843 004-3 + 843 009-2 "Apolla"

No, mně je to jasný, na těch neelektrifikovaných tratích, kde to jezdí, není ani vidu po LVZ, natož po AVV.

Naposled editoval moderátor:
Pawlik napsal:
No, mně je to jasný, na těch neelektrifikovaných tratích, kde to jezdí, není ani vidu po LVZ, natož po AVV.

Presne tak a dokonce i nektery elektrifikovany trate nemaji LVZ, treba Praha - Beroun.

Možná hloupá otázka, ale chtěl jsem se zeptat, proč je v "CD943002rv.eng" směrování na .s soubor standartního motorového vozu CD843004. Nemělo by tam být směrování na 943-ku .s ?

AlesB napsal:
Možná hloupá otázka, ale chtěl jsem se zeptat, proč je v "CD943002rv.eng" směrování na .s soubor standartního motorového vozu CD843004. Nemělo by tam být směrování na 943-ku .s ?

Sorry chyba, ale uz je to opraveny

Zdrafím.. mám pár problémy se soupravou 843+043+943 ....
a) nejde mi kabina ( i když umístění mám správné, i podle ENG) ale mám tam prostě prázdno místo kabiny..
b) proč se mi jde kouř z výfuku u 943 :eek:

díky...

irisbus_4293 napsal:
Zdrafím.. mám pár problémy se soupravou 843+043+943 ....
a) nejde mi kabina ( i když umístění mám správné, i podle ENG) ale mám tam prostě prázdno místo kabiny..
b) proč se mi jde kouř z výfuku u 943 :eek:

díky...

a) pravdepodobne je zle nadefinovaná cesta v cvf súbore.
Príklad: V eng máš cestu ..//..//common.cab//cab843//843.cvf. No v samotnom cvf sú nadefinované cesty k ace súborom a tu musí byť cesta napísaná zhodne ako v eng, akurát v cvf nebude na konci 843.cvf, ale napríklad ..//..//common.cab//cab843//843front.ace a atď.

Pro Vrbama:

V novém eng souboru CD943002rv jsou špatně adresovány zvuky a kabina: zvuky jsou zbytečně směrovány na 843/843eng.sms a 843/843cab.sms když v adresáři zvuků 843 existují specifické soubory pro 943. Naopak kabina je směřována do 943/943.cvf, který zatím neexistuje, je jen kabina 843.

Pro Jacka:

V cvf nové kabiny je špatně adresován soubor 843_display-rev.ace - chybí cesta k souboru.

Pardon,ale na to bych nepřišel.jenže,že mně to hází plno chyb po stažení-myslím erorů u model§ ne ve hře a nejdou extrahovat do trainsetu...Nevíte co s tím ?

pro D.K.
... pardon,ale na to bych nepřišel ...
... tak to nechápu, proč se ptáš, kde je stáhneš, když to víš ... máš se ptát na to, že máš chybu a co s tím ... a rada: zkus znovu stáhnout ... i když modely mám už dávno, pro kontrolu jsem teď oba balíky od Vrbama stáhl a rozbalil jsem je bez problémů ...

tak jsem si to stáhl na druhém a pomalém compu a na USB jde to,akorát mi to zase píše"Failed to create cabview"Tak jsem si ho právě stáhnul znovu.Tak jsem zvědav.

Jinak pravda,docela dost blbě jsem se před tím vyjádřil

Já už budu brečet...
Tak si představte,že mně to furt píše failed to create Cab view.
Mám kabinu smíchanou s těmi všemi,co tam jacek má.Jsou v TRAIN-TRAINSET-LOCCO MOTR-843 A FURT A FURT TO NEJDE.co PROSÍM S TÍM.?

David Kodet napsal:
Já už budu brečet...
Tak si představte,že mně to furt píše failed to create Cab view.
Mám kabinu smíchanou s těmi všemi,co tam jacek má.Jsou v TRAIN-TRAINSET-LOCCO MOTR-843 A FURT A FURT TO NEJDE.co PROSÍM S TÍM.?

Já mám takovy dojem ze Vrbamovy Apolla maji cab směrován do common.cab/cab843/CD843.cvf, takže si oprav cestu k tomu cvf. souboru

Back
Nahoře