843 004-3 + 843 009-2 "Apolla"

RE: 843 004-3 + 843 009-2 "Apolla"

Fabio - Tomu bych asi až tak moc nevěřil. Leda by byla nějaká 831čka na MVy a spolu s tím dostala i nový lak a o ničem takovém jsem teda neslyšel. O zrušení 831ček a 850/1 na Jesenicku se mluví už hodně dlouho, stejně jako o plánovitém odchodu Zamráč. Ne-li více jak 5 let. Ke vší smůle ty Zamráče opravdu končí, ale 831 a 850/1 budou turnusovány i na příští GVD.

Tak mě s tím odchodem Zamráč nas..li!

Fabio napsal:
Další OT ohledně najrbťáku: Kamarád mi říkal že v Olomouci už chystají další najbrtku - a má to být 831...:bms::bms:
Fuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!! Tak tento motor společně s 850 patří k mým nejoblíbenějším. 830, 831 tak to si nedovedu představit, už za Bolševika jsem musel skousnout červeno žluto červený nátěr, ale to ještě šlo ale toto....
Dan

Naposled editoval moderátor:

Dnes ráno jsem poprvé viděl na vlastní oči Peršinga v najbrtím nátěru na osobáku z Třince směr Těšín, když jsem jel o půl šesté do práce (= velmi snížená viditelnost) a v těchto podmínkách se mi i celkem líbil. Jinak tedy e-e, víc se mi líbí třeba nátěr Poštovní spořitelny (ten je sakra výrazný) nebo ZOO na Esech.

At googlim jak googlim nic jsem bohuzel nenasel... No snad neco prijde, ty 843 od Vrbama nejsou spatne ale prijdou mi tak trochu jako omalovanka

Plecháč napsal:
Tak se koukni na http://skura.msts.cz/jirka.html. Tam je jiný a velmi povedený model 843.

Ten odkaz je ale špatně. Musíš dát: http://skura.msts.cz/ a potom jít na modely Jirky Tovačovského.

Zdravim mám problém s 843 a 943 kabinami. Udělal jsem aktivitu Opava-východ - Ostrava-střed a jedu úvraťově přes svinov.Jenže jak chci přejít do zadní loko napíše mi to,že SELHALO NAČÍTÁNÍ CAB. A to tam dozadu můžu dát i 843 co mám vpředu normálně funkční a stejně to nejde.Zkoušel jsem všechny 843 a 943 a stejnak to nejde a zahazovat nová aktivita se mi moc nechce co s tím??

A co tam tu kabinu dodat. Koukni se co tam je za cestu ke kabině. Pokud už chci dělat aktivity, tak musím umět i číst engy a wagy. Co a jak, tu také je.

Tak jsem se dozvěděl, že ti radím špatně, takže se omlouvám a raději už nebudu nikomu v ničem radit :roll:

Back
Nahoře