Aktivity KUBA

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
aktivita Kuba

Bohužel i mě se Bpeer l nepovedly stáhnout.V nabídce tento vagon je ale při kliku error.latich

Odjel jsem si obě části Kubového RT expresu a aktivita je to slušná, jak je u Kuby zvykem, vycházející z reálného provozu

Aktivita RT 1056:

Nainstalovat to šlo v pohodě. Stáhnout to šlo v pohodě. Zpoždění v Praze Holešovicích 6 minut, ale dvě nepřesná brzdění (Úvaly, Praha Holešovice) to dost ovlivnila .
A nepotkal jsem mezi Pardubicemi a Kolínem protijedoucí RT Express.

Petr Šimral

Naposled editoval moderátor:
Petr Šimral napsal:
Aktivita RT 1056:

Nainstalovat to šlo v pohodě. Stáhnout to šlo v pohodě. Zpoždění v Praze Holešovicích 6 minut, ale dvě nepřesná brzdění (Úvaly, Praha Holešovice) to dost ovlivnila .

Petr Šimral

No s tím RTE před Kolínem to je divné ja ho tam potkal vždycky asi jste se někde flakal.

Petr Šimral napsal:
Aktivita RT 1056:

Petr Šimral
Musíš přidat Petře, to máš teda reklamu, první jízda a hned 2 špatná brždění a 6 minut sekery :P A ještě se Ti zatoulal druhý vlak...
Já jsem RT expres potkal a zpoždění v Holešovicích jsem měl asi 2 minuty

Dobrá, spíchnu si to ještě jednou.
Já to ze Zábřeha vzal pohodově, pak jsem z Dlouhé Třebové až do Chocně poskakoval za něčím, co jelo 50, pak to šlo do Běchovic, kde opět poskakování za osobákem do Libně a nakonec jsem to kolem vjezdu do Holešek vzal něco maličko přes 50 a bylo z toho holt 6 minut. Když já bral ohledy na půllitry a polívku v jídelňáku :eek:

Tak to mám za sebou.
Jel jsem jako , ale přeci jen trestnému zastavení jsem se nevyhnul. To zrovna volal náš mašinfíra, že ho nechtějí pustit z Ústí Střekova a já do toho zrovna ladil stovku na vjezdu do Kolína. A tudíž jsem zastavil ještě daleko před padesátkou. Jinak protijedoucí RT Express jsem potkal u Zábřeha, ale nepotkal u Kolína. Ešus do Prahy slušně počkal v Běchovicích a na příjezdu do Holešovic se ukázalo zpoždění 0:0:37 . A kdyby nebyl ten Kolín, tak to bylo s pár vteřinami náskoku. Jinak s ohledem na sklo v jídelňáku bych můj styl jízdy nedoporučoval, prasečí smajlík není k dispozici. Ale MSTS na to odpovídá lakonicky: "Pohodlí cestujících nebylo narušeno".

Jinak to vypadalo jako reklama na externí dopravce. Napřed RT Express stojící na vjezdu do Krasíkova, dále Chládek a Tintěra v Třebovicích, dále OKD u Přelouče, RT Express, který všichni viděli já neviděl a nakonec ještě ODOS v Poříčanech.

Je to dobré Kubo, a co cesta zpět?

A fotečka z Krasíkova:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simral.me.cz/RT_Express_Krasikov.jpg

to Petr Šimral: Na cestě zpět se začne pracovat jakmile dokončím svou část aktivity, kterou děláme na půl s Tomesem.

Zatial som sice este presiel iba prvu cast aktivity a asi tretinu druhej casti, ale musim Kubu pochvalit. Zatial ziaden pad!!! Fakt dost dobre vyvážená aktivita, aj trafficu je pomerne dost. Uvidime, ako to pojde pred Prahou... Drzim palce pri tvorbe dalsich aktivit, len tak dalej!!!!!!!! :salut:

Chtěl bych se zeptat všech co hráli RTE, jestli museli hrát verzi light bez LP vozů nebo se někomu podařilo projet plnou verzi s LP vozy???

Díky

Tak mi to nedalo a začal jsem brousit koleje ze Zábřeha tedy 2. částí pač nemám instalovanou tr. 321. Chybí mi začátek aktivity Mám vyrazit hned nebo mám čekat na nějaké hlášení ? Po cestě jsem potkal pár vlaků, ale asi jsem byl moc rychlý pač se mi načetli přede mnou.

Jel jsem verzi bez Light, naprosto v pohodě, bez pádu, bez potíží kromě těch, které vznikly mezi klávesnicí a židlí.

Pro Zdeňka: určitě jsi nejel moc rychle. Já jel jako prase a trafic byl v pohodě. Akorát nemá smysl ze Zábřeha spěchat, protoře v Dlouhé Třebové dojedeš náklad do Týniště a ani 50 km/h mi nestačilo, i tak jsem musel zastavovat. A za Chocní musíš jet na krev, aby na Tebe počkal v Běchovicích Ešus. Když jsem to jel poprvé, tak na mě nepočkal a uhnul se až v Libni. Z Chocně jsem to bral +5 km, v Pardubicích na 3,5 bar zastavení ze 100 km/h na jedno zakvrdlání, ale taky v Kolíně rychlobrzda (asi někdo potřeboval vystoupit). Takže když odečtu tu rychlobrzdu, tak je potřeba jet přesně na maxlech, aby to v Běchovicích vyšlo. A pak by to mělo klapnout v Holeškách na čas.

Petr Šimral napsal:
Jel jsem verzi bez Light, naprosto v pohodě, bez pádu, bez potíží kromě těch, které vznikly mezi klávesnicí a židlí.

Pro Zdeňka: určitě jsi nejel moc rychle. Já jel jako prase a trafic byl v pohodě. Akorát nemá smysl ze Zábřeha spěchat, protoře v Dlouhé Třebové dojedeš náklad do Týniště a ani 50 km/h mi nestačilo, i tak jsem musel zastavovat. A za Chocní musíš jet na krev, aby na Tebe počkal v Běchovicích Ešus. Když jsem to jel poprvé, tak na mě nepočkal a uhnul se až v Libni. Z Chocně jsem to bral +5 km, v Pardubicích na 3,5 bar zastavení ze 100 km/h na jedno zakvrdlání, ale taky v Kolíně rychlobrzda (asi někdo potřeboval vystoupit). Takže když odečtu tu rychlobrzdu, tak je potřeba jet přesně na maxlech, aby to v Běchovicích vyšlo. A pak by to mělo klapnout v Holeškách na čas.

Díky za vyčerpávající shrnutí 2.části RTE. Jenom bych dodal k tomu odjezdu že můžete odjete ze Zábřehu hned, vždyť je to i napsané v popisu aktivity že cestující a zachráněn a cestě do Prahy už nic nebrání. :lol:

Back
Nahoře