Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono je to složité, Poison má dle mého názoru nejlépe propracované aktivity ze všech tvůrců. Občasným pádům se u kvalitních aktivit nevyhneme, neznám kvalitní aktivitu s dobrým trafikem, aby ani jednou nespadla... ale 5x v Hradci je opravdu dost.nebulus napsal:Chcel by som sa spýtať tých ktorý prešli aktivitu R 756 Klidná síla, ako im to išlo v Hradci Králové. Mne to tam aspoň 5x spadlo a môj MSTS to zjavne nezvládal a to som sťahoval detaily a používal pohľad s vyšším FPS. V poslednom čase ani jedna moja inštalácia MSTS nezvláda aktivity. Väčšinou skončím pri väčšej stanici spôsobom totálneho vytuhnutia celého PC. Pri inštalácii s traťou ŽSR 150 som skúsil preinštalovať celý MSTS, vrátane čistenia registrov. Výsledok - nula bodov. Druhý OS systém na samostatnom HDD s traťou BP som ešte nepreinštaloval, ale bojím sa že nič nevyriešim. Mám chuť zabaliť celý MSTS. :x
poison napsal:......Akorát jsem nečekal ,že se tak "silná" loko bude takto chovat.
Taky jsem přemýšlel,jestli to nebude tím výkonem u použité 182.048,ikdyž 182 má z těchto třech loko dle eng.souboru největší tažnou sílu :?:
Ta hodnota u 163 je trvalá tažná síla,ale maximální je vyšší - 285kN.Je jasné,že se v tažné síle 182 nevyrovná,však má také jiné převody.Nastavení eng souborů je také kapitola sama pro sebe,kolikrát jsou hodnoty trvalé a maximální tažné síly stejné,což není vůbec reálné.To jen tak na okraj,rozjel jsem se s jednou loko (typ prozradit nemohu) s max.výkonem 2400kW a trvalou tažnou silou 220kN na rovině s vlakem s 20ti plnými vozy Eas.Nesmí se pospíchat,výkon přidávat po troškách,aby kola nešla do skluzu.Pak se dá tak těžký vlak rozjet.nebulus napsal:Malé porovnanie z eng súborov: 163 - výkon 3060kW, ťažná sila 176kN, 182 - 2790kW, 320kN. Takže keď si stým neporadí 182, peršing s polovičnou ťažnou silou by teoreticky nemal mať šancu.
Tak som to skúsil s nalsledovným výsledkom: Vyrazil som zo Zábrehu, po zastávku Tatenice bola cesta v pohode, rýchlosť lehce cez 60km/h, výkon 62%. Kríza nastala v tunely medzi Tatenicami a Krasíkovom, rýchlosť poklesla na 20km/hod. V Krasíkove som sa už rozkotúľal na 40km/hod. Potom sa to ešte trocha rozbehlo, ale pri Lukovej som išiel 34km/hod pri výkone 44%. Zhruba takýmto tempom som došiel do Rudoltíc. Pieskovanie som nepoužil. Zaujímal by ma názor človeka z praxe, ako by sa tam chovala reálna mašina. Ale myslím si že aktivita v takejto zostave možná je. Prívlastok ťažká by si ale zaslúžila do slova a do písmenapoison napsal:Zkus to ze Zábřehu do Krasíkova jak ti 182.048 s 18 Eas pojede.
Tak jsme na tom stejně jen s tím rozdílem,že aktivita má pár zápletek a tudíž ze stanice Hoštejn se hráč rozjíždí.Ty tunely odpovídají.Je to tam kua kopečeknebulus napsal:Tak som to skúsil s nalsledovným výsledkom: Vyrazil som zo Zábrehu, po zastávku Tatenice bola cesta v pohode, rýchlosť lehce cez 60km/h, výkon 62%. Kríza nastala v tunely medzi Tatenicami a Krasíkovom, rýchlosť poklesla na 20km/hod. V Krasíkove som sa už rozkotúľal na 40km/hod. Potom sa to ešte trocha rozbehlo, ale pri Lukovej som išiel 34km/hod pri výkone 44%. Zhruba takýmto tempom som došiel do Rudoltíc. Pieskovanie som nepoužil. Zaujímal by ma názor človeka z praxe, ako by sa tam chovala reálna mašina. Ale myslím si že aktivita v takejto zostave možná je. Prívlastok ťažká by si ale zaslúžila do slova a do písmena.
poison napsal:...okamžitě prokluz kol.
bob57_cz napsal:Pokud je v té kabině aktivována kontrolka, tak svítí nebo bliká, jinak při pomocném pohledu 5 vpravo bude výrazný nápis s hláškou skluzu.Ivan.ps napsal:poison napsal:...okamžitě prokluz kol.
Trochu mimo temy, ale bolo to tu spominane, tak sa spytam. Ako zistim, ze mam "prokluz kol"??? Kde to vidim???
Buď se ti rozsvítí kontrolka v kabině nebo při stisknutí klávesy F5.Ivan.ps napsal:Trochu mimo temy, ale bolo to tu spominane, tak sa spytam. Ako zistim, ze mam "prokluz kol"??? Kde to vidim???
poison napsal:Před 30 minutami jsem dal na web aktivitu se šestikolem...