Poštovní spořitelna

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pedros
  • Datum začátku Datum začátku
zsbeer napsal:
V takomto nátere si vôbec neviem predstaviť laminátku. Neplánuje ju Poštovní Spořitelna natreť aj ju?

Asi ne.V nákladních vlacích /na AC systému většinou taženými právě laminátkami/ se už peníze asi nepřepravují.

David

Naposled editoval moderátor:
Já mám kuriozní napád jak zviditelnit značku Zbyněk Šemora a jeho jízdní kola. Na počítači v nějakém grafickém studiu by se udělala grafická reklama Zbyňka Šemory buď na jeho trať nebo na Jízdní Kola a pak to celé přeskinovat pro modely 362,363,150,151 a na spodní části mašiny by byly internetové stránky firmy Šemora. Krásná reklama do MSTS, co ? :lol: :lol:

atb napsal:
Strojů by mělo býti 6. Ještě 363086
Ad David H.: "poštovním" (ale on koliduje i název fóra) :wink:

Díky za upozornění,
už mám toho MSTS za celý víkend dost a tak se to projevuje. :D
Svůj překlep tam ale nechám.Snad se klienti Poštovní spořitelny neurazí. :D
Před spaním se ještě o něco pokusím.Jiří mne opět inspiroval. :D

David

Jiří napsal:
Já mám kuriozní napád jak zviditelnit značku Zbyněk Šemora a jeho jízdní kola. Na počítači v nějakém grafickém studiu by se udělala grafická reklama Zbyňka Šemory buď na jeho trať nebo na Jízdní Kola a pak to celé přeskinovat pro modely 362,363,150,151 a na spodní části mašiny by byly internetové stránky firmy Šemora. Krásná reklama do MSTS, co ? :lol: :lol:

Prosím, můžeš se do toho pustit.......máš volné pole působnosti.....

Nazdar chlapi,
tak jsem si jen tak cvičně spustil TGA Tool a grafický prográmek no a s chutí se dal tvorby nějakého toho reklamního nátěru lokomotivy.To by člověk neřekl,kolik se toho dá za deset minut udělat. :D
Věřím Jiří,že to budeš brát s humorem sobě vlastním. :D
Věř ale tomu,že tento reklamní nátěr se dal vytvořit opravdu za těch deset minut.Tak trénuj. :D

Mějte se fajn.

David

PS : Omlouván se jen za případné angličtinářské chyby.To víte,ve škole jsem moc nedával pozor.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/ldt/jura_1.jpg [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/ldt/jura_2.jpg

Davide, mohl bys prozradit v jakém grafickém programu si to dělal ? TGatool mám nainstalovaný v PC, takže ještě zbývá ten grafický program a je vůbec free nebo musím do takového grafického programu cpát nekřesťanské prachy ?

P.S. Moc si mne rozesmál, to jsem fakt nečekal.

Takhle bys si mohl dělat srandu i z politiků a dávat to jako skin. Fíra by mohl třeba lokomotivu ovládat ve stylu plnou parou back nebo Mackova tažná síla :lol:

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Jiří napsal:
Davide, mohl bys prozradit v jakém grafickém programu si to dělal ? TGatool mám nainstalovaný v PC, takže ještě zbývá ten grafický program a je vůbec free nebo musím do takového grafického programu cpát nekřesťanské prachy ?
Můžeš si vystačit i s malováním, které je součástí win. O něco lépe je na tom PhotoFiltre a je taky grátis.

Díky, ale jak to mám potom umístit na tu lokomotivu ?

Hnus to je teda pořádnej.
Mně ale spíš připadá, že to je fotomontáž. Písmena nejsou rovnoběžná s ostatními linkami skříně, postrádá to perspektivu.

Taky mi to připadá jako fotomontáž. Logo Stavebky není moc reálně vyhlížející. A jak podotkl Pawlik, písmena i číselné označení motoráku není rovnoběžné se skříní.

Re: 362119

fíííííra napsal:
Na modelu p. Skůry sem si všiml, že na něm chybí tlumiče vrtivého pohybu podvozků.

A nebude to tím, že spořitelna je předělána z 363? :wink:

A nevíte, jestli někdo dělá, nebo plánuje udělat i Poštovní spořitelnu 151.014?

havo napsal:
A nevíte, jestli někdo dělá, nebo plánuje udělat i Poštovní spořitelnu 151.014?
pokiaľ nejaká dobrá víla víla nevymodeluje vhodný model, tak nikto ju robiť nebude, pretože súčasný model nemá na to mapované textúry.

Jen se chci zeptat,kolik je tech Spořitelen??? protože jsem dnes v Praze na Hlavaku viděl dvě a mam tušení ze to byli 363-ojky¨. :roll:

Back
Nahoře