Aktivity POISON

Řešil jsem to, problém je zjevně na W7 a starších verzích prohlížečů. Zkus to sosnout přes Google Chrome nebo IE 9, tam je to OK.

Zcela urcite se to tady uz probiralo, ale odpoved hledam marne. Muzete mi poradit, jak pridat aktivitu, ktera neni ve formatu .apk? Napriklad ty nejnovejsi do trati 321 na aktualizaci 19.

Pokud je aktivita zabalena do formátu rar nebo zip nebo dalších typů archivů, tak použij Winrar. Potom už budeš mít aktivitu ve formátu apk + budou v archivu ještě další pomocné soubory, jako třeba sjř nebo vozidla mimo TBP.

Pavlík napsal:
Pokud je aktivita zabalena do formátu rar nebo zip nebo dalších typů archivů, tak použij Winrar. Potom už budeš mít aktivitu ve formátu apk + budou v archivu ještě další pomocné soubory, jako třeba sjř nebo vozidla mimo TBP.
Po rozbaleni je tam pouze jakysi soubor bez pripony. Kdyz ho zkopiruji do slozky ativity, v nabidce aktivit u trati se mi nenabidne.

IL62 napsal:
Napr. posledni Poisonova pro trat 231 Os 9637 Kralupy - Praha Mas.n.

Jedná se o trať 321 ne o 231. Teď staženo pomocí Firefoxu 4.0, rozbaleno a je tam soubor apk a soubor txt. Takže úplně v poho.

Problém je v použitém prohlížeči ve kterém to stáhnete. Chyby dělá IE 7 i 8, Mozila 3.6 a vyšší není problém, je potřeba ke stažení použít kompatibilní prohlížeč, chyba bude zřejmě na straně webnode, laborovali jsme na tom dlouho. Takže funkční jsou IE 9 Mozila 3.6 a vyšší, Google Chrome, tyto byly zkoušeny a OK.

Ahoj, jelikož teď vyšlo hlášení zastávek Pražského Eska, nešlo by udělat druhou verzi aktivity na S41 pro 471-čku nebo pro Regionovu? Dík

Pepa z Nuslí: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/890 tu je to riešené posledná stránka. prečítaj a uvidíš ale je to zaujmavé :)

Naposled editoval moderátor:
Všechno jde, jen musí být čas a hlavně chuť tvořit. Momentálně mám rozděláno již delší dobu na BP a bylo by potřeba to dokončit, dokonce je i chuť tak snad bude i nějakej ten čas.

Příští akce na trati BP má dnes již svůj menší nádech na mém webu. Aktivita, kterou jsem začal tvořit dle scénáře Vítka V. někdy před posledními Vánocemi mám tak nějak na lopatkách. Úloze zbývají kosmetické úpravy a v nejbližších dnech je venku. Autor scénáře měl však potíž s testem, který jsem nedokázal vysvětlit a nechal úlohu otestovat ještě jinde. Vše ok a tak snad někdo z Vás bude mít podobný problém jako Víťa, aby si úlohu mohl i on po vyřešení stejného problému vychutnat.

Naposled editoval moderátor:
Chtěl jsem Vám moc a moc poděkovat poi_69937. Byl jsem překvapen, že mi aktivita šla - očekával jsem problémy. Ale překvapila mne aktivita úplně jiná, než aktivity bývají a proto Vám moc děkuji.

Jsem potěšen, že se aktivita líbila, po prvotních potížích jsem očekával více uživatelů s problémy, ale zatím je s problémy jen autor scénáře a uživatel Matuš, jejichž potíže přetrvávají na stejném místě u peronu ve Vršovicích. Díky za jeden Pozitivní bod.;)

Přestože provozuji MSTS na poměrně slabém stroji, tak jsem s aktivitou poi_69937 problémy neměl. Díky za ní.

Zatím jsem byl nadmíru spokojenej s Pn 69937, bohužel po odjezdu z Malešic už na zmiňovaném Pn 69937 vjedu do tunelu směr Libeň a nemilosrdný pád. ještě budu pátrat dál, byla by škoda jí nedojet do konce.

Dnes jsem dokončil tvorbu aktivity na trati BP. Jedná se o Sp 1772 / Ex 572 Brněnský drak. Jelikož je tentokráte vozidel mimo TBP větší balík už teď můžete sosat seznam potřebných vozidel s odkazy. Aktivitu musím nyní vkomplet testnout, z testu budou přibývat i screeny a po doladění půjde ven. ;)

Back
Nahoře