poison napsal:Není možná mě to jde normálně os7504
Teď už je tam odkaz na .zip - asi jsem byl moc rychlej. Archiv je ok.
Jestli můžeš vymaž ty připomínky z Burzy aby v tom neby bordel. Dík
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
poison napsal:Není možná mě to jde normálně os7504
bob57_cz napsal:Máš přesunut správný Global ? Ten soubor je tam hned 3x.Peta napsal:Mě to jde v pohodě ale, hodí mi to chybu: Selhalo nahrání soubor s modelem. A2t100mStrt.s . Nevíte někdo co s tím, moc rád bych si tuto aktivitu zajel-info-BIN-1.6 odinstalován a nainstalován noý 1.6.1223 a eng je také stáhnutý.
stahnu si ten zip a pise mi to,ze to nenaslo consist servisu?Co s tím bude?poison napsal:Boby:Na Burzu jsem kratkej.Hlavne aby to fungovalo.Z Plzne dejte tomu plechu pod vocas stejne naberete sekyru.Ja jsem do Svihova nakoupil 5.minut a v Klatovech jsem byl uz vcas.Dodrzoval jsem i ty dve 30 do Klatov.
Vašku, chybí Ti tam poi_srv2.conpoison napsal:Jakýho servisu?Musíš být konkrétní jinak ti nepomůžu.Boby říkal,že je archiv v poho a ostatní asi také jedou.
Jj tak to je holá pravda.Na ten jsem zapoměl,ikdyž se vyskytuje ve všech mých act.tak ho doplním.Den blbecTomes napsal:Vašku, chybí Ti tam poi_srv2.con
Není zač, já taky děkuji za tu aktivitu, projel jsem si trať a znovu ji musím pochválitpoison napsal:Jj tak to je holá pravda.Na ten jsem zapoměl,ikdyž se vyskytuje ve všech mých act.tak ho doplním.Den blbecTomes napsal:Vašku, chybí Ti tam poi_srv2.con
Tomes dík.
Ve Špičáku nemusíš na nic čekat."ÖBB" osobák odjíždí ze Špičáku v 14:14(samozřejmě fiktivně),ale při příjezdu hráče(u mě ve 14:10 tam osobák směr Platting už stojí.Hráč zastaví na praporek,aby neomezoval nastupující cestující a Os odjede.Jakmile přijede do ŽR tak je ze Špičáku odjezd.Dokonce tam musí být i zpráva ve 14:24:45 ODJEZD.Šnek napsal:Akorát jsem na Špičáku čekal na osobák a bohužel jsem se nedočkal.Asi jsem tam byl pozdě.
A čo tá 740 vzadu na postrku?Honza napsal:Připomínka k aktivitě Mn pro trať 183 - na to, jak tu všichni voláte po věrnosti, tak vám nevadí z Klatov odjezd na širou trať z manipulační koleje na návěst posun dovolen?