Aktivity POISON

bob57_cz napsal:
Peta napsal:
Mě to jde v pohodě ale, hodí mi to chybu: Selhalo nahrání soubor s modelem. A2t100mStrt.s . Nevíte někdo co s tím, moc rád bych si tuto aktivitu zajel-info-BIN-1.6 odinstalován a nainstalován noý 1.6.1223 a eng je také stáhnutý.
Máš přesunut správný Global ? Ten soubor je tam hned 3x.

Ano-GLOBALY mám přejmenované správně tak vím, který je.

Boby:Na Burzu jsem kratkej.Hlavne aby to fungovalo.Z Plzne dejte tomu plechu pod vocas stejne naberete sekyru.Ja jsem do Svihova nakoupil 5.minut a v Klatovech jsem byl uz vcas.Dodrzoval jsem i ty dve 30 do Klatov.

poison napsal:
Boby:Na Burzu jsem kratkej.Hlavne aby to fungovalo.Z Plzne dejte tomu plechu pod vocas stejne naberete sekyru.Ja jsem do Svihova nakoupil 5.minut a v Klatovech jsem byl uz vcas.Dodrzoval jsem i ty dve 30 do Klatov.
stahnu si ten zip a pise mi to,ze to nenaslo consist servisu?Co s tím bude?

Jakýho servisu?Musíš být konkrétní jinak ti nepomůžu.Boby říkal,že je archiv v poho a ostatní asi také jedou.

Tomes napsal:
Vašku, chybí Ti tam poi_srv2.con
Jj tak to je holá pravda.Na ten jsem zapoměl,ikdyž se vyskytuje ve všech mých act.tak ho doplním.Den blbec
Tomes dík.

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
Tomes napsal:
Vašku, chybí Ti tam poi_srv2.con
Jj tak to je holá pravda.Na ten jsem zapoměl,ikdyž se vyskytuje ve všech mých act.tak ho doplním.Den blbec
Tomes dík.
Není zač, já taky děkuji za tu aktivitu, projel jsem si trať a znovu ji musím pochválit

Išiel som aktivitu Os7504. Aj keď som sa rozhodne neflákal, tak som do Klatov prišiel so sekerov 10 minút. Príčinou boli dlhé nástupy cestujúcich na všeliakých zástavkách v poli, niekedy až 3 minúty, pričom v cesťáku bol plánovaný pobyt 1 minúta. Meškanie som nedokázal skrátiť ani ostrou jazdou. Naštastie som to vyrovnal pri výmene mašiny v Klatovech. V Nýrsku sa mi zase zjavili odstavené vagóny na stanici pred nosom a to som išiel celkom normálne, tj včas. Páčili sa mi že posuny boli ošetrené textovými hláškami, takže som sa zaobišiel bez Track monitoru. Akurát možno chýbala hláška pri posune proti STOJ v Klatovech.

Tak jsem si projel novou aktivitu s manipulákem na Ž Rudu a je to pěkný.
V Janovicích jsem sice posunoval pomaleji než jsem měl,ale jinak dobrý.

Akorát jsem na Špičáku čekal na osobák a bohužel jsem se nedočkal.Asi jsem tam byl pozdě.

Šnek napsal:
Akorát jsem na Špičáku čekal na osobák a bohužel jsem se nedočkal.Asi jsem tam byl pozdě.
Ve Špičáku nemusíš na nic čekat."ÖBB" osobák odjíždí ze Špičáku v 14:14(samozřejmě fiktivně),ale při příjezdu hráče(u mě ve 14:10 tam osobák směr Platting už stojí.Hráč zastaví na praporek,aby neomezoval nastupující cestující a Os odjede.Jakmile přijede do ŽR tak je ze Špičáku odjezd.Dokonce tam musí být i zpráva ve 14:24:45 ODJEZD.
Při testech se mi aktivita líbila proto jsem ji vyhodil.Všem ostatním přeju lepší konec. :wink:

Připomínka k aktivitě Mn pro trať 183 - na to, jak tu všichni voláte po věrnosti, tak vám nevadí z Klatov odjezd na širou trať z manipulační koleje na návěst posun dovolen?

Honza napsal:
Připomínka k aktivitě Mn pro trať 183 - na to, jak tu všichni voláte po věrnosti, tak vám nevadí z Klatov odjezd na širou trať z manipulační koleje na návěst posun dovolen?
A čo tá 740 vzadu na postrku?

No a třetí věc - zastavení vlaku na zhlaví a zahájení posunu. To by tam musely být snad jedině výhybky na klíče, protože jinak by to nešlo, ale i tak by to bylo proti předpisům.
Jinak je to ale pěkné.

Pánové,pánové.
Pokud budu u každý aktivity dodržovat předpisy ČD tak budu muset smazat web a udělat Vám pápá.Vše je o kompromisu a u MSTS zvlášť.Pokud někomu vadí 740 na konci tak je to jen jeho problém.Znám jedno řešení.Ten dotyčný si z webu stáhne jinou 742 než je v TBP a přeznačí ji tak aby byla s TBP kompatibilní,pošle Zbyňkovi a já ji použiju.V TBP jsou pouze dvě 742 ČD takže proto ta 740.Spíš bych čekal připomínky ohledně použitého motoráku ÖBB,což je opět kravina.Železná Ruda je na hranicích s Německem a jak jsem psal k aktivitě bylo to jediné řešení v rámci TBP.
Dále bych se chtěl zastat toho odjezdu na signál posun povolen.Prostě je to tak jak to autor nalinkoval tečka
No a k tomu zhlaví.Je to kravina jako celý MSTS.Viděl někdo manipulák s postrkem,kterej ve stanici šíbuje?Možná jo.Ale v MSTS na trati 183 je to tak.
Příště si vymyslím ještě větší kravinu,abyste měli co řešit.
Jo a ještě pro znalce.Já osobně to nevěděl a po zjištění ani neřešil,ale ve stanici Špičák(jak mě obeznámil autor) jsou samovratné výhybky,takže od Klatov se vjíždí na první kolej a při odjezdu se výhybka řeže.Od ŽR se vjíždí na třetí kolej a na Klatovy opět na řezačku.Já to mám v aktivitě opačně!
Jinak vrátil jsem se na BP,a protože Zbyněk vytvořil krajinu z Olmiku tak se těšte na osobák dle GVD 1991,jehož vlakotvorbu a scénář vytvořil 742.041 :wink:

V Klatovech opravdu odjezdová návěstidla nejsou ze zadních kolejí,předpis umožňuje odjet i z těchto kolejí za určitých opatření.Co se týče reálu,nikdy jsem neviděl tak dlouhý manipulák do Ž Rudy,ale zase z druhé strany proč ne.Jet se čtyřma vozama je nuda.

A to vás všechny kolem mohu ujistit že jsem opravdu se snažil seč to šlo aby tam byla na postrku ta 742 a nebyl motor ÖBB ale holt asi málo,máme všichni "jen" MSTS :wink: A ten zbytek už naspal Poison sám a snad dost podrobně.Musíme prostě zatím jedno oko přivřít.

Věřím,že jste někteří již projely aktivitu MOs 3712.Neříkejte mi,že tam nenajdete jedinej problém i přesto,že je Vám nastrčen. :?: Prostě tester upozornil a já neopravil.Jinak si myslím,že jde o povedený scénář k aktivitě,ke který vznikne možná i pokračování z5 do Přerova.

Back
Nahoře