Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Urážlivej byl ten příspěvek v tom, jak jsem napsal výše. Ani jeden úsek mé trati není dle mé fantazie, ale dle podkladů. které jsem měl k dispozici. Když tohle snažení někdo nazve fikcí, to mám opravdu chuť se vším praštit. Opravdu by jste měli vážit slova, než něco napíšete. Já jsem se o svátcích nikde neválel, ale jak blbec seděl u editoru a pokládal koleje. Pokud se Ti zdá něco na mé trati fiktivní, napiš co.
Johnz, můžeš mi říci, co jsi tento víkend pro MSTS vymodeloval?
že Ti zase něco vadí na mé trati (nenapsal jsi co). Já Ti řeknu co jsem pro MSTS udělal. Mám komplet osobní nádraží v Hradci Králové, což byl opravdu ořech, pozdě odpoledne jsem postavil nádraží v Opatovicích a teď jdu na odbočku Plačice, protože mi vyhýbka nevyšla asi o 300m, což by zde někdo mohl opět nazvat fikcí.
Kebarko. V Global jsou koleje, které se zapisují do databáze, ale v trati /shapes jsou jen statické objekty. To co máš na mysli se jedná o texturu kolejiva, kterou se přikrývá dynamiská kolej.
Johnz, můžeš mi říci, co jsi tento víkend pro MSTS vymodeloval?
že Ti zase něco vadí na mé trati (nenapsal jsi co). Já Ti řeknu co jsem pro MSTS udělal. Mám komplet osobní nádraží v Hradci Králové, což byl opravdu ořech, pozdě odpoledne jsem postavil nádraží v Opatovicích a teď jdu na odbočku Plačice, protože mi vyhýbka nevyšla asi o 300m, což by zde někdo mohl opět nazvat fikcí.
Kebarko. V Global jsou koleje, které se zapisují do databáze, ale v trati /shapes jsou jen statické objekty. To co máš na mysli se jedná o texturu kolejiva, kterou se přikrývá dynamiská kolej.