843 004-3 + 843 009-2 "Apolla"

Matýsek napsal:
Co tady pořád píšeš o nějakém fňukání...já jsem potom jasně psal,že jsem vše stáhnul a naistaloval znova a že mi to už jde!Teď to mám nastavený takto:CabView ( "../../KABINY/loko_motor/843/843.cvf" ) a před tím mi tam chyběla ta čárka mezi loko a motor,no a kvůli tomu to nešlo.
Tak uz je problem vyresen.

POtřebuji poradit.Z jedněch stránek mám stažený cab na 751,752 a mám lokomotivu zssk 751blabla,ke teré je neimovaný cab ,a právě jsem si stáhnul ten animovaný.CHCI HO PŘEHODIT-púvodní:T478-1.cvf v engu.Chci to předělat a podle návodu dávám:(../../common.cab/cab751/751.cvf.,ale nejde to-failed to create cab View

David Kodet napsal:
POtřebuji poradit.Z jedněch stránek mám stažený cab na 751,752 a mám lokomotivu zssk 751blabla,ke teré je neimovaný cab ,a právě jsem si stáhnul ten animovaný.CHCI HO PŘEHODIT-púvodní:T478-1.cvf v engu.Chci to předělat a podle návodu dávám:(../../common.cab/cab751/751.cvf.,ale nejde to-failed to create cab View
1) Podle jakého návodu jsi to dělal?
2) Jakou souvislost má problém s řadou 843 a 943, že to píšeš k tomuto vláknu?
3) Problém může být buď ten, že na dané cestě není Tebou definovaný cvf soubor, nebo jsi při editaci eng souboru udělal chybu.

Rád by som si tieto dve "rakvy" stiahol, ale stránka, na ktorej sú, nechce spolupracovať ...

RaCer napsal:
Robo napsal:
Rád by som si tieto dve "rakvy" stiahol, ale stránka, na ktorej sú, nechce spolupracovať ...

Jestli mas firewall, tak si ho zkus vypnout, snad by to mohlo pomoct.

Takto, na stránku sa dostanem, kliknem na obrázok 843, zobrazí sa okno sťahovania, ale tu nastáva problém, nesťahuje to a toto mi robí pri všetkých modeloch/skinoch na tomto webe. Má s týmto prúserom firewall súvis ?
(skúšal som to aj cez IE, ak cez Mozilu firefox)

Je to to isté, čo predtým - sťahovacia rýchlosť 0.1kb/s ...

Naposled editoval moderátor:
Mám problém,chybí mi soubor 943wag.sms, nevíte kde bych jej sehnal ?

Jiří napsal:
Na Jackových stránkách je ke stažení balík zvuků pro 843 a 943...a aby ses neptal 2x, musíš si stáhnout jak archiv ace souborů, tak archiv sms souborů....

Martens napsal:
Jiří napsal:
Na Jackových stránkách je ke stažení balík zvuků pro 843 a 943...a aby ses neptal 2x, musíš si stáhnout jak archiv ace souborů, tak archiv sms souborů....

Ty chytrolíne,vždyť jsem si to stáhnul,ale žádný 943wag.sms soubor tam není, jediné co jsem v archívu našel byly soubory 943eng.sms a 943cab.sms. Ale 943wag.sms tam prostě není. :mad: Proto jsem se před tebou zeptal,kde bych ten soubor sehnal ?

Doplněno :

A abychom si rozuměli a jeden nemluvil koze a druhý o voze tak se jedná o soubor Zvuky_943_v1.0sms.ace ( žádný 943wag.sms tam není )

Jiří napsal:
Martens napsal:
Jiří napsal:

Ty chytrolíne,vždyť jsem si to stáhnul,ale žádný 943wag.sms soubor tam není, jediné co jsem v archívu našel byly soubory 943eng.sms a 943cab.sms. Ale 943wag.sms tam prostě není. :mad: Proto jsem se před tebou zeptal,kde bych ten soubor sehnal ?

Doplněno :

A abychom si rozuměli a jeden nemluvil koze a druhý o voze tak se jedná o soubor Zvuky_943_v1.0sms.ace ( žádný 943wag.sms tam není )

A můžeš mi říci který wag nebo eng soubor na tenhle sms soubor odkazuje? Máš asi pomíchané různé verze. V tom co lze stáhnout od Pikka v poslední verzi jsem nenašel jediný odkaz na tento sms soubor.

Oprava: Nevím, kde jsem přišel na Pikka jako autora modelu, má to být samozřejmě Vrbam, kterému se tímto omlouvám. :eek: :eek:

Miran napsal:
Jiří napsal:
Martens napsal:
Jiří napsal:

Doplněno :

A můžeš mi říci který wag nebo eng soubor na tenhle sms soubor odkazuje? Máš asi pomíchané různé verze. V tom co lze stáhnout od Pikka v poslední verzi jsem nenašel jediný odkaz na tento sms soubor
Jo taky mne to teď napadlo, co má ten rozumbrada za pomatené verze ve svém kompu......asi nějakou dinosauří verzi ....

Jiří, stáhni si aktuální model od Vrbama (pokud jej ještě nemáš) a stáhni si aktuální zvuky od Jacka.....a máš po problému.....ju?

P.S.: Jo a toho chytrolína si nechej raději od cesty.....ovce jsme spolu nepásli.....

Jiří:Je to jak říká Martens,máš starou verzi.Měl jsem úplně ten samý problém,tak jsem si od Vrbama stáhnul aktuální verzi,zvuky od Jacka a no problém.Příště se pořádně podívej,jakou verzi vůbec máš a pak tady na foru prskej a nadávej lidem,kteří za tvoji negramotnost vůbec nemohou...

Miran napsal:
Jiří napsal:
Martens napsal:
Jiří napsal:

Doplněno :

A můžeš mi říci který wag nebo eng soubor na tenhle sms soubor odkazuje? Máš asi pomíchané různé verze. V tom co lze stáhnout od Pikka v poslední verzi jsem nenašel jediný odkaz na tento sms soubor.

Oprava: Nevím, kde jsem přišel na Pikka jako autora modelu, má to být samozřejmě Vrbam, kterému se tímto omlouvám. :eek: :eek:

Mirane já mám soubor CD943002.wag který právě odkazuje na řádce Sound na ten 943wag.sms soubor. A jedná se o ten řídící vůz co má Vrbam na stránce viz url odkaz http://msts.webz.cz/CD043013+943002.zip

Řídící vůz 943 002-6 ČD
a přívěsný vůz 043 013-2 ČD
Řada 943 a 043 společně s motor. vozy řady tvoří konstrukčně ucelené soupravy.

V době focení textur vozy patřily do DKV Ústí nad Labem, nejprve do DKV Louny a za pár dní se postěhují do DKV Brno.

Počúvaj Jiří, kebyže máš logické myslenie, čo asi nemáš, tak pochopíš, že ten 943XXX.wag sa správa ako vozeň, tak si tam hoď zvuk štvorosého osobného vozňa.

Back
Nahoře