Aktivity POISON

fíííííra napsal:
Už prvotně jsem stahoval i s wag soubory na regínu. Po opětovném stažení a reinstalaci to stále padá.

A je to první aktivita, která mi toto dělá na 7.

Už jsem to psal. Po "úpravě" s Kebarkovým prográmkem vše OK. Lítám na Win 7 a v pohodě bez pádů.

Zdravíjm chcem sa spýtať autora aktivity Sp 1772/IC 572 čo je použité v Breclavi pretože nech robím čo robím proste do Breclavi sa NIKDY nedostanem som už pred stanicou no pád v kuse stále na mieste alebo v čase ked sa ide spustiť staničné hlásenie. Mem subor nastavený dobre, zvukový súbor v Global je aktualizovaný spoločne s novými zvukmi so stránky modely-msts... neviem v čom može byť chyba neostály save ->pád ->load...-> pád... není su nejaké jednudochšie staničné rozhlasi pre slabšie PC? DAKUJEM

Ten pád nastane kde? Při vjezdu na přednádraží nebo při příjezdu do stanice? Při vjezdu na přednadraží potkáváš rychlík na Hodonín, je pravda, že při jeho načítání simulátor cukne. Dal by se z úlohy vyhodit zda to dělá on, pokud je to až při vjezdu do nádraží ( k perónům) tak netuším co by tě vyhazovalo.

rýchlik stretavam pri návestidle jak mile sa blížim k peronu vtedy to cukne. a Fps je okolo 20-30 nemože to byť urobené tým že sa mi zmiešali zvuky s tratou 321? a ak by bolo možne hodiť ku stiahnutu složku sound z trate BP? Dakujem

Zdravím. Mám problém hned na začátku aktivity R 911 K H Borovský. Na Smíchovském nádraží mám čekat, až projede R z chebu a jet za ním, jenže já už mám postavenou cestu od začátku a R neprojede. Zůstane stát u odjezdového návěstidla. Stalo se tohle ještě někomu? Díky Neonym

Zdravím všechny !

Mám stejný problém, ale vyjedu na návěst na návěstidle a dál to funguje v pohodě ...

Zdar hoši, tak jsem úlohu pro Vás opravil, na BP 85.x to fachčilo, při kontrole tras na BP 86 to neházelo žádnou chybu, tak jsem to bral jako v pořádku, ale není nebo spíš nebylo, šoupnul jsem tam hráči servis a otestoval, vše maká jak makat má, tedy čekáte na odjezd R od Plzně a v cca. 21:47:50 volno. Odstraňte aktivitu z MSTS, stáhněte z webu znovu a nakopírujte. Díky za infou. ;)

Paráda... díky. Je to super aktivita. Jen pár postřehů. Na hlaváku vidím ten rychlík z Chebu zmizet. A potom na zastávce před Golčovim Jeníkovem(nevím název) jsem měl prázdno a až po projetí jsem slyšel brzdit vagony a ve Vlkanči jsem viděl, jak se vagony objeví a pak dobrzdí. Zpoždění v GJ jsem měl oproti jízdnímu řádu 1 minutu.

Díky za postřehy, příště budu počítat s větší rezervou na vyčkávacích bodech a startech. Jinak jdu snad na finální test R 629 Portáš tak kdo chce může stahovat vozidla do aktivity nebo KOUKNOUT na pár screenů.

Venco paráda. Už se těším až si Portáše zajezdím, ale mám prosbu jestli bys mi nepomohl s tou koláží fotek jak máš na záhlaví. Dost by mi to pomohlo.

Poisone, ne jakým tvoříš binu? Stahnul jserm si 5604 a mám problém s cd_servis2 -> mizí pozdě. Jinak snad OK. A ještě prosímtě do JŘ uváděj skutečné časy odjezdu a příjezdu. Nikoliv domnělé časy s připočteným zpožděním. Pak se nedá regulérně krátit atd..

Zdar, tvořím na tom co je udaný 1.7.1022, s tím JŘ tě zklamu, pokud bych to dělal jak píšeš ty hlídal bych hráče pomocí událostí jako to dělají jiní a stejně pojedeš tak jak budu chtít já. ;)

No, tak problém vyřešen =¨špatná verze BINu. Já si to myslel ale musel jsem to mít na 100% ověřený. Poisone pro dobrý pocit bych hráče hlídal zprávama a ne JŘ.

Tu použitou verzi BINu ještě zvaž. Jak prokázala anketa na Jackovo stránkách, většina lidí používá nejnovější čili 1.8.xxx

Když oni ty výpravky jsou děsně pomalý a než to písknou někdy dlouho trvá. Mě nejnovějším BIN dělá problémy při přechodech, známá rychlost 0 km/h.

No a já mám rychlobrzdy vyházený, protože je to nesmysl a tuten problém tudíž nepozoruju.

Poisone jak chceš.. ;)

Čouda napsal:
No a já mám rychlobrzdy vyházený, protože je to nesmysl a tuten problém tudíž nepozoruju.

Njn, ale zbytek užívačů si holt ty rychlobrzdy vyházet nedokáže ;)
Čouda napsal:
Poisone jak chceš..
Jj já to tak chci a pokud chceš krátit svým umem máš smůlu. :)
Podzim je k tvorbě jako dělaný a když testosteron dojde je třeba sáhnout jinam a tak sahám. Za týden budem na Slovensku a tak se tam kouknem už dnes. Sáhl jsem do historie na webu káčka a našel pár tipů na akci z Bohumína do Žiliny, začátek v Bohumíně jako stvořený. Více již brzy na mém webu ;)
2354b5bffbfeec9d8d4557bdaa4f61ce.jpg
3c9c7a2fb6096416b08c6ea9e151dbc9.jpg
e13e4bd9f06e60fd1e382b2494cb5fe7.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře