Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám ich v úmysle modelovať ... stačí, keď mi zaobstaráš primeranú dokumentáciuKodl napsal:Mam dotaz víte někdo o těchto nádherných strojích v msts.PS:Jakékoli předem dík![]()
![]()
![]()
Já mám model v původním nátěru stříbrná s červeným proužkem, 4 dílná jednotka ve velikosti HO. Dva motory, přepínání napájení.Kodl napsal:Mam dotaz víte někdo o těchto nádherných strojích v msts.PS:Jakékoli předem dík![]()
![]()
![]()
A nejaké výkresy, podľa ktorých si to robil ešte máš ?Zbyněk Šemora napsal:Já mám model v původním nátěru stříbrná s červeným proužkem, 4 dílná jednotka ve velikosti HO. Dva motory, přepínání napájení.
Tenkrát jsem si musel skočit do Berlína pro podvozky a kolečka, abych to dal nějak dohromady.
Tax napsal:A nejaké výkresy, podľa ktorých si to robil ešte máš ?![]()
To čo máš na svojich stránkach, mám sosnuté, ale to je moc málo ... no keby si mi mohol posunúť aj to ostatné, čo máš, myslím, že by to časom obohatilo našu virtuálnu zbierku modelov do MSTS ( aj do tých nových, pripravovaných )Jacek napsal:Toš něco mám já na stránkách a něco (podvozky atd.) mám v počítači
Túto stránku poznám, mám z nej úplne všetko ... ale M298.0 tam celkom určite neni ... nuž ale aj snaha sa ceníRonoath napsal:Výkresy - Doporučuji stránku http://www.mo-na-ko.net, poté najdi sekci železnice a najeď na monako 2
Je tam toho opravdu DOST