Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pajavlaky napsal:Tak jsem si tuto jízdu také právě projel a je pravda, že jí nic nechybí. Dokonce ani humor. V těch Rudolticích jsem se opravdu pobavil.
Jen by mne zajímalo, proč mají elektrické jednotky 451 vložené vozy 052. Na slezině se dohodlo že se budou požívat consisty dodané již s modelem, aby nedocházelo k těmto omylům. Pokud je to schválně, tak se omlouvám, ale v tom případě prosím o vysvětlení.
Mondeo: Ano, aktivita je skutečně vyladěná, ale ber v úvahu také to, že je fiktivní. Pokud děláš aktivitu podle GVD je to složitější. Nemůžeš si tam dát vlak, jak se ti zlíbí. Někdy máš v GVD vlaků moc, že je tam všechny dát nemůžeš a někdy jedeš sám... Čili skloubit realitu a stabilitu je velice těžké. Já jsem třeba nedávno nadával, že mi aktivity neustále padají. Kvalitu zobrazení objektů jsem nastavil na 2, pro jistotu vypl stíny, odrazy světel a vyčistil počítač. Od té chvíle jsem se nesetkal s tím, že bych neprojel něco, co ostatní ano. Třeba na jihu Moravy mám teď FPS 55-60. Samozřejmě, padne to, ale daleko méně. Například R 235 Amicus od Kuby mi padl až v Břeclavi, kde MSTS stačí k pádu i jeden traffic. Takže je nejlepší vždy před Břeclaví nahrát úkol znovu a je vystaráno.Mondeo napsal:SUPER AKTIVITA !!! Moc se mi líbila Kdyby byly všechny takhle vyladěný, to by se jezdilo !
Opravdu se přimlouvám, aby se používaly consisty které jsou předepsány. Uvědomte si, že MSTS vydrží maximálně 800 consists a pak padne (otestoval Pikku). Takže mne vždy nadzvedne, když si dám do volné jízdy například 451031 a nabídne se mi 8 variant téže soupravy, s různými názvy consists. Ucelené jednotky by všechny měly mít jednotný název a všichni by jej měly respektovat. (to samé solo mašiny)poison napsal:Ad 451+052:
Tento omyl zjevně vznikl při tvorbě con.soupravy žabotlamy.Jelikož vidím,že je to dost velký problém tak aktivitu opravím a dám nový link na web.Všem díky za pochvalu,bohatě se vám odměním!![]()
poison napsal:Buď se ti rozsvítí kontrolka v kabině nebo při stisknutí klávesy F5.Ivan.ps napsal:Trochu mimo temy, ale bolo to tu spominane, tak sa spytam. Ako zistim, ze mam "prokluz kol"??? Kde to vidim???
Ještě dnes jsem si našel čas na pokračování v tvorbě.Dal jsem na boba57_cz a zssk 183 jsem vrazil na postrk.Test na 99,9% ze Zábřehu do Krasíkova takže dalo by se říci v půlce cesty.Aktivita bude dlouhá něco přes hodinu a bude v náročnosti "střední" protože je třeba opravdu jet s citem na loko,není to jako u esa výkon na 100% a jedem.
Bohužel nelze. Příslušný stream neexistuje. Zkus si dát k dieslu nebo elektrice třeba moje zvuky pro 437.0, tam jsou zvuky parního stroje i v mínusových hodnotách rychlostí - prokluzu. Zjistíš, že polovina zvuků vůbec nebude fungovat, počínaje tím parním strojemMartens napsal:S tím skluzem, možná by nebylo od věci, jestli to jde se zvuky dodělat tam i houkačku na skluz, jestli tedy na rakani byla.....
)Kank napsal:A nejseš náhodou pomalý proto, že nebohému šestikolu naláduješ plný kvalt, to jde následně do skluzu a pak musíš krokovat dolů??? To neni jako rozjezd mašinky na kolejišti, která je během dvou sekund z nuly na maximu. Chce to cit![]()
Mám na mysli samozřejmě kolejové přejezdy - 1. vs 2. TK apod.train.msts napsal:A odkdy se přes přejezdy stahujou sběrače?