktivitě. Nikde tu gorilu nemůžu najít. Díky!

Ahoj Kubo. Takže neodlehčená verze Hungarie, po startu ihned pád. Teď jdu na tu odlehčenou, ale mám dojem, že to slabým PC nebude, já mám sice starší PC, ale docela ještě standard.:D
Dan

Back
Nahoře