Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Howky napsal:nazdar pánové
šlo by v MSTS při tvorbě aktivit místo zprávy použít nahrátý zvuk,, např kámoš, kolego tak hodíme jednoduchou zkoušku brzdy..., sem ted jezdil se známým na posunu se 799 tak mě to nák chytlo,že jsem se musel zeptat
Howky napsal:nazdar pánové
šlo by v MSTS při tvorbě aktivit místo zprávy použít nahrátý zvuk,, např kámoš, kolego tak hodíme jednoduchou zkoušku brzdy..., sem ted jezdil se známým na posunu se 799 tak mě to nák chytlo,že jsem se musel zeptat
Tahle možnost byla v MSTS zřejmě připravována, o čemž svědčí i příslušné možnosti v AE. Ovšem ve finální verzi toto realizováno nebylo. Dost jsme se v tomto směru spoléhali na Džordže a jeho MSTS Bin, dokonce jsem s ním tuto možnost konzultoval. Bohužel, s největší pravděpodobností Džordž asi vývoj MSTS Bin ukončil. Soudím tak podle toho že již téměř půl roku na jeho stránkách není nic nového, žádná zmínka o nějakých dalších aktivitách v této oblasti, prostě ticho po pěšině.Howky napsal:nazdar pánové
Tomes napsal:Howky napsal:nazdar pánové
Na otázku neodpovím, protože to nevím, ale chci se optat já : že Tě napadla zrovna zkouška brzdy (nevím, jak se hází) ve spojení s řadou 799![]()