Aktivity POISON

Tak jsem si jí projel,a můžu konstaktovat že je bezvadná,žádný pád,na mašinku se muselo s citem,konečně nějaká změna než furt nějaký Os,R,IC,EC :lol:

SUPER AKTIVITA !!! Moc se mi líbila Kdyby byly všechny takhle vyladěný, to by se jezdilo !

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem si tuto jízdu také právě projel a je pravda, že jí nic nechybí. Dokonce ani humor :D . V těch Rudolticích jsem se opravdu pobavil.
Jen by mne zajímalo, proč mají elektrické jednotky 451 vložené vozy 052. Na slezině se dohodlo že se budou požívat consisty dodané již s modelem, aby nedocházelo k těmto omylům. Pokud je to schválně, tak se omlouvám, ale v tom případě prosím o vysvětlení :) .

Pajavlaky napsal:
Tak jsem si tuto jízdu také právě projel a je pravda, že jí nic nechybí. Dokonce ani humor :D . V těch Rudolticích jsem se opravdu pobavil.
Jen by mne zajímalo, proč mají elektrické jednotky 451 vložené vozy 052. Na slezině se dohodlo že se budou požívat consisty dodané již s modelem, aby nedocházelo k těmto omylům. Pokud je to schválně, tak se omlouvám, ale v tom případě prosím o vysvětlení :) .

jj, vzal jsi mi otázku z huby. Vozy 052 nemají v sestavě s 451 co dělat. Kdyby u modelu nebyly 051 tak prosím, ale tohle je nesmysl. On asi Poison ty originální sestavy požil jak správně píšeš :lol: , no a jiné mu nezbyly. :D :D

Mondeo napsal:
SUPER AKTIVITA !!! Moc se mi líbila Kdyby byly všechny takhle vyladěný, to by se jezdilo !
Mondeo: Ano, aktivita je skutečně vyladěná, ale ber v úvahu také to, že je fiktivní. Pokud děláš aktivitu podle GVD je to složitější. Nemůžeš si tam dát vlak, jak se ti zlíbí. Někdy máš v GVD vlaků moc, že je tam všechny dát nemůžeš a někdy jedeš sám... Čili skloubit realitu a stabilitu je velice těžké. Já jsem třeba nedávno nadával, že mi aktivity neustále padají. Kvalitu zobrazení objektů jsem nastavil na 2, pro jistotu vypl stíny, odrazy světel a vyčistil počítač. Od té chvíle jsem se nesetkal s tím, že bych neprojel něco, co ostatní ano. Třeba na jihu Moravy mám teď FPS 55-60. Samozřejmě, padne to, ale daleko méně. Například R 235 Amicus od Kuby mi padl až v Břeclavi, kde MSTS stačí k pádu i jeden traffic. Takže je nejlepší vždy před Břeclaví nahrát úkol znovu a je vystaráno.
Jediné, kde mi ta snížená kvalita objektů vadí je Praha hl. n., ale pokud v Libni úkol uložím, ukončím, zvednu kvalitu objektů a znovu spustím, tak není problém. Uvolním tím zároveň operační paměť, takže by mi to na hlaváku ani za silnějšího traffiku nemělo padnout. Každý by si měl takovéto podobné zásady vytvořit a bez ohledu na aktivitu je dodržovat. Aktivitář někdy za pád opravdu nemůže.

Naposled editoval moderátor:
Ad 451+052:
Tento omyl zjevně vznikl při tvorbě con.soupravy žabotlamy.Jelikož vidím,že je to dost velký problém tak aktivitu opravím a dám nový link na web.Všem díky za pochvalu,bohatě se vám odměním! :lol:

poison napsal:
Ad 451+052:
Tento omyl zjevně vznikl při tvorbě con.soupravy žabotlamy.Jelikož vidím,že je to dost velký problém tak aktivitu opravím a dám nový link na web.Všem díky za pochvalu,bohatě se vám odměním! :lol:
Opravdu se přimlouvám, aby se používaly consisty které jsou předepsány. Uvědomte si, že MSTS vydrží maximálně 800 consists a pak padne (otestoval Pikku). Takže mne vždy nadzvedne, když si dám do volné jízdy například 451031 a nabídne se mi 8 variant téže soupravy, s různými názvy consists. Ucelené jednotky by všechny měly mít jednotný název a všichni by jej měly respektovat. (to samé solo mašiny)

poison napsal:
Ivan.ps napsal:
Trochu mimo temy, ale bolo to tu spominane, tak sa spytam. Ako zistim, ze mam "prokluz kol"??? Kde to vidim???
Buď se ti rozsvítí kontrolka v kabině nebo při stisknutí klávesy F5.
Ještě dnes jsem si našel čas na pokračování v tvorbě.Dal jsem na boba57_cz a zssk 183 jsem vrazil na postrk.Test na 99,9% ze Zábřehu do Krasíkova takže dalo by se říci v půlce cesty.Aktivita bude dlouhá něco přes hodinu a bude v náročnosti "střední" protože je třeba opravdu jet s citem na loko,není to jako u esa výkon na 100% a jedem.

