Aktivity POISON

Když už jsme u té zlobivky R 200 Silesia,updatovanou verzi stáhla asi polovina napsaných,zbytek jen zkoušel,zda to funguje,ale zeptám se,jel ji někdo až do cíle?Myslím tu verzi na aktualizaci 18,popřípadě nějaká připomínka.Mě to fungovalo dá se říci korektně.Díky

poison napsal:
Když už jsme u té zlobivky R 200 Silesia,updatovanou verzi stáhla asi polovina napsaných,zbytek jen zkoušel,zda to funguje,ale zeptám se,jel ji někdo až do cíle?Myslím tu verzi na aktualizaci 18,popřípadě nějaká připomínka.Mě to fungovalo dá se říci korektně.Díky

Já jsem projel celou aktivitu,bez problému.Akorát před Malešicemi se mi nenačetly nějaké objekty,jinak bez závad!

PS:Ten provoz mezi Kolínem a Prahou se Ti povedl je skvělý,jde vidět jak po ránu železnice ožívá,paráda!!! Díky.

Zdar chlapcí,co Odra,zajímajímá mě jako vždy,zda jste dojeli do cíle s,nebo bez problémů,popřípadě s jakými.Díky

poison napsal:
Zdar chlapcí,co Odra,zajímajímá mě jako vždy,zda jste dojeli do cíle s,nebo bez problémů,popřípadě s jakými.Díky
Ahoj Poisone,Odra bez problémů. Jen v Brandýse n/O u vjezd. náv. na volno a po projetí vj.n. jsem měl na náv.opak. na stůj tak jsem použil rychlobrzdu a zastavil jsem před návěstidlem kde svítila bílá i na následujícím,které bylo vidět taky. Po chvíli se barva u všech náv. změnila na volno,tak jsem pokračoval dál. Moc pěkná aktivita,traffic-parááda!!! Díky za pěkně provedenou aktivitu. R.

Naposled editoval moderátor:
Zajímavé,v těch místech by neměl být jedinný vlak před vlakem hráče.Asi ti tvrdohlavý MSTS chtěl aktivitu okořenit.Díky za odpověď ;)

Kolega to jel taky a tomu se to nestalo.;) Alespoň nějaká změna,to musí být. Ahoj R.

Ja také OK, ja jsem měl v Brandýse zase vjezd na zelenou a odjezd na výstrahu, než jsem dojel k náv. byla zelená. Tohle je spíše problém tratě a PC, co jsou nové tratě, tak víc návěstidel ti bezdůvodně postaví výstrahu.

tak...dnes jsem dojel Avalu a mam naclou Odru(uz sem za Hranicema)...aktivity super:) a trafic vyvazeny...pekne aktivity,moc moc povedene:)..co se tyce vystrah..hazelo me to dost casto,nejen v brandyse,kde me to hodilo posun-40km/h-tak sem jel 40tkou....ale to ej dobre.)....musi se to hlidat aby se nestal pruser,takze super

Poisone, kdy mám odjíždět z Pardbubic? Naskočí mi hláška, že čekáme na příjezd policie, ale nějak nedostanu zprávu o tom, že přijela a já můžu jet...

To mě se taky hláška že můžu jet nedostavila,ale co,slyšel jsem píštalku,navíc byl čas k dojezdu,tak sem jel.....co bych se sr.l s nějákým opilcem,nemá dělat bordel :D. Poison má velice skělé aktivity...:) moc moc se mi líbí....ty aktivity samozřejmě :D
pardon,odjezdu*. Překlep.....jinak teď sem začnul R 200 Silesia:) hezká noční aktivita

Naposled editoval moderátor:
klimi napsal:
Poisone, kdy mám odjíždět z Pardbubic? Naskočí mi hláška, že čekáme na příjezd policie, ale nějak nedostanu zprávu o tom, že přijela a já můžu jet...
Ahoj,přesně jak píše Candreva,čas odjezdu je v JŘ danný,ostatně píšťalka plácačky se také musela ozvat.Ta policejni akce byla tak rychlá,že si o ní ani personál nestihl pokecat s fírou a aby se neprohlubovalo zpozdění hned za EC s Taurusem je odjezd.:D

Čau. Mám problem z aktivitou EC 145. Když vyjíždím ze Zábřehu tak mi to vždy spadne. Nevíte proč. Díky.

Nevíme,snad kdybys napsal,zda to vyhodí nějakou hlášku a její text,jinak netušíme.

Poison ta Odra sa ti skutočne podarila :)a najviac sa mi páčila ta nahánačka s tým taurusom od ČT ;) , najprv som ho nevedel dobehnut ale potom som predbehol :D

Back
Nahoře