Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pajavlaky napsal:Mohl by mi někdo poradit, jaký notebook si mám pořídit pro práci s MSTS? Myslím tím tvorbu aktivit popř. objektů a ježdění bez pádů. A samozřejmě, aby to bylo rychlé i na jinou práci. Děkuji moc.
To by Johnzi bylo asi to první, co bych udělal - 2,5" HDD na 7200 otáčkách a z toho, který je v notebooku udělat externí skladiště.JOHNZ napsal:Ivan.ps: 7.2k disk sa k tomu dat neda?
Ivan, výmena disku neni až taky problem...a navic se cena HDD s 7200 ot. pohybuje asi o 1000 CZK výše.....Ivan.ps napsal:NO cena tohto notebooku je nieco okolo 32 000sk. Myslite ze s tym diskom by bol velky problem? Nechcel by som sa v tom totiz hned rýpať.
Ale urcite mi potvrdite, ze mi to pojde plynulejsie, ako teraz. Teraz mam primerne FPS, tak 12 - takze bieda.
Taky se nemusí dělat žádný zásah a druhý disk se připojí externě jen přes USB2. Disky 1,8" a 2,5" nepotřebují vlastní externí zdroj a s napájením přes USB si vystačí.ok1dnh napsal:Uděláš to jako já. Originál disk mám schovaný a v NB mám disk nový. Když by NB "lehnul", dám tam zpět ten původní HD a je po ptákách.Karel