MSTS > Locomotion (CSDset)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Zdravim vas vsechny,
zacal jsem postupne prepracovavat vozidla z MSTS do hry Locomotion... Vase modely jsou uzasne a tudiz jsem si dovolil je do hry pouzit... Nyni prikladam screen a prosil bych autory zucastnenych grafik o pripadne svoleni s jejich uverejnenim...

Modely: Stary, Pendolino z trasy Praha-Kuty, vozidla Ondry Janise, Rada

Diskusi o CSDsetu najde zde...

S pozdravem Pnaky...

Promin ale hodne jsi mne pobavil... Upravovat obrazek na imageshack.us dost dobre nejde... :| Promin ale jsem ve slepe ulicce... :/

Pnaky napsal:
Promin ale hodne jsi mne pobavil... Upravovat obrazek na imageshack.us dost dobre nejde... :| Promin ale jsem ve slepe ulicce... :/

No tak snad udělat jiný a uploadnout ho tam by snad šlo ne? :twisted:

Re: Modely z MSTS

Pnaky napsal:
Zdravim vas vsechny,
zacal jsem postupne prepracovavat vozidla z MSTS do hry Locomotion... Vase modely jsou uzasne a tudiz jsem si dovolil je do hry pouzit... Nyni prikladam screen a prosil bych autory zucastnenych grafik o pripadne svoleni s jejich uverejnenim...

Modely: Stary, Pendolino z trasy Praha-Kuty, vozidla Ondry Janise, Rada

Diskusi o CSDsetu najde zde...

S pozdravem Pnaky...

Tak a konec řečí....překlopil jsem img na url, když už je změna velikosti obrázku tak nepřekonatelný problém....ale vzhledem k textu jsem předpokládál, že autor příspěvku je i autorem konverze do TTyconu a obrázek je jeho dílo....ale asi tomu tak nebude.....

Diky za opravu linku... A k tomu obrazku... Spatne jsi to pochopil... Ja delam jen tu konverzi ale vyuzivam vasich MSTS modelu... Proto pisu sem aby jste vedeli co delam... Ze to neni za vasimi zady...

Jen podstatný detail - pendolino je jen jinak otexturovaný model Alaris jednoho Španěla, tak abys neskončil v aréně corridy, jihoevropané jsou horkokrevní. Na originální český model bimbadla se stále čeká.

Pikku napsal:
Jen podstatný detail - pendolino je jen jinak otexturovaný model Alaris jednoho Španěla, tak abys neskončil v aréně corridy, jihoevropané jsou horkokrevní. Na originální český model bimbadla se stále čeká.

No je mi to jasny ale asi se brzo pustim do jeho upravy... Je to sice 135 framu ale kdyz to kuchnu z 081ky a pretahnu to do 681ky tak by to mohlo byt v pohoo...

Jenze je problem v tom, ze se jedna o"vase" modely do MSTS a ja je konvertuju... Proto bych potreboval svoleni autoru... :/ Ale uz poradne nevim, jake modely jsem u koho stahnul...

V zásade tam máš tvorbu týchto autorov:

gorily + banány + esá - Miloš Starý ( stary@seznam.cz )

väčšina osobných vozňov + ten panťák - Ondra Janiš ( vdojanis@volny.cz )

vozne Bmee a Beel - Rado Rabatin ( radorabatin@pobox.sk )

pendolino (Pikkulintu + nejakí španieli) Pikku tu už snáď súhlas vyjadril a tých španielov podľa mňa nie je nutné kontaktovať, to že je to fotené z ich modelu pri takejto veľkosti naozaj nie je podstatné ...

Tieto osoby by si mal kontaktovať v rámci jednaní o povolení konverzie ...

Naposled editoval moderátor:
Chci vas MSTSaky poprosit, je mozne mi nekam uploadovat z TS ze slozky utility adresar FFEdit??? Potrebuji ho k renderovani kvalitnejsiho modelu z .s souboru... Kazdemu kdo to uploaduje moc dekuji!!!

Johnz: Dekuji... Hnedka jim napisi... A s 680kou se tedy trapit nebudu...

Adresar FFedit ti podľa môjho skromného názoru (pokiaľ nemáš nejaký vlastný renderer) nijak nepomôže s kvalitou. Ako vlastne tú konverziu robíš (ja predpokladám, že to fotíš v niečom v štýle SView, poprípade nejakej mutácii založenej na jeho grafickej knižnici)?

No je to na delsi vypraveni jak to funguje... Potreboval bych proste tu utilitu do renderovaci softu ktery ji vyzaduje... Muzes ji prosim nekam upnout???

Naozaj to tu nemôžeš popísať? Napr. čo je to za soft ... Všetko čo FFEDIT vie urobiť je to, že prepíše .s súbor z binárnej podoby do textovej. Na jeho obsahu nič nezmení ...

... snáď som na nič nezabudol ...
http://temp.johnz.sk/ffedit.zip (290 849 B)

Naposled editoval moderátor:
Moc diky... Jedna se o to, existuje dve metody, jedna jednodussi (nizsi kvalita modelu) a slozitejsi (vyssi kvalita modelu)...

K nizsimu modelu je treba jen convertor z MSTS do Locomotion, nastroj pru upravu barevne palety a nasledne zapis dat do xml...

Slozitjsi vyzaduje upravu pomoci Shape File Manager (ten vyzaduje FFEDITC_UNICODE), MSTS do Locomotion, nastroj pro upravu barevne palety, nastroj pro slucovani 3D vrstev a nasledne zapis do xml...

Zacal jsem delat ten prvni ale nasledne jsem presel na druhy, mnohem vernejsi modely, lespi zpracovani...

PS: dekuji Staremu za svoleni k uzivani jeho praci...

Pnaky napsal:
To predchozi jsem byl ja, odhlasilo mne to... Omlouvam se...

Zacal jsem predelavat lokomotivy z jednodussi verze do hi-res... Jako porovnani prinasim screen...

Jiste poznate co je nova a co stara verze...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img266.imageshack.us/img266/2869/porsche0vx.png

PS: Vice najdete zde...

To jsou ale jednohubky, jen co je pravda ....
Pokud ti to nějak pomůže případně potěší, máš souhlas na využití mých modelů, ikdyž jak koukám, tak jsi mě předběhl :D

Jaroslav Skůra napsal:
To jsou ale jednohubky, jen co je pravda ....
Pokud ti to nějak pomůže případně potěší, máš souhlas na využití mých modelů, ikdyž jak koukám, tak jsi mě předběhl :D

Diky... Ja jsem si totiz ty vozidla nastahoval z webu vsade mozne a zacal jsem je predelavat a az nasledne mi doslo, ze tam musi byt vas copyright... :/ Tak jsem rad, ze se o ty vozy prihlasite sami, at vas nemusim nahaneti... ;) Diky moc...

Back
Nahoře