Aktualizace trainsetu BP č.7

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
Hold, už jsem byl v poklusu z práce na poštu, abych dostál svých závazků vůči zákazníkům a zapomněl jsem text doplnit smajlíky :lol: :lol: :lol:
Už se mi i stalo v trati, že jsem oldem přemazal new. Ale konkrétně tuto kabinu opravdu nevím. Mám jednu zásadu, že veškeré novinky nejprve dám do souboru update až teprve potom vše kopíruji do trainsetu. Tím eventuelní omyl minimalizuji.
Ale platí jedno obecné pravidlo. Lidi aktivní do MSTS nebo tací, kteří si dělají vlastní úpravy by neměly zbrkle vše instalovat do ostrého adresáře, ale někam bokem a alespoň namátkově porovnávat. Jinak zálohovat zálohovat zálohovat.

Ale v každém případě je nutné vzájemně komunikovat, pokud se dělají nějaké změny v čemkoli. Napsat něco jen sem do fóra opravdu nestačí.
Jacek vydal nový balík zvuků, tak jsem zkontroloval a upravil všechny stupně lokomotiv, kterých se tohle týkalo. A bylo potřeba opravit i kabiny.
Bylo by vhodné udělat nějakou diskuzní skupinu kam by se posílaly návrhy na úpravy a změny. Pak by se nějaké nesrovnalosti minimalizovaly.

Edie napsal:
Tak po změně BINu:
1xP - zadní nahoru
2xP - přední přední
3xP - zadní dolu
4xP - nic
1xshift P - zadní nahoru
2xhhift P - přední dolu
3xshift P - zadní dolu
Verze BINu je : 1.7.051922

Zbyněk Šemora napsal:
Jenomže tohle není původní problém. Ten je, že Ediemu nejdou stáhnout sběrače Shift-P vůbec, ani když do nich ďobal koštětem.opravoval.
Asi se tu někdo překoukl, přeci jsem psal, že po změně BINu, to už s pomocí shift+P dolu dám....

Mě funguje ovládání zběračů pomocí p a hlavně shift+p podle globalu který je aktivní. Např když nainstaluju BIN a mám Global 321, tak v 321 vše funguje, jak přehodím Global na BP tak nefunguje.

Edie napsal:
Tak u mě to je naopak. Pod 321 mi to nejde, BP jsem netestoval...

Posle mě jde o to, jaký máš právě aktivní global když instaluješ BIN, myslim, že bin instaluje něco ido Globalu.

Vitas napsal:
Edie napsal:
Tak u mě to je naopak. Pod 321 mi to nejde, BP jsem netestoval...
Posle mě jde o to, jaký máš právě aktivní global když instaluješ BIN, myslim, že bin instaluje něco ido Globalu.
Pokud používáte více verzí GLOBAL, tak musíte nainstalovat "bin" pro každý samostatně !!! ( Nebo alespoň z již nainstalovaného modifikovaného adresáře GLOBAL zkopírovat všechny soubory.iom do ještě nemodifikovaného. ) V souborech.iom jsou definice ovládání.
Další adresář, kde "bin" něco vkládá je GUI, většina uživatelů ani neví, že se mohou prohazovat i tyto pro různé verze prostředí.
A samozřejmě to hlavní spočívá v samotném root msts, kde se krom výkonného programu vymění i "jazykové knihovny".

Zbyněk Šemora napsal:
Bob57: To co popisuješ, je pravda, ale marně jsem signalizoval, jestli někdo neví, jak na to.
Proč bych měl někomu a zrovna tobě podsouvat stříbrný tácek, když je vše naprosto srozumitelně popsáno v manuálu k "binu" ??? !!!

Už dříve jsi tu psal, že nemáš čas číst všechny novinky, tak se pak nediv, že něco prošvihneš a dohaduješ se tu zbytečně s Martensem, který novinky stíhá a má pravdu oproti tvým výrokům.
Zbyněk Šemora napsal:
Ale v každém případě je nutné vzájemně komunikovat, pokud se dělají nějaké změny v čemkoli. Napsat něco jen sem do fóra opravdu nestačí.
Jacek vydal nový balík zvuků, tak jsem zkontroloval a upravil všechny stupně lokomotiv, kterých se tohle týkalo. A bylo potřeba opravit i kabiny.
Bylo by vhodné udělat nějakou diskuzní skupinu kam by se posílaly návrhy na úpravy a změny. Pak by se nějaké nesrovnalosti minimalizovaly.
I stačí ! Nemyslíš tohle snad vážně ! ? Zapomněl jsi zase na smajlíka ?
Ne. Opravdu nemáme nikdo povinnost ti vše individuálně milostivě posílat. Z dřívějších zkušeností s tebou stejně vím, že ani při individuálním zaslání to není nic platné. Nejednou ses vymluvil, že tomu sám nerozumíš a musíš to nechat prověřit někým jiným, kdo ví co a jak. Jindy jsi ani neráčil odpovědět nebo odpověděl naprosto mimo mísu. Takže soránč.

Back
Nahoře