Poštovní spořitelna

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pedros
  • Datum začátku Datum začátku
takhle 151 projiždi u nas rano v Ově, veze tušim nějaky rychlik. Vidim ji docela často tak bych mohl vyrazit s fotakem, ale nevim jak ty fota chcete kdyby byl zajem :idea:

Pro ČD 151 by nejdřív musel někdo vytvořit nový model. Na současný model nelze udělat skin Poštovní spořitelny (model má jen texturu jen pro jedno čelo a dalších pár detailů).

714.222-7 napsal:
Pokud by někdo chtěl umístit obrázek, rád mu jej pošlu přes ICQ. ( Mám problémy s posíláním e-mailů a nahráváním souborů na web, a proto zde nemůžu zveřejnit obrázek ani potom výsledný skin. Jediný způsob je ICQ. )
Byl by jste tak hodnýa poslal mi nějaké na ICQ mnohokrát děkují

Naposled editoval moderátor:
blazo napsal:
takhle 151 projiždi u nas rano v Ově, veze tušim nějaky rychlik. Vidim ji docela často tak bych mohl vyrazit s fotakem, ale nevim jak ty fota chcete kdyby byl zajem :idea:

Blazo nechci Ti kazit iluze, ale nemyslím si, že na nafocení mašiny na dobré a kvalitní textury Ti postačí doba na nástup a výstup cestujících ve stanici.....

Jo, kdyby třeba končila v Bohumině a měla tam víc času na obrat, tak už by se i něco dalo rozumně nafotit....

A jak kdysi psal Tax.....fotit, fotit, fotit....nikdy nevíš, kdy se Ti ty materiály budou hodit......

ja pravě jezdim každy den do školy z Ovy do Bohumina...tam bych něco mohl stihnout. S tím že času na nafoceni při nastupu vystupu je malo souhlasim a už se vidim jak lezu před něj a fotim čelo 8) :lol:
Ale v tom bogu to pujde ale podle toho co pisate tak dokud nebude novy model tak je to k ničemu.. :roll:

Nový model netřeba. Stačí poupravit stávající 350. Ta si myslím je ve slušné kvalitě.

atb napsal:
Nový model netřeba. Stačí poupravit stávající 350. Ta si myslím je ve slušné kvalitě.
Nejde o kvalitu, ale o mapování textur. Tyto lokomotivy mají stejnou texturu pro obě čela.

....a proto poupravit stávající 350[/quote]
..., ale 350 má taky JENOM TEXTURU PRO JEDNO ČELO. Pokud nevěříš, tak se podívej, ale teď jsem se na to díval.

U stávající 350ky byste toho dosáhli jedině upravením mapování textur. A pak samozřejmě dát do .ace i obrázek druhého čela...

Už jsem tady několikrát psal, že na 151 (350) nelze udělat skin Poštovní spořitelny, protože má texturu jen pro jedno čelo a Poštovní spořitelna má obě čela různá :!: :!: :!:

Back
Nahoře