Aktivity POISON

Registry? Zkusit prověřit cesty v registrech, případně asociaci apk souboru k tsunpack.exe?

Pepa z Nuslí napsal:
Venco koukni prosím tě na R 629 Portáš, v Moravanech mě dojede pendolíno, které mě podle všeho má předjet, to se však nestalo, naopak mi to odblokovalo cestu.
Tak jsem to shlédnul, byl tam nějaký líný servis2, který zmizel o minutu a půl déle. Oprava je na webu, nebo si v traffic posuň poi_r629_srvmor z 5:58 na 5:56:40 a mělo by to fachčit.

Problém s apk vyřešen, tsunpack v Train Simulator/UTILS nebyl označen "Spouštět jako správce".

Zdravím nemáte kontakt na šmerdu na aktivitu TS 326. Potřeboval bych stáhnout vůz PKP IC WLABou 70-80 410. Bohužel to stáhnout nejde, nějaká chyba stránek. Jestli ho máte pošlete mě ho na email ondra135@centrum.cz díky.

U mě na WEBU v sekci NEXT je anketa kde je pět návrhů na úlohu s některým z plecháčů od Pikku. Konec ankety je se sobotní půlnocí. Tak vzhůru ať můžu v neděli začít tvořit ;)

Tak u Venci zvítězila 4617 Tišnov - Břeclav, tak jen doplním, že se chystá Os 7504 Plzeň - Ž Ruda.

Jj, jen jsem zjistil, že do Břečky směřuje jen o víkendu a ve svátek, takže Tišnov - Šakvice, už jsem kousek za startovní stanicí
Právě přijíždí zpožděný Os 14911 ze Žďáru na přestup hrana-hrana a odjíždí Os 14910 do Nového Města n.M.

d7e789936fc78bf40127458c62720c6a.jpg

Naposled editoval moderátor:
Tak úloha z ankety je ke stažení a k ní jako bonus ještě jedna pohodovka na trati 260. Díky za test dvacka a prolam ;-)

Mám pár problémů s aktivitou Os 4617, nejsou to tak úplně problémy způsobené autorem aktivity, ale je schválně, že na každé zastávce stojím skoro minutu, než nastoupí cestující? A také se mi nezdá v pohodě eng u 242.273, sice nejsem fíra, ale abych tam hned musel nasekat plnej knedl, aby se to vůbec hnulo.. to pak místo krácení zpoždění naopak nabírám další dvě minuty za každou zastávku.

Ahoj,
při testu jsem taky stál v každé zastávce tak kolem 45 vteřin. To je v pořádku.
A problém s rozjížděním jsem nikdy neměl. Normálně jsem pomalu navyšoval stupně a docela dobře a rychle se mi vlak rozjížděl.

Lukáš

Tiež som si všimol dlhých čakacích dôb. Ale ignoroval som to. Eng je v poriadku, to že ti dlho trvá dostať sa na požadovanú rýchlosť je spôsobené samotným rušňom a jeho transformátorovou reguláciou. Bohužial msts nedokáže nasimulovať rýchle krokovanie, takže Ti zostáva len rýchle stláčať D/A

No, spíš mi jde o to, že tam nahážu 100% výkonu a mašina ani nesklouzne a ještě se sotva rozjede, to asi není mašinou a regulací =) Po pročtení Pikkova vlákna jsem zkusil znovu nainstalovat zvuky od Hekla a ve volné jízdě už byl rozjezd svižnej hned od prvního stupně. Těžko říct, kde jsem předtím udělal chybu =) Každopádně díky za rychlé odpovědi =)

Tie engy čo má Pikku na stránke sú celé nejaké divné. Mne to pri zaradení prvého stupňa hodilo rýchločinnú, alebo som mal stále zabrzdenú súpravu, aj keď BS2 bola v "jazde". Teraz ma tak napadá, že toto bôl dôvod prečo si nemal žiadny výkon - lebo si sa pokúšal rozbehnúť so zabrzdenou súpravou.

Ale dokázal jsem se i s údajně zabržděnou soupravou vyšplhat na stovku. To je možný? Ještě mě znovu zarazilo to čekání na zastávkách. Všude je to kolem tých 45 vteřin, ale na KrPoli, která je mezi Tišnovem a Brnem hl.n. asi nejvytíženější jsem pomalu ani nestihl nafoukat soupravu, jak jsem stál krátce.. A nestáhl jsem vůbec nic, když jsem něco stáhl na trati, tak sem to prokaučoval okouněním na další zastávce =D
Abych nebyl moc OT : aktivitka pěkná, jen mi to před Židenicema slítlo, holt ukládat, ukládat, ukládat..

Já jsem při testování této aktivity jel taky se zpožděním a z Brna jsem odjížděl s dvouminutovým zpožděním a měl jsem problém potom se dostat včas do Hrušovan, aby jsem stihl tam být dříve, než naskočilo EC.
Takže pokud máš nějaké velké zpoždění, tak zkus jet svižněji a stáhnout si ty opravené engy.

Z Kr.Pole jsem odjížděl se čtyřma minutama a pár drobnejma, pak mi to slítlo (takže znovu). V Brně, co tak koukám do sešiťáku, se má 3 minutky stát, tak bych tu sekeru mohl stáhnout na minimum. Opravené engy už tam mám, co se jízdy týče, tak tam mám rezervy v brzdění do zastávek, on plech s bymákama v MSTS brzdí moc pěkně =)

SergioPerez napsal:
Z Kr.Pole jsem odjížděl se čtyřma minutama a pár drobnejma, pak mi to slítlo (takže znovu). V Brně, co tak koukám do sešiťáku, se má 3 minutky stát, tak bych tu sekeru mohl stáhnout na minimum. Opravené engy už tam mám, co se jízdy týče, tak tam mám rezervy v brzdění do zastávek, on plech s bymákama v MSTS brzdí moc pěkně =)

Já jsem testoval, tak neprozradím co tě ještě čeká, ale co ti můžu říct, že do Šakvic nepřijedeš s méně než 5 minutami...

Back
Nahoře