Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Ondra.H napsal:
Zrovna sem aktivitu EC 170 dojel, až na tu Břeclav bylo všechno OK.
Ještě bych se chtěl zeptat zda budou další pokračování aktivit TS 101 ?
Jelikož GVD končí za měsíc, tak už pokračování nebude. Ale od nového GVD bych chtěl zkusit nějaký oběh udělat, jenom záleží na tom, který bude přijatelný a hezký.

Kuba napsal:
alcapone napsal:
Tak bohužel, moje železo to nezvládá. ...
Vážně??? Jak je to možné??? Vždyť jste mě tady "skoro" všichni přesvědčovali, že taková situace není díky BINu možná a najednou zjišťuju, že bez problému to neprojel prakticky nikdo. Jenom by zajímalo, kde soudruzi z NDR udělali chybu???
Nojo, když dnes tento počítač patří spíše do kanceláře, než na hraní. Snad jsem byl hodnej a ježíšek mě nadělí něco výkonějšího.

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
Kuba napsal:
alcapone napsal:
Vážně??? Jak je to možné??? Vždyť jste mě tady "skoro" všichni přesvědčovali, že taková situace není díky BINu možná a najednou zjišťuju, že bez problému to neprojel prakticky nikdo. Jenom by zajímalo, kde soudruzi z NDR udělali chybu???
Nojo, když dnes tento počítač patří spíše do kanceláře, než na hraní. Snad jsem byl hodnej a ježíšek mě nadělí něco výkonějšího.
Zdravím. A taky jsem zjistil, že na MSTS má vliv i to, že se mi HOD zaplňuje a zaplňuje bordelem typu záloh, trainsetu porůznu postahovaný z webu a jiné hry atd. a on by nejraději byl ten simulátor na dikku sám:D:D. Takže jsem zjistil, že to co spolehlivě fungovalo před rokem, tak občas funguje, (spíš nefunguje) jinak. Taky budu mít nový PC, ale určite si na MSTS nevyčlením sólo HOD.:D:D
Dan

Dan J. napsal:
alcapone napsal:
Kuba napsal:
alcapone napsal:
Zdravím. A taky jsem zjistil, že na MSTS má vliv i to, že se mi HOD zaplňuje a zaplňuje bordelem typu záloh, trainsetu porůznu postahovaný z webu a jiné hry atd. a on by nejraději byl ten simulátor na dikku sám:D:D. Takže jsem zjistil, že to co spolehlivě fungovalo před rokem, tak občas funguje, (spíš nefunguje) jinak. Taky budu mít nový PC, ale určite si na MSTS nevyčlením sólo HOD.:D:D
Dan
Jak to tady čtu, tak jsem si asi poskládal geniální počítač, protože všechno co tady píšeš, psal bob57_cz, tak se mi to nějak vůbec neprojevuje. Mám disk 500GB na NTFS, který nemám rozdělený, mám na něm i OS WinXP SP3, mám tam všelijaký bordel a volného místa mám asi 5GB :D ( nový 1TB disk je na cestě ) a v životě jsem neměl s MSTS žádný větší problém a to tam mám v trainsetu kde co. Možná i proto, že nevrtám do věcí o kterých nic nevím a věci typu pokus-omyl nedělám a mám v MSTS pořádek.

Ahoj Kubo kde prosím tě seženu ER20_014???Je to vozidlo ve tvé nové aktivitě.Díky R.

Banán napsal:
Ahoj Kubo kde prosím tě seženu ER20_014???Je to vozidlo ve tvé nové aktivitě.Díky R.
ER20_014 najdeš na http://duuso.demmsts.sk/motorove.htm a konkrétně to je Herkules od BRKS.:)

Kuba napsal:
Banán napsal:
ER20_014 najdeš na http://duuso.demmsts.sk/motorove.htm a konkrétně to je Herkules od BRKS.:)

Mohl by mi prosím napsat jaké řízené vozidlo je v aktivitě Os 2014 použito?Děkuji

Můžu se prosím zeptat, kde najdu seznam dalších vozidel mimo trainset k vašim aktivitám? dík:-)

Pájek14 napsal:
Mohl by mi prosím napsat jaké řízené vozidlo je v aktivitě Os 2014 použito?Děkuji
ZSSK 263.008-5
Ferda napsal:
Můžu se prosím zeptat, kde najdu seznam dalších vozidel mimo trainset k vašim aktivitám? dík:-)
Nechápu. Vozidlo musí být vždycky v trainsetu, jinak by nefungoval. Nebo se mýlím??? Tak či tak, já žádné takové vozidla mimo trainset nepoužívám, takže nevím kde je problém.

Já mám na mysli vozidlo které u té aktivity řídí hráč,protože nemůžu s aktivitu spustit.

Dovolím si takové málé oznámení. Nejsem sice zastánce toho, říkát jaké aktivity budu v budoucnu dělat, ale teď udělám výjimku.

TS 101 bude i od nového GVD.
Oproti letošnímu pokusu doufám, že dojdu dál než k druhém turnusovému dni. Další výhodou je i to, že TS 101 je udělán tak, že všude kam budeme zajíždět již v MSTS máme, vyjma zatím Nového spojení, ale to StavitelXX přislíbil na jaro a já ho budu potřebovat až v posledních dnech, tak věřím, že budeme mít koleje všude, i když v některých úsecích ještě nemáme krajinu.

Zdravím, ještě stále dávám dohromady trainset pro tvou novou aktivitu, ale tento vůz nemůžu nikde najít, neví někdo kde by se mohl nacházet?

faldicek napsal:
Zdravím, ještě stále dávám dohromady trainset pro tvou novou aktivitu, ale tento vůz nemůžu nikde najít, neví někdo kde by se mohl nacházet?
Možná, kdyby si napsal jaký vůz, tak bych Ti poradil.:salut:

Ježiš, jsem to tam nějak nezkopíroval... Jednalo se o B Sggmrss, po dlouhém prohledávání jsem ho objevil zde: http://zsoltee75.extra.hu/download.php?view.113
Takže už mám vše. Pošlu ti mailem seznam vozů a linků pro tvou databázi...

Ještě dotaz: nemáte někdo *.ace soubory ze setu PKP_412Z?

Už jsem na to přišel. Pokud by měl ještě někdo stejný problém:
http://wp1123189.wp154.webpack.hosteurope.de/phpbb3/viewtopic.php?f=84&t=1740&p=8658&hilit=20ftCont&sid=61c1ca338efbcba8560a950729ae3be0#p8658

Back
Nahoře