Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pawlik napsal:No, mně je to jasný, na těch neelektrifikovaných tratích, kde to jezdí, není ani vidu po LVZ, natož po AVV.
AlesB napsal:Možná hloupá otázka, ale chtěl jsem se zeptat, proč je v "CD943002rv.eng" směrování na .s soubor standartního motorového vozu CD843004. Nemělo by tam být směrování na 943-ku .s ?
irisbus_4293 napsal:Zdrafím.. mám pár problémy se soupravou 843+043+943 ....
a) nejde mi kabina ( i když umístění mám správné, i podle ENG) ale mám tam prostě prázdno místo kabiny..
b) proč se mi jde kouř z výfuku u 943![]()
díky...
irisbus_4293 napsal:Zdrafím.. mám pár problémy se soupravou 843+043+943 ....
b) proč se mi jde kouř z výfuku u 943![]()
díky...
Vrbam napsal:Gratuluji, jsi prvni kdo si za mesic od zverejneni toho vsiml, oprava je nahrana na netu uz cca 2 tydny a staci si ji jen stahnout http://msts.webz.cz/CD843+943engy.zip
David Kodet napsal:kde se tyhle modely dají prosím sehnat?
... tak to nechápu, proč se ptáš, kde je stáhneš, když to víš ... máš se ptát na to, že máš chybu a co s tím ... a rada: zkus znovu stáhnout ... i když modely mám už dávno, pro kontrolu jsem teď oba balíky od Vrbama stáhl a rozbalil jsem je bez problémů ...... pardon,ale na to bych nepřišel ...
David Kodet napsal:Já už budu brečet...
Tak si představte,že mně to furt píše failed to create Cab view.
Mám kabinu smíchanou s těmi všemi,co tam jacek má.Jsou v TRAIN-TRAINSET-LOCCO MOTR-843 A FURT A FURT TO NEJDE.co PROSÍM S TÍM.?
Mě to píše to samé.David Kodet napsal:Já už budu brečet...
Matýsek napsal:Mě to píše to samé.David Kodet napsal:Já už budu brečet...