Poštovní spořitelna

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pedros
  • Datum začátku Datum začátku
714.222-7 napsal:
Na stránkách http://www.msts250.ic.cz je ke stažení skin na lokomotivu ČD 362 119-0. Jedná se o verzi 0.5, která není konečná. Ještě budu provádět úpravy.

Tak 1. připomínka k úpravě. Na bočnicích tato loko nemá tabulky s řadovým označením, má jí pouze načáranou na spodku skříně, ale to mají asi všechny s celovozovou reklamou.

fíííííra napsal:
714.222-7 napsal:
Na stránkách http://www.msts250.ic.cz je ke stažení skin na lokomotivu ČD 362 119-0. Jedná se o verzi 0.5, která není konečná. Ještě budu provádět úpravy.

Tak 1. připomínka k úpravě. Na bočnicích tato loko nemá tabulky s řadovým označením, má jí pouze načáranou na spodku skříně, ale to mají asi všechny s celovozovou reklamou.

Ta tabulka je už na modelu. Na spodku skříně ji mám taky.

Přesně tak PŠ i olympiáda ji má až na spodku skříně.
c4c92958a58732414fa3f6671c5afd4d.jpg 3bee27b33508cedb38fa5b3fd94d4d51.jpg

Naposled editoval moderátor:
714.222-7 napsal:

Pevně doufám, že se jedná jen o nástin toho, jak by tahle lokomotiva mohla jednou v MSTS vypadat. A o umístění tabulky se mi opravdu nejedná, to je prkotina ve srovnání se provedením zbytku.

O model nejde. Jedná se mi o nenavazující pruhy, křivé textury a další do očí bijící věci. Na střechu nebylo sahnuto, na podvozky rovněž. Nebudu to tu popisovat, je toho tolik, že by se to sem nevešlo. Je potřeba ten skin opravdu dodělat.

O těchto nedostatcích vím a pokusím se je odstranit, ale momentálně na to nemám moc času.

Zdravím,
nevíte někdo,kde by se daly sehnat fotografie "Olympiády",které by se daly použít na textury ?

David

714.222-7 napsal:
fíííííra napsal:
714.222-7 napsal:

Poznám dve čarovné slová: alfa.....kanál. :idea:

dem napsal:
714.222-7 napsal:
fíííííra napsal:
714.222-7 napsal:

Poznám dve čarovné slová: alfa.....kanál. :idea:

Alfa kanál lze použít pouze u textury, která má v modelovacím programu přiřazen materiál alphnorm nebo transnorm. Pokud je textura Jardova esa s materiálem solidnorm, můžeš texturu upravovat jak chceš a tabulky se nezbavíš.

Napíšte Jardovi a možno vám zmení mapovanie ,aby sa dali naskinovať aj tieto reklamné hávede.

Mám dotaz ten model se skinem České spořitelny je nastaven dle Trainsetu Zbyňka Šemory a nastaven na 30 cm ? Ještě než ten skin budu stahovat, potřebuji vědět jestli tomu tak je ?

Jiří napsal:
Mám dotaz ten model se skinem České spořitelny je nastaven dle Trainsetu Zbyňka Šemory a nastaven na 30 cm ? Ještě než ten skin budu stahovat, potřebuji vědět jestli tomu tak je ?
Jiří. Na stránkách J. Skůry je psáno, že vše je kompatibilní s Trainsetem BP. Tedy vše je 30cm. Nastavoval jsem to osobně, včetně Poštovní spořitelny. Jediná loko je snad ta posunovací žehlička, která je na 80 a já ji ještě přepočítánu nemám (tenkrát jsem to ještě neuměl, také se stále učím), zatím není ani v BP, ale napravím to.

Jiří napsal:
Kamaráde, jak to, že ještě není hotov,vždyť se dá stáhnout ze stránek http://www.msts250.ic.cz/. Nechci to zbytečně stahovat, neboť si nejsem jistý, jestli je to nastaveno na 30 cm.

Na uvedené adrese je /či byl/ ke stažení skin "Spořitelny" vytvořený "714.222-7" .Tento autor ale trošku výše uvádí,že bude svůj skin ještě upravovat.Jestli jsem ale dobře pochopil informaci p.Skůry,chystá se skin či spíše model "Spořitelny" zcela nový a s mapováním textur,které zajistí věrnost skutečné předloze.Tedy lokomotivy 362 xxx.Takže by bylo asi lepší ještě chvilku počkat.A tento model bude zcela jistě na 30 cm nastaven.

David

Jiří napsal:

Velký učitel Yoda by ti řekl: "Patience my dear Qui-Gon, patience"

Zbyněk Šemora napsal:
Jiří. Na stránkách J. Skůry je psáno, že vše je kompatibilní s Trainsetem BP. Tedy vše je 30cm. Nastavoval jsem to osobně, včetně Poštovní spořitelny. Jediná loko je snad ta posunovací žehlička, která je na 80 a já ji ještě přepočítánu nemám (tenkrát jsem to ještě neuměl, také se stále učím), zatím není ani v BP, ale napravím to.

Zbyňku, model 114-tky bych do trainsetu nezařazoval. Byla to moje "první vlaštovka" a podle toho taky vypadá. Třeba se časem dočká kvalitního provedení aby si místo v trainset BP zasloužila, ale zatím to není ten správný reprezentant ...

Jaroslav Skůra napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Zbyňku, model 114-tky bych do trainsetu nezařazoval. Byla to moje "první vlaštovka" a podle toho taky vypadá. Třeba se časem dočká kvalitního provedení aby si místo v trainset BP zasloužila, ale zatím to není ten správný reprezentant ...
Navíc, kdo kdy viděl 114-tku v reále na štrece mezi Prahou a Bratislavou.....?

Back
Nahoře