Skvělá aktivita, kvedlat tím kolcem stupínek sem stupínek tam.....fakt jsem se nenudil....

S tím skluzem, možná by nebylo od věci, jestli to jde se zvuky dodělat tam i houkačku na skluz, jestli tedy na rakani byla.....

Martens napsal:
S tím skluzem, možná by nebylo od věci, jestli to jde se zvuky dodělat tam i houkačku na skluz, jestli tedy na rakani byla.....
Bohužel nelze. Příslušný stream neexistuje. Zkus si dát k dieslu nebo elektrice třeba moje zvuky pro 437.0, tam jsou zvuky parního stroje i v mínusových hodnotách rychlostí - prokluzu. Zjistíš, že polovina zvuků vůbec nebude fungovat, počínaje tím parním strojem

Právě jsem dojel aktivitu se šestikolem. Jelo se velice pěkně a čekal jsem že to bude línější. Rozjezd v krasíkově dal mašince zabrat, ale podařilo se. De to uplně s klidem bez pískování. Ani jeden pád, prostě skvělé... 8)

ic501

zdravim! najprv mi hrozou skoro vypadli oci ked som zistil odkial v ziline to ic501 vylieza :)))) ale potom pohodicka a bez padov az po liptovsky hradok. tam som bol cca 9.58. naklad sa objavil vedla mna ked som zastavoval.

protiiduci vlak ostal stat na vjazde a ja som bol pusteny dalej na privolavacku priamo proti nemu (asi 10.02). tak som spomalil, ze ho pripojim a potlacim do popradu ale vyhodilo ma to na krizovani 1-2 kolaj s tym, ze som presiel cervenu (tj asi 40 metrov pred nim).

Jj v Žilině jsem se "netrefil" na ten správný příjezd.Zbytek jsou stejné potíže jako u ostatních uživatelů.Na opravu se chystám,čekal jsem na novou aktualizaci,se kterou bych zpět nainstaloval 321 do MSTS po reinstalu a dovedl aktivitu až do cíle,ale aktuálka je v nedohlednu,takže budu muset opravit stávající a trochu jí poladit dle nových zkušeností. :wink:

Zpráva z tisku:
Dnes před sedmnáctou hodinou u první stanice za Zábřehem směr ČT narazilo Pendolino do nákladního vlaku plně naloženého uhlím....

Asi jsem pomalej, ale tohle se stalo, akorát jsem uhýbal v té stanici na boční kolej, když v tom rána jako z děla, vlak poposkočil a už to začalo lítat kolem :))) Pěkný věci se v tom MSTS dějí :D Takže pro další hraní aktivity ŠESTIKOLO ponaučení - ne*erte se s tím a jeďte, co to dá :))
Btw.: ta mašina se pěkně blbě řídí, když přetočení ze 100% na nulu trvá 20 sekund :/ a ani myší to nejde rychleji :wink:

A nejseš náhodou pomalý proto, že nebohému šestikolu naláduješ plný kvalt, to jde následně do skluzu a pak musíš krokovat dolů??? To neni jako rozjezd mašinky na kolejišti, která je během dvou sekund z nuly na maximu. Chce to cit :-)

Kank napsal:
A nejseš náhodou pomalý proto, že nebohému šestikolu naláduješ plný kvalt, to jde následně do skluzu a pak musíš krokovat dolů??? To neni jako rozjezd mašinky na kolejišti, která je během dvou sekund z nuly na maximu. Chce to cit :-)
)
Nee :)) Ale prostě jezdím slušně - přes přejezdy stahuju sběrače apod., ono to chvíli trvá, než to přejede i postrk, abych je mohl zase zvednout .) A taky nejsem zvyklej jezdit s nákladem, to takovej rychlík, ten se rozjíždí i brzdí jinak :)) Mno, jdu to zkusit znova, třeba to dojedu včas :)

Tak jsem udělal jednu nepodstatnou chybu :))
Jinak super aktivita, perfektní provoz, fakt se to povedlo. Naprosto bez problémů, ani to nemělo tendeni zdechnout :)
Děkuji.

Společně s novou verzí MSTSBin,která 90% aktivit posílá k předělání,připravuji nový balíček série aktivit CHOPIN a některé z mých starších aktivit budou uloženy v zapomenutí.Hlavně starší a jedny z mých prvních kousků předělávat nebudu,ale poslední a aktuálně rozdělané upravím pro MSTSBin 1.6.Více na mém webu :wink:

Back
Nahoře