Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to se mi stalo to samé.Gorila nejede.Jacek napsal:Já jsem dojel jen do HolešovicPřestoupil jsem do gorily a nepodařilo se mi ji oživit. Ampermetry se nejdřív třepaly jak "zulc" kolem nuly a pak už se nepohly. Celem zajímavý jev - mašina mi v MSTS ještě nechcípla.
![]()
Jacek napsal:Já jsem dojel jen do HolešovicPřestoupil jsem do gorily a nepodařilo se mi ji oživit. Ampermetry se nejdřív třepaly jak "zulc" kolem nuly a pak už se nepohly. Celem zajímavý jev - mašina mi v MSTS ještě nechcípla.
![]()
Ty časy v jízdním řádu byly tvořeny tak aby nahradily kontrolní body.Tím kontrolním bodem byl vždy čas odjezdu.Takže třeba ČT příjezd 19:10 odjezd 20:25.Je to divné,ale na nic to nemá vliv.Příjezd je pravidelný dle JŘ(ve výsledku hráč přijel se zpožděním) a odjezd je bod,který srovná všechny hráče do jednoho času a ještě pískne a Zbyněk oznámý odjezd.CernyS napsal:Jen mne překvapily docela zvláštní časy uváděné v jízdním řádu, kdyby tam byly tolerance na dojezd, tak bych se asi nechyt.
Jde to. V brzdovém válci je 5.0 barů a zůstane i po odbrždění. Stačí odvětrat pomlčkou a už to jede.Jacek napsal:Já jsem dojel jen do HolešovicPřestoupil jsem do gorily a nepodařilo se mi ji oživit. Ampermetry se nejdřív třepaly jak "zulc" kolem nuly a pak už se nepohly. Celem zajímavý jev - mašina mi v MSTS ještě nechcípla.
![]()
poison napsal:Ty časy v jízdním řádu byly tvořeny tak aby nahradily kontrolní body.Tím kontrolním bodem byl vždy čas odjezdu.Takže třeba ČT příjezd 19:10 odjezd 20:25.Je to divné,ale na nic to nemá vliv.Příjezd je pravidelný dle JŘ(ve výsledku hráč přijel se zpožděním) a odjezd je bod,který srovná všechny hráče do jednoho času a ještě pískne a Zbyněk oznámý odjezd.CernyS napsal:Jen mne překvapily docela zvláštní časy uváděné v jízdním řádu, kdyby tam byly tolerance na dojezd, tak bych se asi nechyt.
Jacek napsal:Já jsem dojel jen do HolešovicPřestoupil jsem do gorily a nepodařilo se mi ji oživit. Ampermetry se nejdřív třepaly jak "zulc" kolem nuly a pak už se nepohly. Celem zajímavý jev - mašina mi v MSTS ještě nechcípla.
![]()
A to zase jen proto,aby nahradily kontrolní bod.Já jsem při testu do těch stanic přijel v určitý čas a věděl jsem,že mě čeká minuta stání.I proto je v těchto stanicích cestujících na 55 s.Takže jsem věděl,že odjezd je daný a od toho se odvíjí Traffic.Ve stanicích Svitavy apod.čas příjezdu i odjezdu je stejný,aby jste v závěrečném vyhodnocení tyto stanice neměli jako příjezd se zpožděním.CernyS napsal:Jo tohle sem pochopil, ale někdo jsou časy odjezdu totožné s příjezdem
Tak si loadni předchozí uložení a znova.Z Brna je to teprve ono.ramelow napsal:ec 177 je vazne super aktivita, akurat ze ju nemozem prejst celu...
pri loade pred brnom mi vypise "selhalo nahrani ulozeneho ukolu"
fakt ma to stve, bola to super zabava...
Díky za informace. Přiznám se, že trošku parazituju na zkušenostech jiných. Rád bych zkusil dělat aktivity a tak je každá informace dobrá :idea:poison napsal:A to zase jen proto,aby nahradily kontrolní bod.Já jsem při testu do těch stanic přijel v určitý čas a věděl jsem,že mě čeká minuta stání.I proto je v těchto stanicích cestujících na 55 s.Takže jsem věděl,že odjezd je daný a od toho se odvíjí Traffic.Ve stanicích Svitavy apod.čas příjezdu i odjezdu je stejný,aby jste v závěrečném vyhodnocení tyto stanice neměli jako příjezd se zpožděním.CernyS napsal:Jo tohle sem pochopil, ale někdo jsou časy odjezdu totožné s příjezdem
V poslední době se tu ukazuje že právě nejvíc problémů mají ti co mají doma tzv.PC děla,já to testoval nejednou na mém "soustruhu" a Pardubice jsem vždy projel na jediný pokus,bez sebemenšího problému,jak už psal Poison,oba máme rozdílné verze Bin ale ani jedenomu se nestalo že bychom to nerozjeli a to máme samozřejmě komplet aktuální updaty.Stačí vždy komplet odbrzdit soupravu,odpojit,objet jí,připřáhnout,odbrzdit a mělo by to jet bez nejmenšího problému.Spíš jsem čekal problémy někde jinde ale toto mě velice překvapilo.Zbyněk Šemora napsal:A teď babo raď, kde je chyba.
Lubos napsal:djneon napsal:Prosím, nemáte nikdo ten save po Pardubicích?![]()
odpoj posledny vozen (1.trieda) a uz ti to pojde v poriadku.
Mam to odskusane
Zbyňku díky na složky 010 a 050 jsem zapoměl.Apk opraveno.Zbyněk Šemora napsal:Ještě bych chtěl autora upozornit na chybu v jednom consists a to vůz CD_010248_graf. Autor aktualizoval 3. update trainsetu, ale nesmazal obsah složky cd_010. (změna je v přesném spočítání všech parametrů vozidel od Boba a pozměnil značení dle dohod na 1.slezině)