Takže zde mám opět další objasnění ohledně používání zběračů na "stahovačkách" http://www.k-report.net/clanek-Z151.htm
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
LuděkD napsal:Už to tu sice je, ale není k tomu nějaká pořádná odpověď, tak se chci zeptat.
Kdy se píská?
Kdy se houká?
E499_2002 napsal:LuděkD napsal:Už to tu sice je, ale není k tomu nějaká pořádná odpověď, tak se chci zeptat.
Kdy se píská?
Kdy se houká?
Teď nevím, jestli se píská nebo houká na ořejezdech. Ale při posunu nebo tak se píská ne? :?:
Čuřil napsal:Hezke vikendove odpoledne, mel bych takovy dotaz. Jak firove stihaji rozjet celou soupravu
Jako např v tomto videuDráčik napsal:To je len slovíčkárenie, ja používam vždy píšťalu (ak ju mám), ak vidím, že reakcia na píšťalu je nulová, tak použijem húkačku, ak je reakcia taká istá, tak nasledujú škaredé slová, popr. rýchlobrzda. Jedine na Op rozkaz (porúchané priecestie) radšej používam húkačku hneď, ale ludia sú blbí aj tak...
Tak to je drsné .....Vrbam napsal:Jako např v tomto videuDráčik napsal:To je len slovíčkárenie, ja používam vždy píšťalu (ak ju mám), ak vidím, že reakcia na píšťalu je nulová, tak použijem húkačku, ak je reakcia taká istá, tak nasledujú škaredé slová, popr. rýchlobrzda. Jedine na Op rozkaz (porúchané priecestie) radšej používam húkačku hneď, ale ludia sú blbí aj tak...
Zbylo po něm alepoň něco?Vrbam napsal:Jako např v tomto videuDráčik napsal:To je len slovíčkárenie, ja používam vždy píšťalu (ak ju mám), ak vidím, že reakcia na píšťalu je nulová, tak použijem húkačku, ak je reakcia taká istá, tak nasledujú škaredé slová, popr. rýchlobrzda. Jedine na Op rozkaz (porúchané priecestie) radšej používam húkačku hneď, ale ludia sú blbí aj tak...
Jo, zbylo. Manželka a dětiPetr Novák napsal:Zbylo po něm alepoň něco?Vrbam napsal:Jako např v tomto videuDráčik napsal:To je len slovíčkárenie, ja používam vždy píšťalu (ak ju mám), ak vidím, že reakcia na píšťalu je nulová, tak použijem húkačku, ak je reakcia taká istá, tak nasledujú škaredé slová, popr. rýchlobrzda. Jedine na Op rozkaz (porúchané priecestie) radšej používam húkačku hneď, ale ludia sú blbí aj tak...