Projekt MSTS Bin - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Patch 1.6

363 z webu není upravená, má jen doplněná světla pro reverz ale já z ní vycházel při testech.
Pokud někdo, komu nechodí patch 1.6 je z Brna-Vinohrad, nebo okolí a je ochoten věnovat chvíli času v odpoledních hodinách jednomu zoufalci a nahlédnout do jeho kuchyně, ať se ozve. Já osobně zkoušel patch na loko Dash9, Acela, KIHA31, CD111,150,182,363,731,769,845,865 zcela bez problémů na dvou počítačích.
Jednou z dalších otázek je kolik máte paměti ???

Dal jsem stranou celý adresář common.cab a nechal tam jen jeden cab 742 kvůli rv.cvf a stejně mě to poslalo k Billovi.Je vůbec nějaký *cvf připraven pro novou verzi?Nebo musíme ručně vše opravit?Ta verze nás tedy zastihla úplně nepřipravené,ty úpravy cvf je pořád nekončící práce...
Paměti mám 512MB.

Re: Patch 1.6

Džordž napsal:
363 z webu není upravená, má jen doplněná světla pro reverz ale já z ní vycházel při testech.
Pokud někdo, komu nechodí patch 1.6 je z Brna-Vinohrad, nebo okolí a je ochoten věnovat chvíli času v odpoledních hodinách jednomu zoufalci a nahlédnout do jeho kuchyně, ať se ozve. Já osobně zkoušel patch na loko Dash9, Acela, KIHA31, CD111,150,182,363,731,769,845,865 zcela bez problémů na dvou počítačích.
Pamětí to asi nebude, mám 2 GB a stejně mě to hází k Billovi

Mondeo napsal:
Džordž napsal:
Mi to nepadá, udělal jsem podle návodu úpravu pro rv a přepíná to skvěle.
Dva cvf, v jednom jen original v druhém otočené o 180 a jede jak z praku.

bob57_cz napsal:
Mondeo napsal:
Džordž napsal:
Mi to nepadá, udělal jsem podle návodu úpravu pro rv a přepíná to skvěle.
Dva cvf, v jednom jen original v druhém otočené o 180 a jede jak z praku.

To Bob57_cz : A na jakém cabu jsi to zkoušel?

To Petr Novák : Jo, to je život a evoluce. Zkus se opravdu podívat, jestli tam máš všude nadefinované linky na ace soubory a nebo že Ti nechybí...Kdyby ale Džordž věděl na začátku, jak si natahovat za běhu simulace jiné cvf, tak už to mohlo být dříve bez této slepé a nekompatibilní větve (tahle myšlenka už padla v době, kdy MSTS Bin byl ve verzi 1.5.4.) ..... takhle není vůbec potřeba udržovat rozdílné cvf pro MSTS Bin a standardní MSTS pro zkostnatělé.....

Jo,všechny caby jsem si stáhnul od p.Šemory a to jen ty,které byly označeny MSTS Bin.Tak tedy nevím,kdo vlastně dělá chybu.Bude někdo definovat,jak ten *cvf má vlastně vypadat?Těch verzí cabů je taky požehnaně,tak kdo se v tom má už vyznat?V tom návodu na straně 10 je to popsáno,ale pokud cab bude definován jinak a popis *ace taky jinak,tak fakt nevím.A jak koukám,tak je to jen část úprav,není to všechno.Chtělo by to,aby někdo z autorů cabů si s tím pohrál a dal na web verzi pro 1.6 MSTS Bin...

Já si upravil zatím 749 pro ježdění s patry a funguje v pohodě... žádný pád, žádný výtuh...

Dobře, zde jsou ke stažení. nakopírovat do složky s cabem 751.
751.cvf
751_rv.cvf

Mám odistalovanou původní verzi Bina, nainstalovanou novu a v trainsetu všechny lokomotivy s upravenými caby pro původní MSTS Bin ....a funguje to...

No tě bůh,já mám všechny caby pro verzi 1.5.7 MSTS Bin..Tak proto mi to asi nefunguje,že by se člověk nepotento,když to má hotové,tak přijde změna vše nazpátek...

train.msts napsal:
Zkusím nainstalovat MSTS znovu a zkusím upravit nějaké defaultní vozidlo.
Teď jsem si zkusil upravit i 363, která je teoreticky trochu složitější. Zkusil jsem posun na hlavnim v Praze do tunelu, přechod na druhé stanoviště a vše pořádku....
Jen bych byl pro změnu podmínky zabrždění vozidla - radši bych požadoval použití lokomotivní brzdy.

Tak jsem přeinstaloval MSTS. Nainstaloval update a MSTS BIN. Patřičně jsem upravil lokomotivu HHP. Spustil jsem MSTS a při přepínání na zadní stanoviště to zase spadlo. Už opravdu nevím, čím by to mohlo být.

Kank napsal:
Jen bych byl pro změnu podmínky zabrždění vozidla - radši bych požadoval použití lokomotivní brzdy.
Jenomže Kanku, když si zabrzdíš přímočinnou brzdu na stanovišti a přejdeš na druhé, tak jak si ji tam odbrzdíš, hm? :?: :?:

Zabrždění vlakové brzdy by mělo nahradit přestavení brzdiče vlakové brzdy do závěrné polohy. Je to tak?

Kank napsal:
train.msts napsal:
Zkusím nainstalovat MSTS znovu a zkusím upravit nějaké defaultní vozidlo.
Teď jsem si zkusil upravit i 363, která je teoreticky trochu složitější. Zkusil jsem posun na hlavnim v Praze do tunelu, přechod na druhé stanoviště a vše pořádku....

Mohl by jsi mi prosím poslat tvůj soubor train.exe na mail? Děkuji.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře