Tratě na východočesku

před asi půl rokem jsem spolupracoval s Romanem Čapkem.. stavěl zde zmiňované východočesko onehdá mi daroval několik CD s tratí a kolejově měl postavenou většinu východních čech já mu za to dělal zvuky hlášení a ruchy Hradeckého nádraží které tam pak okamžitě použil .. kolejově byly všechny tratě velmi věrné a jeho práce si nadále vážím už s ním ale nejsem asi půl roku v kontaktu a nevím jak tenhle projekt dopadnul už byly dokonce založené stránky ale vyšumělo to do ztracena práce tam roman odvedl opravdu hromadu a je škoda že to upadlo v zapomění

http://vychodocesko.ic.cz .. podívejte se v jakém rozsahu východočesko bylo .. kdyby se to dotáhlo do konce tak by to byla pastva pro oči protože roman tam zapracoval opravdu perfektně !

hodil sem na web pár obrázků z jeho tratí tak se podívejte jak daleko už to bylo ..

http://fotoweb.ic.cz/vychodocesko

tuším že ty zvuky vyráběl Martens pokud si to dobře pamatuju tenkrát sem je někomu posílal aby z toho udělal zvukové sloupy a fungovalo to moc pěkně možná bych to ještě někde vyhrabal 8)

Naposled editoval moderátor:
P V:tohle mít tak se po...,protože to je úžasný a dokonce to i poznávám i 026 tam je ten most v Týništi nad zastávkou Petrovice.úžasný.
Nemáte to prosím někde a nemohl byste mi něco poslat?

No ako pozerám, možno by bolo dobré oprášiť tie trate a znova sa pustiť do práce na dokončení. Je to kopec kvalitnej práce, a vážne by bola škoda nechaď ju ladom... To by bola zbytočná práca.
Držím palce pri dokončení ak sa do toho niekto dá...

Erik napsal:
No ako pozerám, možno by bolo dobré oprášiť tie trate a znova sa pustiť do práce na dokončení. Je to kopec kvalitnej práce, a vážne by bola škoda nechaď ju ladom... To by bola zbytočná práca.
Držím palce pri dokončení ak sa do toho niekto dá...
Zbytečná práce to v žádném případě nebyla. Roman mi před několika lety tuto trať poskytl a já se jí inspiroval hned dvakrát. Poprve s výběrem kolejiva do BP a podruhé, když jsem měl nějaké otazníky v řešení některých zhlaví na těchto tratích.
Takže tady neplačte, trať se staví, současně je již sjízdná a stavební práce jsou už na pokročilejší úrovni díky J Švecovi s orig. budovami, viz BP71. Původní kolejiště Východočeska bylo dobře reálně zpracované, jen Romanovi bohužel nevyšel vzdálenostní úsek mezi HK a Pardubicemi, který musel nadstavit fiktivními oblouky, což by přísnou kritikou tohoto fóra určitě neprošlo. Já měl také problém se trefit a musel jsem naštěstí v počátcích výstavby celý úsek z Týniště do HK uhnout nepatrně na sever a poslední nepřenost jsem nechal pohltit v oblouku za Semtínem.
A ještě bude třetí inspirace. Přejezdy. Roman má pravděpodobně vypnut zvuk u signalizačních zařízení a na světelných přejezdech bez závor má umístěny zvukové sloupy. Už to mám dávno na jazyku to také takto vyřešit.

Chci se jen zeptat.Vy budete stavět do Paky? A máte v plánu prosím 032?To potom stačí na 040 propojit a to byste mohl ještě někdy za dlouho postavit 047.

Back
Nahoře