Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jen já o ničem nevím. Bohužel na hraní aktivit nezbývá čas, tak nejsem úplně v obraze. Pokud se jedná o nějaké zásadní vozidlo, uvítal bych spolupráci, kdyby mi vyladěné a značené dle norem (abych neměl práci navíc) někdo poslal odkaz a já jej mohl zařadit.poison napsal:Noblesní změna a tak doufám,že to bude takhle vypadat i 10.prosince
Šup s tím do TBP hned vymyslím aktivitu náklad s loko RT.
No to isté je u Taurusov 1016/1116.Proste treba privrieť očko, možno obe ...Zdeněk Itterheim napsal:Já už verzi DB 189.012 předělal a přeznačil pro TBP. Ale vadí mi ještě jedna věc, zdvih smetáku - jde přes trolej. Jarda Skůra mi vysvětlil že s tím asi nic nenaděláme, museli bychom požádat samotného tvůrce o modifikaci.
Na obrázku od Kuby je to zřejmé.
http://www.kuba-msts.ic.cz/obrazky_MSTS/RTEn2v.jpg
alcapone napsal:Také bych prosil jako tvůrce aktivit, aby se skinaři, medeláří usvolili dát svá díla na Zbiňkovo DVD. Člověk pak musí dělat dva druhy aktivit s trainsetem jenom BP a pak i s ostatníma vozidlama. Ještě je tu pár lidí co nemají kvalitní nebo žádné připojení k internetu.
Amazon napsal:Takže...jel jsem RT na trati 321...obě verze..obě bez pádu, to je pohoda, trafic mi o moc hustší nepřijde, jen přibyly nějaký soupravy ve stanicích. Ale co se mi stalo u obou...v Brodku mám červenou, čekám na protijedoucí vlak...dokud necuknu zpátky tak se ho nedočkám, to by ještě tolik nevadilo, ale jakmile projede proti expres, tak mám volno a opět pomalá jízda...a zde je problém...načte se proti mě trafic, hupne mi tam červená a koukáme si s protijedoucím vlakem do očí. Kde dělám chybu? jedu pomalu? nebo se to stalo i někomu jinýmu?
No jo, ale pokud tato souprava je veřejně vystavená na stránkách jakéhokoli našeho uživatele, tak musí mít také svolení autora a pak by neměl být problém i se svolením k zařazení do BP. Koukal jsem, vozidla jsou i nevyladěná dle norem našeho Trainsetu. Chtělo by to i nějakého českého ladiče, aby chování otestoval a srovnal. Autorovi by se nabídla na revanž za svolení k šíření vyladěná verze. Snad by se nějak domluvit dalo. Ale až teprve potom bych vytvořil veřejnou aktivitu. Vyladěná souprava se totiž může chovat úplně jinak.Petr Šimral napsal:Já to taky dostal, vím samozřejmě od koho, ale předpokládám, že asi u toho není souhlas autorů modelů.
Já moc nevím, jak je to s autorskými právy.
PŠ
poison napsal:Nevím,kterej myslíš tak posílám oba co jsou u Zbyňka.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/zssk_Bpeer.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/zssk_Bpeer-006.rar