Milan Grygar
Cestující
Díky všem. Stáhnul jsme jí přes IE.
Milan
Milan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
poison napsal:Když už jsme u té zlobivky R 200 Silesia,updatovanou verzi stáhla asi polovina napsaných,zbytek jen zkoušel,zda to funguje,ale zeptám se,jel ji někdo až do cíle?Myslím tu verzi na aktualizaci 18,popřípadě nějaká připomínka.Mě to fungovalo dá se říci korektně.Díky
Ahoj Poisone,Odra bez problémů. Jen v Brandýse n/O u vjezd. náv. na volno a po projetí vj.n. jsem měl na náv.opak. na stůj tak jsem použil rychlobrzdu a zastavil jsem před návěstidlem kde svítila bílá i na následujícím,které bylo vidět taky. Po chvíli se barva u všech náv. změnila na volno,tak jsem pokračoval dál. Moc pěkná aktivita,traffic-parááda!!! Díky za pěkně provedenou aktivitu. R.poison napsal:Zdar chlapcí,co Odra,zajímajímá mě jako vždy,zda jste dojeli do cíle s,nebo bez problémů,popřípadě s jakými.Díky
Ahoj,přesně jak píše Candreva,čas odjezdu je v JŘ danný,ostatně píšťalka plácačky se také musela ozvat.Ta policejni akce byla tak rychlá,že si o ní ani personál nestihl pokecat s fírou a aby se neprohlubovalo zpozdění hned za EC s Taurusem je odjezd.klimi napsal:Poisone, kdy mám odjíždět z Pardbubic? Naskočí mi hláška, že čekáme na příjezd policie, ale nějak nedostanu zprávu o tom, že přijela a já můžu jet...