Aktivity POISON

Tak jsem se konečně popral s MSTSBin a abych si jej ošahal,tak jsem udělal novou aktivitu IC 130.Aktivita byla tvořena a testována (k tý fotce dodám málo,já..... se vyjádřete :lol: )(foto od Karla) z části na slezině s kladným výsledkem.V aktivitě se podíváte na nový model Albatrose od Pikku,uvidíte a vyzkoušíte si v Břeclavi přeskok z loko na loko díky Džordžovi a jeho Bin a při jízdě se budete moci těšit na druhou část aktivity,kterou se pokusím vytvořit na Martinovo trati 321.

Dále bych měl dotaz na všechny uživatele kvůli úpravám aktivit do verze Bin 1.6.x.
Plánuji opravit Šestikolo,Pannonii,dle výstavby upravit Klidnou sílu a kompletně předělat sérii Chopin,ale to až pokud Zbyněk propojí trať 330.
Proto bych chtěl vědět Váš názor,kterou aktivitu byste chtěli z tabulky ještě opravit.

Karel
Jasný s tou počítám,takže jsem pro jistotu upravil tabulku barevně.Díky za názor. :wink:

Nikdo z uživatelů neodpoveděl takže všechny své aktivity zatím ponechám ve verzi 1.5.7. krom šestikola.To bude asi ten správnej experiment s opravami na Bin 1.6.1.Doufám,že už nenastane v nejbližším období něco podobného jako Bin a aktivity zůstanou funkční.

A navrch se ptám opět!
Krom na 99% dokončené 2.části aktivity IC 130 MORAVIA na Martinovo trati 321 mám rozdělanou aktivitu pro trať LUHAČOVICE.
Zajímalo by mě kolik uživatelů má trať LUHAČOVICE v MSTS a kolik z Vás je ochotno mít v aktivitě vozidlo mimo TRAINSET BP konkrétně Vrbamovu 843+043+943.Než ji vydám byl bych rád za názory.

TO Poison:
Vzhledem k možnosten nového Binu a zejména z důvodu zvýšené stability, jsem vlastně od v 1.5.7 již zcela upustil. Takže jezdím už jenom pod v 1.6.1. Počítal jsem s úpravou, která je uvedena v tabulce. Ale koukám, že to bude jinak. Vzhledem k tomu, že tvoříš misi pro 321, tak bych Tě chtěl požádat, zda by ses mohl kouknout i na Kysucu. Nainstalované mám z českých tratí BP, 321, Luhačovice, Čáslav Třemošnice, 180, Opava Olomouc. Takže pokud vytvoříš, novou, nebo upravíš jakoukoli stávající aktivitu budu moc rád. Na druhou stranu vím, že práce máš dost. Takže Tě k ničemu nechci tlačit, pouze reaguji na Tvé dotazy. A díky za to co děláš, Tvé mise jezdím rád a líbí se mi.

MSTS BIN 1.57 už raději zruš, protože technická podpora dávno skončila a například já na DVD od pondělka už pojedu jen v 1.6 a vyšší. Není možné udržovat oba systémy. Týká se to všech aktivitářů, Doporučuji vše co není v 1.6 přesunout do archivu, jinak méně znalé jedinci si nainstalují co nemají a budou opět zbytečné dotazy.
Tvé aktivity jsem si stáhl a mám jednu připomínku. U pendolina nepoužívej starý consists, protože málokomu bude fungovat. Už delší dobu existuje v BP vyladěné pendolino od Romana Š. se světly pro bin a u traffic jsou sběrače nahoře. Také jízdní vlastnosti jsou na mnohem vyšší úrovni.

poison napsal:
A navrch se ptám opět!
Krom na 99% dokončené 2.části aktivity IC 130 MORAVIA na Martinovo trati 321 mám rozdělanou aktivitu pro trať LUHAČOVICE.
Zajímalo by mě kolik uživatelů má trať LUHAČOVICE v MSTS a kolik z Vás je ochotno mít v aktivitě vozidlo mimo TRAINSET BP konkrétně Vrbamovu 843+043+943.Než ji vydám byl bych rád za názory.
Mam aj trat Luhacovice ako aj spominanu 843 od Vrbama. Moj nazor je taky, ze vsetci co mame tuto trat sa potesime akejkolvek aktivite. Ti co spominanu 843 nemaju si podla mna ochotne stiahnu...Takze jednoducho - POKRACUJ

Aj ja mám Luhačovice a asi aj všetci moji známy majú túto trať v PC. Motorák 843 atď. mám tiež, nakoľko už bol aj v iných aktivitách.

wlk napsal:
poison napsal:
A navrch se ptám opět!
Mam aj trat Luhacovice ako aj spominanu 843 od Vrbama. Moj nazor je taky, ze vsetci co mame tuto trat sa potesime akejkolvek aktivite. Ti co spominanu 843 nemaju si podla mna ochotne stiahnu...Takze jednoducho - POKRACUJ
Souhlaim. jen smněle dotoho.

poison napsal:
A navrch se ptám opět!
Zajímalo by mě kolik uživatelů má trať LUHAČOVICE v MSTS a kolik z Vás je ochotno mít v aktivitě vozidlo mimo TRAINSET BP konkrétně Vrbamovu 843+043+943.Než ji vydám byl bych rád za názory.[/quoteTrať Luhačovice mám a přivítám další aktivitu i s Vrbamovou 843.S pozdravem latich

Trať Luhačovice mam a vůbec by mě nevadilo kdyby tam ta Vrbamova 843+043+943 byla.Už jí mám dlouho staženou,protože už v myslím v nějakých aktivitách byla.

To Poison: Vyborna aktivita IC Moravia akurat ze neviem preco ale nemozem odpojit lokomotivu od supravy ani lokomotivu od lokomotivy, no vagon od vagona sa odpojit da tak neviem cim to je :roll:

juros napsal:
To Poison: Vyborna aktivita IC Moravia akurat ze neviem preco ale nemozem odpojit lokomotivu od supravy ani lokomotivu od lokomotivy, no vagon od vagona sa odpojit da tak neviem cim to je :roll:

Odpojuj z řídícího stanoviště, potom teprve přejdi dopředu (na druhé řidící stanoviště).

Poison:u Ondorvi aktivity R622 Becvaje Vmax 120 nebo 140?Protože mě to hází záchrnou brzdu při 120

klimi napsal:
Poison:u Ondorvi aktivity R622 Becvaje Vmax 120 nebo 140?Protože mě to hází záchrnou brzdu při 120
Ondrovu aktivitu neznám, ale R 622 Bečva má do Přerova lokomotivu řady 163, tzn. max. 120 km/hod. a z Přerova lokomotivu řady 162, t.j. 140 km/hod.

Back
Nahoře