Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na té stejné stránce jako DVK_servis - pochůzkář, tedy u JiříkaTK.dandan napsal:ahoj KUBO, kde prosim sezenu BDbmrsee, ktere mas v aktivite "Olse" ?![]()
ad 1) No já ti nevím, ale já ho v jízdním řádu mám a dokonce jsem ho přiložil k aktivitě.jeffer napsal:presiel som si olsi, par pripomienok:
* zastavenie v zabori nie je v cestovnom poriadku - nemalo by sa teda zaskrtavat ani v activity editore (takto mam prejazd miestom, kde som mal podla msts zastavit).
* cela aktivita je velmi skupa na informacie. na min. dvoch miestach cakam celkom dlhu dobu po pravidelnom odjazde na postavenie navestidla (cesky tesin a este niekde) - chcelo by to nejake info (podobne ako v koline).
* cisto osobny pocit: mohla sa nechat trasa az po koniec polozenych kolaji za bechovicemi (a teda koniec pri jazde plnou rychlostou)
(a este btw: viac casu mi zabralo zhananie a doplnanie trainsetu nez samotna jazda - tfuj! udaje o chybajucich vozidlach do trainsetu BP su dost biedne - funguju ako "hledej, smudlo!" - napr. dvojicka je z http://mates-msts.jex.cz/ ktoru tiez v odkazoch (zatial) nemas)
Kámoš bydlí v Mostech u Jablunkova a jezdil jenom vlaky, které v Mostech zastavovaly ze služ. důvodu kvůli celníkům, takže asi tak a určitě nebyl sám, jenom z Detvana, kterým jezdil ze školy, vystupovala min. 10 lidí a to samé fungoval i opačně, desítky goralů jezdilo Excelsiorem na Slovensko.jeffer napsal:1) ano, ale zaskrtnutie zastavenia znamena, ze ho vyvesis do verejneho cestovneho poriadku MSTS. a podla toho R 1540 v Zabori nestoji (to by tam totiz niekto mohol prist a dozadovat sa nastupu). toto zastavenie je len pravidelne z dopravnych dovodov.
jeffer napsal:2) k SJR chybaju vysvetlivky (ktore tusim sucastou tlacenej verzie su). ale hlavne: citaj este raz! stazujem sa na odjazdy, ked po case pravidelnehoZajímalo by mě jak dlouho by tě to bavilo. Prostě mám STŮJ tak čekám, tvůj problém že nejedeš to není, tak jaképak stresy. Kdyby to bylo životně duležité, on by se někdo ozval.jeffer napsal:odjazdu (zo stanice kde pravidelne zastavujem) cakam na postavenie navestidla (a co ze su vsade cierne bodky - keby som bol fira v skutocnosti, lietam od okna k vysielacke a zistujem aku velku sekeru mi vypravca/dispecer pripravil - nie ze by to bol problem stiahnut).
Můžeš být vůbec rád, že tam ten SJŘ dávám, příště se na Vás vyseru a hotovo.jeffer napsal:nehovorim radsej o tom, ze dodavat obrazky ako wordovy dokument je prasarna najvyssieho kalibru - nabuduce rovno prezentaciu v powepointe s efektmi a nejakou hudbou na pozadie, nie?
Až bude čas, tak ho tam dám.jeffer napsal:4) trainset: na stranke uvadzas, ze chces linky na chybajuci trainset - tak som ti jeden dal.
ondra135 napsal:Tak mi napiš email kam to mám poslat.
Borek napsal:ondra135 napsal:Tak mi napiš email kam to mám poslat.
Check SZ. Díky moc
Má to jeden háček, email toto dotyčného se ti nezobrazí a pomocí toho formuláře přílohu nepošleš...Tax napsal:Borek napsal:ondra135 napsal:Tak mi napiš email kam to mám poslat.
Check SZ. Díky moc
3 totálne zbytočné príspevky, stačí otvoriť oči, rozhliadnuť sa a kliknúť na tlačíto EMAIL. Okrem nápisu je tam aj taký obrázok obálky. rejme to bude slúžiť na odosielanie pošty. Alebo je tomu inak ?
Potom že fórum upadá, keď poniektorí členovia nevedia uchopiť rozum do hrsti a použiť ho.