Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VáclavS napsal:Mě to také nejde stáhnout.
Petr Šimral napsal:Aktivita RT 1056:
Nainstalovat to šlo v pohodě. Stáhnout to šlo v pohodě. Zpoždění v Praze Holešovicích 6 minut, ale dvě nepřesná brzdění (Úvaly, Praha Holešovice) to dost ovlivnila .
A nepotkal jsem mezi Pardubicemi a Kolínem protijedoucí RT Express.
Petr Šimral
Musíš přidat Petře, to máš teda reklamu, první jízda a hned 2 špatná brždění a 6 minut sekeryPetr Šimral napsal:Aktivita RT 1056:
Nainstalovat to šlo v pohodě. Stáhnout to šlo v pohodě. Zpoždění v Praze Holešovicích 6 minut, ale dvě nepřesná brzdění (Úvaly, Praha Holešovice) to dost ovlivnila .
A nepotkal jsem mezi Pardubicemi a Kolínem protijedoucí RT Express.
Petr Šimral
To máš taky kliku !Kuba napsal:to Petr Šimral: Na cestě zpět se začne pracovat jakmile dokončím svou část aktivity, kterou děláme na půl s Tomesem.
Petr Šimral napsal:Jel jsem verzi bez Light, naprosto v pohodě, bez pádu, bez potíží kromě těch, které vznikly mezi klávesnicí a židlí.
Pro Zdeňka: určitě jsi nejel moc rychle. Já jel jako prase a trafic byl v pohodě. Akorát nemá smysl ze Zábřeha spěchat, protoře v Dlouhé Třebové dojedeš náklad do Týniště a ani 50 km/h mi nestačilo, i tak jsem musel zastavovat. A za Chocní musíš jet na krev, aby na Tebe počkal v Běchovicích Ešus. Když jsem to jel poprvé, tak na mě nepočkal a uhnul se až v Libni. Z Chocně jsem to bral +5 km, v Pardubicích na 3,5 bar zastavení ze 100 km/h na jedno zakvrdlání, ale taky v Kolíně rychlobrzda (asi někdo potřeboval vystoupit). Takže když odečtu tu rychlobrzdu, tak je potřeba jet přesně na maxlech, aby to v Běchovicích vyšlo. A pak by to mělo klapnout v Holeškách na čas.