Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kebarko napsal:Miran napsal:Všimli jste si, že Džordž rozchodil vyčkávací body?
Tiež som si spravil krátku aktivitu. Vlak hráča a protiidúci traffic. Obom som dal vyčkávací bod. V simulácii editoru vlak hráča zastavil na bode daný počet sekúnd, ale traffic tento bod ignoroval a išiel veselo ďalej. Potom som si túto aktivitu spustil v MSTS. Traffic opäť ignoroval vyčkávací bod a vlak hráča??? Ten sa riadil podľa mojich kláves. Ako viem, že tam mám vyčkávací bod? (dám si tam hlášku?) Na TM žiadny bod nie je zobrazený. Tak teda neviem. Budem skúšať ďalej.
djneon napsal:Už mám hotové všechny, přidal jsem tam jenom _ je jich tam takových několik -- potřebuju ale někajé místo na webu, abych to měl kam šoupnout.
djneon napsal:Má někdo prostor na webu, abych tam mohl nahrát ty upravené kabiny???
Ale nejsou kabiny jako kabiny. Když má někdo verzi A tak nebude fungovat s verzí B. Raději dvakrát měř a jednou řež. Je nutné doplnit bla bla k jakým engům jsou kompatibilní. I já mám někde muzeum a těším se na nějakou slezinu, aby se vše synchronizovalo.alcapone napsal:djneon napsal:Má někdo prostor na webu, abych tam mohl nahrát ty upravené kabiny???
Když ti nebude vadit vzhled http://karlecj.sweb.cz/Kabiny jsou tam mnou upravené cvf soubory. Kdyžtak se na to podívej.
Ona se nedělá kompletní verifikace celého trainsetu při startu msts. Kontroluje se jen něco podle con. Přesné definice ví snad jen Džordž.Honza napsal:Nějak se mi nechce souhlasit s jedním příspěvkem v NK u Džordže, že pády mohou záviset od počtu vozidel s rozdílně nastavenými spřáhly. Buď rozdílně nastavená spřáhla nevadí (a u mne to zatím vypadá, že ne) nebo vadí, ale pak je snad jedno, zda mám v trainsetu jinak jedno vozidlo nebo více vozidel.
Tiež som si to všimol, nie je to síce nič strašné, ale človeka to padnutie do win naštve a ale naštvať sa môže len na seba, že pohnojil/neprispôsobil cvf alebo smerovanie na cvf.JOHNZ napsal:No ja som si všimol, že Džordž (neviem či úmyselne) tú kontrolu pri štarte nejako zrušil ... na chybnú mašinu v súprave to už nadáva až pri spustení aktivity ...