Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj Kubo pošli mi jí rád jí vyzkouším. A mohl bys mi prosím poslat nějaké tauruse 1216 třeba 3, jestli chceš tak sem opravil tu aktivitu R 432 na aktualizaci 17. Že bys jí dal na web opravenou. Můj email je ondra135@centrum.cz

presiel som si olsi, par pripomienok:
* zastavenie v zabori nie je v cestovnom poriadku - nemalo by sa teda zaskrtavat ani v activity editore (takto mam prejazd miestom, kde som mal podla msts zastavit).
* cela aktivita je velmi skupa na informacie. na min. dvoch miestach cakam celkom dlhu dobu po pravidelnom odjazde na postavenie navestidla (cesky tesin a este niekde) - chcelo by to nejake info (podobne ako v koline).
* cisto osobny pocit: mohla sa nechat trasa az po koniec polozenych kolaji za bechovicemi (a teda koniec pri jazde plnou rychlostou)
(a este btw: viac casu mi zabralo zhananie a doplnanie trainsetu nez samotna jazda - tfuj! udaje o chybajucich vozidlach do trainsetu BP su dost biedne - funguju ako "hledej, smudlo!" - napr. dvojicka je z http://mates-msts.jex.cz/ ktoru tiez v odkazoch (zatial) nemas)

No s tím chybějícím trainsetem, taky jsem na to vždy nadával, ale teď po čase se musím aktivářů zastat, můj trainset má už přes 5GB a popravdě je dost těžké si pamatovat odkud jsem co stáhl...

jeffer napsal:
presiel som si olsi, par pripomienok:
* zastavenie v zabori nie je v cestovnom poriadku - nemalo by sa teda zaskrtavat ani v activity editore (takto mam prejazd miestom, kde som mal podla msts zastavit).
* cela aktivita je velmi skupa na informacie. na min. dvoch miestach cakam celkom dlhu dobu po pravidelnom odjazde na postavenie navestidla (cesky tesin a este niekde) - chcelo by to nejake info (podobne ako v koline).
* cisto osobny pocit: mohla sa nechat trasa az po koniec polozenych kolaji za bechovicemi (a teda koniec pri jazde plnou rychlostou)
(a este btw: viac casu mi zabralo zhananie a doplnanie trainsetu nez samotna jazda - tfuj! udaje o chybajucich vozidlach do trainsetu BP su dost biedne - funguju ako "hledej, smudlo!" - napr. dvojicka je z http://mates-msts.jex.cz/ ktoru tiez v odkazoch (zatial) nemas)
ad 1) No já ti nevím, ale já ho v jízdním řádu mám a dokonce jsem ho přiložil k aktivitě.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t129969_zabori.JPG[/URL]

ad 2) Český Těšín - máš přiložený SJŘ? Máš. Co máš u stanice žst. Český Těšín? Černé kolečko. A co to znamená? Odjezd na čas a na návěst dovolující jízdu. Tak nevím kde je problém. A to že někde čekáš a jezdíš z náskokem, no 471 není 150 ze sedmi, takže jízdní vlastnosti jsou trošku někde jinde. Mrkni třeba na Babilon a uvidíš, že i v reále se jezdí z náskokem.

ad 3) Původně jsem chtěl pokračovat na trati BP na hlavák a v úseku Běchovice - Libeň měla být výluka a čekat na protijedoucí vlak, ale ... Jelikož Praha v tomto úseku už v BP není Prahou, tak jsem to zavrhl.

Trainset - no cement, to se tu už řešil milionkrát.

1) ano, ale zaskrtnutie zastavenia znamena, ze ho vyvesis do verejneho cestovneho poriadku MSTS. a podla toho R 1540 v Zabori nestoji (to by tam totiz niekto mohol prist a dozadovat sa nastupu). toto zastavenie je len pravidelne z dopravnych dovodov.
2) k SJR chybaju vysvetlivky (ktore tusim sucastou tlacenej verzie su). ale hlavne: citaj este raz! stazujem sa na odjazdy, ked po case pravidelneho odjazdu (zo stanice kde pravidelne zastavujem) cakam na postavenie navestidla (a co ze su vsade cierne bodky - keby som bol fira v skutocnosti, lietam od okna k vysielacke a zistujem aku velku sekeru mi vypravca/dispecer pripravil - nie ze by to bol problem stiahnut). nehovorim radsej o tom, ze dodavat obrazky ako wordovy dokument je prasarna najvyssieho kalibru - nabuduce rovno prezentaciu v powepointe s efektmi a nejakou hudbou na pozadie, nie?
4) trainset: na stranke uvadzas, ze chces linky na chybajuci trainset - tak som ti jeden dal.

jeffer napsal:
1) ano, ale zaskrtnutie zastavenia znamena, ze ho vyvesis do verejneho cestovneho poriadku MSTS. a podla toho R 1540 v Zabori nestoji (to by tam totiz niekto mohol prist a dozadovat sa nastupu). toto zastavenie je len pravidelne z dopravnych dovodov.
Kámoš bydlí v Mostech u Jablunkova a jezdil jenom vlaky, které v Mostech zastavovaly ze služ. důvodu kvůli celníkům, takže asi tak a určitě nebyl sám, jenom z Detvana, kterým jezdil ze školy, vystupovala min. 10 lidí a to samé fungoval i opačně, desítky goralů jezdilo Excelsiorem na Slovensko.
jeffer napsal:
2) k SJR chybaju vysvetlivky (ktore tusim sucastou tlacenej verzie su). ale hlavne: citaj este raz! stazujem sa na odjazdy, ked po case pravidelneho
jeffer napsal:
odjazdu (zo stanice kde pravidelne zastavujem) cakam na postavenie navestidla (a co ze su vsade cierne bodky - keby som bol fira v skutocnosti, lietam od okna k vysielacke a zistujem aku velku sekeru mi vypravca/dispecer pripravil - nie ze by to bol problem stiahnut).
Zajímalo by mě jak dlouho by tě to bavilo. Prostě mám STŮJ tak čekám, tvůj problém že nejedeš to není, tak jaképak stresy. Kdyby to bylo životně duležité, on by se někdo ozval.
jeffer napsal:
nehovorim radsej o tom, ze dodavat obrazky ako wordovy dokument je prasarna najvyssieho kalibru - nabuduce rovno prezentaciu v powepointe s efektmi a nejakou hudbou na pozadie, nie?
Můžeš být vůbec rád, že tam ten SJŘ dávám, příště se na Vás vyseru a hotovo.
jeffer napsal:
4) trainset: na stranke uvadzas, ze chces linky na chybajuci trainset - tak som ti jeden dal.
Až bude čas, tak ho tam dám.

Zdravím, našel jsem článeček související s aktivitou R 1540 to pokud by se někomu zdálo složení rychlíku trochu netradiční - http://www.ct24.cz/doprava/55381-moderni-cityelefant-bude-az-do-cervna-kazdy-tyden-na-posilovem-rychliku/

Po četných dotazech na polské kabiny a zvuky sem dávám odkaz na PACK, kde to všechno najdete, i když tento odkaz je v návodu při instalaci polských lokomotiv, ale jak je tady zvykem stejně je nikdo nečte.

Můžu se zeptat, prosím, jak dlouho se v Tvé poslední aktivitě R 208 Vltava čeká na červený v Běchovicích? Už jsem tam přes deset minut a ten elefant, který přijel, se prostě nechce pohnout. Zkoušel jsem se sebou všemožně cuknout..a furt nic.

Díky..

Musíš si tam dát servis 2 aby si měl na stůj a mohl ten elefant odjet já jsem to opravil, nebo ti to pošlu opravené.

Borek napsal:
ondra135 napsal:
Tak mi napiš email kam to mám poslat.

Check SZ. Díky moc

3 totálne zbytočné príspevky, stačí otvoriť oči, rozhliadnuť sa a kliknúť na tlačíto EMAIL. Okrem nápisu je tam aj taký obrázok obálky. rejme to bude slúžiť na odosielanie pošty. Alebo je tomu inak ?
Potom že fórum upadá, keď poniektorí členovia nevedia uchopiť rozum do hrsti a použiť ho.

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
Borek napsal:
ondra135 napsal:
Tak mi napiš email kam to mám poslat.

Check SZ. Díky moc

3 totálne zbytočné príspevky, stačí otvoriť oči, rozhliadnuť sa a kliknúť na tlačíto EMAIL. Okrem nápisu je tam aj taký obrázok obálky. rejme to bude slúžiť na odosielanie pošty. Alebo je tomu inak ?
Potom že fórum upadá, keď poniektorí členovia nevedia uchopiť rozum do hrsti a použiť ho.
Má to jeden háček, email toto dotyčného se ti nezobrazí a pomocí toho formuláře přílohu nepošleš...

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Kubo,to v depu nebyla 362ka na IC 533? :D SJŘ uvádí 140 km/h.Jde mi o to abych aktivitu dojel úspěšně do konce.Takže správně bych měl jet 120 km/h je to tak? Díky za odpověd. R.

Back
Nahoře