Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jsem to shlédnul, byl tam nějaký líný servis2, který zmizel o minutu a půl déle. Oprava je na webu, nebo si v traffic posuň poi_r629_srvmor z 5:58 na 5:56:40 a mělo by to fachčit.Pepa z Nuslí napsal:Venco koukni prosím tě na R 629 Portáš, v Moravanech mě dojede pendolíno, které mě podle všeho má předjet, to se však nestalo, naopak mi to odblokovalo cestu.
www.trainsim.pl tam to budeš mít.ondra135 napsal:Zdravím nemáte kontakt na šmerdu na aktivitu TS 326. Potřeboval bych stáhnout vůz PKP IC WLABou 70-80 410. Bohužel to stáhnout nejde, nějaká chyba stránek. Jestli ho máte pošlete mě ho na email ondra135@centrum.cz díky.
SergioPerez napsal:Z Kr.Pole jsem odjížděl se čtyřma minutama a pár drobnejma, pak mi to slítlo (takže znovu). V Brně, co tak koukám do sešiťáku, se má 3 minutky stát, tak bych tu sekeru mohl stáhnout na minimum. Opravené engy už tam mám, co se jízdy týče, tak tam mám rezervy v brzdění do zastávek, on plech s bymákama v MSTS brzdí moc pěkně =)