Aktivity POISON

Tak jsem s tou dnešní počasovou hrůzou testoval a testoval a zbývá poslední zhruba hodinový kousek testu aktivity Sp 1772 a tedy IC 572. Přehršle úprav jsem našel, ale s nimi trochu screenoval a tak už můžete kouknout na obsáhlou abecední skrýnovačku ,navíc škoro poslal další svůj výtvor, který zítra spatří světlo světa. ;)

Nechci hyperrealitsta, ale povedeš i nějaká EC/IC s OeBB 1216, přes Havl. Bord?? :)
Že tam nejsou v reálu schválené, takže by tam mohli jet s přípřeží - bylo by to takové na podívání...

Vím, 1216 jedou taky přes HB, je to jeden případ samo s přípřeží jen není verze ms takže má smeták vztyčenej, ale to už je detail.

To máme také ověřené, 380 bez omezení pouze v Kutné Hoře v určitém úseku nesmí vyvíjet sílu ani používat EDB. ;)

Poisone-Sp 1772/Ic572 to se Ti povedlo. Ale v Galerii obrázků nemáš vše z čím se jede,byl jsem překvapen,já vím:).Nic neprozradím-opravdu pěkná aktivita !! Díky za ni.
Banán

Banán napsal:
Poisone-Sp 1772/Ic572 to se Ti povedlo. Ale v Galerii obrázků nemáš vše z čím se jede,byl jsem překvapen,já vím:).Nic neprozradím-opravdu pěkná aktivita !! Díky za ni.
Banán
Galerie obsahuje vše,beru zpět-strana č2. Natom se nic nemění že aktivita je perfektní.

I já musim pochválit tu aktivitu. Vaše aktivity jsou moc pěkně zpracované a není moc práce s hledáním vozidel mimo trainset což je veliké +, že nemusim hledat desítky vozidel mezi kterými jsou i některá, která nejsou už ke stažení. Tahle mise se mi líbila opravdu moc a proto píšu pochvalu. Doufám, že takových úloh plánujete vícero :)

poison - jako vždy tvé aktivity můžeme být rádi že máme takového skvělého aktivitáře :ole:

Naposled editoval moderátor:
Poisone-Sp 1772/Ic572 tak toto je velice hezká aktivita. Jak málo jezdím aktivity tak na doporučení Banána jsem si projel. Má, pravdu tato aktivita nemá chybu!!!! Díky moc za ní.

Dobrý den, taky se připojuji k díkům za poslední aktivitu, je super. A to najetí té 380 v Bv, no chvilku jsem nad tím musel přemýšlet, než mi to došlo. Zkrátka 1**

Poisone, opravdu povedená aktivita Ic572. Cizích vozidel přiměřené množství (většinu z nich už asi stejně každý má), rozumný provoz především na velkých stanicích, přehlednost a dostatečná informovanost hráče (nebylo nutné několikrát "zkoušet", co vlastně autor chce nebo jet naslepo). Drobnou chybičkou je snad jen jízdní řád, končící v Havlíčkově Brodě - bez Kolína a Libně. Každý hráč určitě ocení dostatečně velká časová okna pro projetí úseků a splnění dílčích úkolů bez toho, aby byl simulátorem zastaven nebo jinak ovlivněn okolním provozem. Krátce řečeno - plynulá, dobře hratelná aktivita s dostatečným množstvím zápletek, bez zbytečných sankcí za nedodržování např. časové osy jízdy, rychlosti atd. :oops: ;-)
Děkuji za příjemnou zábavu...

Zdravím, dle zběžného scénáře Víti Voráčka jsem dotvořil aktivitu osobního vlaku Os 5604/5 v úseku Pardubice - Choceň, a že to nebude jen takovej obyčejnej osobák se přesvědčíte hned po příjezdu do cílové stanice. Aktivita je vytvořená, zbývá test a následné úpravy úlohy a její test autorem scénáře. Již nyní jsem pro Vás dal dohromady seznam vozidel mimo TBP a několik screenů z dílčích testů, vše najdete na mém webu. Datum jejího vydání není zatím stanoven, ale bude to "snad" brzy. ;)

Back
Nahoře