M298.0(Ganz)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kodl
  • Datum začátku Datum začátku

Kodl

Cestující
Mam dotaz víte někdo o těchto nádherných strojích v msts.PS:Jakékoli předem dík :D :D :D

Kodl napsal:
Mam dotaz víte někdo o těchto nádherných strojích v msts.PS:Jakékoli předem dík :D :D :D
Mám ich v úmysle modelovať ... stačí, keď mi zaobstaráš primeranú dokumentáciu

Kodl napsal:
Já mám model v původním nátěru stříbrná s červeným proužkem, 4 dílná jednotka ve velikosti HO. Dva motory, přepínání napájení.
Tenkrát jsem si musel skočit do Berlína pro podvozky a kolečka, abych to dal nějak dohromady.

Zbyněk Šemora napsal:
Já mám model v původním nátěru stříbrná s červeným proužkem, 4 dílná jednotka ve velikosti HO. Dva motory, přepínání napájení.
Tenkrát jsem si musel skočit do Berlína pro podvozky a kolečka, abych to dal nějak dohromady.
A nejaké výkresy, podľa ktorých si to robil ešte máš ? :D

Jacek napsal:
Toš něco mám já na stránkách a něco (podvozky atd.) mám v počítači
To čo máš na svojich stránkach, mám sosnuté, ale to je moc málo ... no keby si mi mohol posunúť aj to ostatné, čo máš, myslím, že by to časom obohatilo našu virtuálnu zbierku modelov do MSTS ( aj do tých nových, pripravovaných )
Ináč by ma zaujímali aj ďalšie výkresy ... nemáš tam napríklad vôbec nič o M264.0 ... :(

Ronoath napsal:
Výkresy - Doporučuji stránku http://www.mo-na-ko.net, poté najdi sekci železnice a najeď na monako 2
Je tam toho opravdu DOST
Túto stránku poznám, mám z nej úplne všetko ... ale M298.0 tam celkom určite neni ... nuž ale aj snaha sa cení :wink: :lol:
Ale zato Jacek sa pochlapil a poslal čo má ... keď to podoplňujem o svoje materiály, pomaly sa bude dať nad stavbou premýšlať vážnejšie ... No snáď sa ešte niekto nájde, kto nejaké vhodné výkresy a fotky má ...

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře