Aktivity POISON

poison napsal:
Věřím,že jste někteří již projely aktivitu MOs 3712.Neříkejte mi,že tam nenajdete jedinej problém i přesto,že je Vám nastrčen. :?: Prostě tester upozornil a já neopravil.Jinak si myslím,že jde o povedený scénář k aktivitě,ke který vznikne možná i pokračování z5 do Přerova.

No řekl jste si o to pane kolego. :D

1.První překvapení je náhlé zjevení nákladu na třebovském zhlaví při čekání v Zábřehu n.M.

2.Motor v Třebovicích odjíždí současně s odjezdem hráče,ale zmizí před očima.Zřejmě v kabině strojvůdce řádí David Copperfield.

3.Vlak ve společnosti,kterého dojíždíme do ČT.Pokud se jedná o osobák z první poloviny 90.let jak je avizováno asi by osobák či rychlík od Brna nevezlo eso 363,ale nějaký ten brejlovec 754,neboť elektrifikace Brno-ČT byla dokončena v celém úseku v roce 1999.

4.Označení MOs?Spíše by mělo být EMOs.

Nevím jestli jsem trefil co máte na mysli,ale toto je z mého pohledu....

Díky za názory.
Nákladu v Zábřehu jsem si při testech nevšiml a Štefan taky ne.
Ten motor byl to o čem jsem mluvil.Ta 850 odjede a zmizí to opravím.
EMos se asi používalo,ale podle sešiťáku bylo psáno Mos.
Za ten vlak od Brna se omlouvám.Tuto informaci jsem nevěděl. :wink:

Zdravím.

Tak jsem zkusil aktivity poi_IC130 obě části a musím říci, že jsou docela povedené. Ve dvojce mi sice naskočili dva traffici těsně před čumcem (1. v Hranicích - ten náklad vlevo 2. za Ostravou Svinovem taky nějaký náklad vlevo), ale jinak good work.
Dále jsem zkusil upravený eng pro 362.119 (os) od zsr a musím říci, že je to hned jiné brždění. Žádné zběsilé překlepání na klávesnici, když chce člověk trochu přibrzdit, ale pozvolné "nabíhání" tlaku. Už se těším na úpravy dalších loko.

jak se to povede že se takhle zlikviduje smeták jako tomu bylo před rokem? Dávam to tu se souvislostí s poslední aktivitou...

blazo napsal:
jak se to povede že se takhle zlikviduje smeták jako tomu bylo před rokem? Dávam to tu se souvislostí s poslední aktivitou...
Nemám tušení jak se to stane to snad by mohl vědět někdo z provozu,ale jedno je jisté.Jsem ještě v roce 2006.Stalo se to samozřejmě letos tzn.3.2.2007.
Omlouvám se za mystifikaci,na webu i v aktivitě je to již opraveno. :wink:

před malou chvílí dávali v tv info o tom že někdo ukradl závaží ze sloupu vedení a že se troleje houpaly kolem metru nad zemi a vlitl do toho R (bohužel jsem nepostřehl kde ani co to bylo za vlak :eek: :x ) Psal si že se to stalo 3.02 takže nepředpokladam že to ma souvislost protože dneska je už 7... ale smetaky se daji straceji asi timhle zpusobem.. :) :roll:

Naposled editoval moderátor:
blazo napsal:
před malou chvílí dávali v tv info o tom že někdo ukradl závaží ze sloupu vedení a že se troleje houpaly kolem metru nad zemi a vlitl do toho R (bohužel jsem nepostřehl kde ani co to bylo za vlak :eek: :x ) Psal si že se to stalo 3.02 takže nepředpokladam že to ma souvislost protože dneska je už 7... ale smetaky se daji straceji asi timhle zpusobem.. :) :roll:
A proč by NOVA nemohla dát reportáž 4 dny starou? Pokud si pamatuji tak řikali že to mělo být ECčko a zpoždění přes hodinu - to by odpovídalo.

tak jasne nova je nova, u ni mě nic nepřekvapi ale přišlo mi to jako nesmysl aby to davali po 4dnech... jo ta podobnost tu je velka, Ec se 151, před Pardubicema..

Hodnocení aktivity EC106

Tak jsem projel aktivitu EC 106.
Celkové hodnocení - pěkná, a tady je pár postřehů:
1) vlak co se mnou odjíždí z Pardubic zmizí u odjezdového návěstidla :(
2) ošetření max rychlosti vlaku hláškou
3) V Kolíně přišla hláška o rozkazu, že nejdříve přijede "Šohaj" když už stál u nástupiště vedle mě :D
4) U nás (v Pečkách) na lokálce většinou (pořád) jezdí 810, 830 jsem tu snad ještě nepotkal :wink:
5) Když už je to dle reálné situace z 3.2.2007, tak to možná mohlo být v zimě (i když ta letošní zima ....)
Ale jak jsem psal nahoře - celkový pocit ze hry "good work".

prosim o radu. aktivita Jaroslav Hasek mi nedje, respektive jej druha cast. ked si ju xem spustit, poslu ma k billovi...prvu cast som pritom presiel bez problemov...

ramelow napsal:
prosim o radu. aktivita Jaroslav Hasek mi nedje, respektive jej druha cast. ked si ju xem spustit, poslu ma k billovi...prvu cast som pritom presiel bez problemov...

Zdravím,
nechci Poisonovi fušovat do jeho vlákna,ale v tomto případě půjde asi o mou maličkost. :)
Takže,aktivita "Jaroslav Hašek" byla tvořena na BINu verze 1.57 /tedy i s nastavením trainsetu BP pro tuto verzi/.Bohužel /či spíše bohudík/ netrvalo dlouho /dva-tři týdny/ a po jejím zveřejnění se začal zavádět BIN verze 1.61.Pak už se tato aktivita /alespoň tedy můj druhý díl/ stala nefunkční.Původně jsem chtěl aktivitu upravit na BIN 1.61 /1.7/,ale vzhledem k plánovaným rozsáhlým změnám v trainsetu BP bych to viděl jako ztrátu času.:wink:
Ale i přesto by mě zajímalo,jestli se Vám při pádu MSTS objevuje nějaké chybové hlášení a jestli ano,tak jaké. Další důležitou věcí je nutnost vypnutí stínů!!! Toto vyžadují modely Jardy Skůry,které jsem ve svých aktivitách hojně využíval.V případě,že jsou stíny zapnuty,MSTS padá bez jakékoli hlášky.

David

ospravedlnujem sa, moja otazka mala byt v inom vlakne. kazdopadne to chapem tak, ze momentalne asi nie je mozne tuto 2.cast nastartovat....
tiene mam vypnute a chybove hlasenie nemam

Poslední úloha Sp 1909.Kdo z Vás byl v Chocni včas a kdo -6 minut?Díky
Zítra vyhodím zpátečku v podobě Sp 1908,samozřejmě s 854 a 2*Btn.

Ahoj.

Tak v Chocni jsem měl 4s sekyru, v Ústí n O. 1:20 min napřed, v Letohradu taky asi 5 min zpoždění.
Aktivita pěkná, jenom jedna malá technická - v Moravanech mi před čumákem (cca 20m) zmizel nějaký protisměrný vlak :cry:

Dík.
V Moravanech stála u peronu 742+2×010,jestli tam bylo i něco proti si už nepamatuju. :?
A co 1908?

Back
Nahoře