ČME 5

Martens: Je tam malý posun, ale zďaleka to nie je finálne vyladená verzia. Ja som sa pýtal, či na tom už niekto iný nepracuje :wink: .

nebulus napsal:
Martens: Je tam malý posun, ale zďaleka to nie je finálne vyladená verzia. Ja som sa pýtal, či na tom už niekto iný nepracuje :wink: .
Ne, alespoň já určitě nee - akurát to potom musíme skloubit dohromady, aby se Tvůj cab nepřebíjel s tím polotovarem, co je v instaláku a zaktualizovat to.

Zatiaľ som to riešil dokopírovaním nových textúr "chme5_front" atď. do cab742. V cvf som upravil iba názvy textúr jednotlivých pohľadov a ich parametre. Samozrejme nie je problém založiť nový adresár cabCHME5, ale toto rozhodnutie nechám na odborníkov.

Martens napsal:
A Ty se mezi ně ještě nepočítáš? Tak to koukej napravit.:wink:
Tak som sa odborne :eek: rozhodol, že bude samostatný adresár cabCHME5. Duplicitné textúry animácii z 742 majú relatívne malú veľkosť. Mimochodom aj pôvodná kabína 742 je horúcim kandidátom na podobnú úpravu ako cab 770.

Naposled editoval moderátor:
nebulus napsal:
Mimochodom aj pôvodná kabína 742 je horúcim kandidátom na podobnú úpravu ako cab 770.

Něco jsem už vytvořil já, ale kvalitou se to upravené kabině na 770 rovnat nemůže. Radši zůstanu u skinů a svoji úpravu rád poskytnu pro další upravování :lol:

(link je tuto: http://www.loko.boletice.cz/modely/diesel_loko/cab740_742.zip jen podotknu, že jsou opraveny pozice cabu dle Martense - respektive úpravu pozic provedl Martens )

Wow! Maxičmeliak bude mať svoj vlastný cabview? To sa teda moc teším :eek: 8)

Od tedy co som poprosil Ukrainskych priatelov o fotodokumentaciu uz preslo vela vody a zatial sa neozvali. Takze neviem co s tym teraz bude. Este im asi raz zavolam a potom sa uvidi.

bob57_cz napsal:
Oprava eng pro cme5:
v poslední verzi "bin" byla opravena charakteristika kompresorů,
proto si změňte položku v souborech.eng
AirBrakesAirCompressorPowerRating ( 0.1 )
na
AirBrakesAirCompressorPowerRating ( 1.1 )
( Neopravený kompresor bude pumpovat velmi dlouho ! )

Také si opravte v souboru Train Simulator\TRAINS\Consists\chme5.con
nesprávný adresář
EngineData ( chme5_005 CME5 )
na
EngineData ( chme5_005 uz_cme5 )
( con pro verze rv nebyly instalovány )

Mam dotaz, ma se opravovat eng i pro chme5_**** ?
Jinak diky za vyrizeni meho dotazu tykajici se chyboveho hlaseni, ktery se aktivuje vzdy kdyz spustim AE a chci si vytvorit novy consist, ktery jsem jiz nemohl uvest, jelikoz jste mne Bobe predstihl, ale ted uz vim, kde je chyba je to v CON souboru . :wink:

Otázka pre odborníkov na "ruské" mašiny: Je na ich návestných opakovačoch aj svetielko bdelosti? Ja by som tipoval že je to biele svetlo naspodku opakovača, ale nie som si istý. Zakomponoval by som to potom aj do kabíny CHME5, ktorá by už onedlho mala byť zverejnená.

Dušan: Taký detail ... v dennej verzii vidno na rádiostanici, či ký fras to je svietiace LEDkové číslice (ktoré by mali naopak, svietiť do ďaleka ... v nočnej ale nevidno nič ... to je zámer alebo sa na to len zabudlo

JOHNZ napsal:
Dušan: Taký detail ... v dennej verzii vidno na rádiostanici, či ký fras to je svietiace LEDkové číslice (ktoré by mali naopak, svietiť do ďaleka ... v nočnej ale nevidno nič ... to je zámer alebo sa na to len zabudlo
Myslíš to malé rádijko úplne vľavo? Na tej normálnej vysielačke ani displej nevidím....

Nie, myslím tú normálnu vysielačku ... jedná sa mi o tie 3 namodralé veci v pravej časti nad miestom skade vychádza kábel ku sluchátku ... buď sú to prepínače (a nič som nepovedal) alebo sú to LED 8 segmentové displeje a tie by svietiť mali ... len v takomto rozlíšení sa to nedá rozlíšiť ...

Back
Nahoře