Robo
Průvodčí
Matýsek napsal:Kulatý.122 030-0 napsal:Akorat by me zajimalo jaky rychlostnik pro ni plati?
Určite ? Toto je pojazd (napíšem to zjednodušene) 2xBo2xBo. Ale sám som zvedavý, kde je pravda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Matýsek napsal:Kulatý.122 030-0 napsal:Akorat by me zajimalo jaky rychlostnik pro ni plati?
nebulus napsal:Kedže front zo 742 sa mi na CHME5 moc nepáčíl, tak som narýchlo spáchal toto: http://www.foto-album.cz/show.asp?Id=205425&Action=Max. Bol by záujem o dokončenie takéhoto cabu?

Ne, alespoň já určitě nee - akurát to potom musíme skloubit dohromady, aby se Tvůj cab nepřebíjel s tím polotovarem, co je v instaláku a zaktualizovat to.nebulus napsal:Martens: Je tam malý posun, ale zďaleka to nie je finálne vyladená verzia. Ja som sa pýtal, či na tom už niekto iný nepracuje.
A Ty se mezi ně ještě nepočítáš? Tak to koukej napravit.nebulus napsal:..... ale toto rozhodnutie nechám na odborníkov.
Tak som sa odborneMartens napsal:A Ty se mezi ně ještě nepočítáš? Tak to koukej napravit.![]()
nebulus napsal:Mimochodom aj pôvodná kabína 742 je horúcim kandidátom na podobnú úpravu ako cab 770.
bob57_cz napsal:Oprava eng pro cme5:
v poslední verzi "bin" byla opravena charakteristika kompresorů,
proto si změňte položku v souborech.eng
AirBrakesAirCompressorPowerRating ( 0.1 )
na
AirBrakesAirCompressorPowerRating ( 1.1 )
( Neopravený kompresor bude pumpovat velmi dlouho ! )
Také si opravte v souboru Train Simulator\TRAINS\Consists\chme5.con
nesprávný adresář
EngineData ( chme5_005 CME5 )
na
EngineData ( chme5_005 uz_cme5 )
( con pro verze rv nebyly instalovány )
Myslíš to malé rádijko úplne vľavo? Na tej normálnej vysielačke ani displej nevidím....JOHNZ napsal:Dušan: Taký detail ... v dennej verzii vidno na rádiostanici, či ký fras to je svietiace LEDkové číslice (ktoré by mali naopak, svietiť do ďaleka ... v nočnej ale nevidno nič ... to je zámer alebo sa na to len zabudlo