Aktivity POISON

Blackwolf napsal:
.... Připojení v Brně zcela bez problémů. Odjezd, rychlost cca 20 km/h, zásah RB...
Ahoj, to se mi taky stalo a to jen z důvodu, že při pokynu zabrzdi/odbrzdi jsem omylem změnil směr zpět a na F4 byla rychlost 0.00km/h, pak mi to strhlo záchranku. Když jsem najel znova, připojil, přeskočil a zařadil směr vpřed vše OK. Na TM F4 200.00km/h, proto je tam při odjezdu hláška k prvnímu rychlostníku max.30.

Takže to vypadá na problém verze Binu. Já jedu na 1.7.0819. Ten netrpí na nulování rychlostí. A jak jsem psal včera, i když mi některý monitor strhne rychlobrzdu, tak normálně odbrzdím a po dofoukání jedu dál.

Ahoj Poisone,mám takový problém s aktivitou Johanes Brahms,v rcenaech ci kde jak mám předjíždět ten náklad co podjel stahovačku mě to vyhodí do win,žádná hláška nic takovýho,počkam až proti mě projede EC s taurusem a přejedu na kolej do proti směru a po pár metrech bum,hodí mě to do winu,ani žádná error tabulka

Ahoj, tam není nic co by tě mělo vyhodit, žádná zpráva, traffic jsou tam pouze dvě soupravy v Řečanech a to EC na Brno. Pak až onen náklad. Nevím zda to nezpůsobuje soundcfg.dat, u Jacka na webu je jeho upravená verze tak jí stáhni a nakopči ji do Globalu (původní zálohuj). Jinak opravdu netuším.

Právě jsem dojel Brahmse bez jediného problému. Venco paráda. Jen mě trošku mrzelo, že kdykoliv se mohla mašinka trochu prohnat, muselo se kvůli něčemu brzdit.;-)

Dík Michale, dal jsem si za předsevzetí Zima Sněžení a při tvorbě nebyla žádná inspirace, spíše tahání za staré osvědčené páky. V závěru jsem to viděl jako propadák ve smyslu aktivity k nové loko a ještě ve větším smyslu Zima Sněžení, kdy na "naší" dráze je hned konec. Nakonec došlo na určitej komromis hlavně v časovém horizontu tvorby úlohy. Na druhou stranu si myslím, že mašinka dokázala svůj um na jedničku, hlavně pokud si hráč hlídal Svitavy, kde se mohl konečně rozvášnit, samozřejmě dodržejíce stahovačku. ČT mě trochu vypekla a nakonec jsem jí nechal tak jak je. Původně jsem vjížděl ke 4tému? peronu, tedy k peronu, kdy hráč již jede rovně na Parník. Proti vjíždí Os, který mě při použití plánovaného nástupiště nevpustí do stanice vůbec. Při testu jsem to měl hozený na finální peron a hle, vjedu a Os přijede záhy. V původní vyriantě bylo, že stojím na vjezdu, proti Pendolino 503 a kolem mě přisviští R 700. Nakonec jsem jej šoupnul tak, abych jej potkal na Zádulce. Kolik z Vás jej vidělo netuším, ale do odjezdu z ČT stojí u prvního peronu. Dále blok za Lichkovákem, který jel na čas, brzký příjezd do Chocně (potřeboval jsem minuty) zapříčinil to Ústí nad Orlicí a objezd nákladu. Ty Řečany byly nutný, aby se z PB něco dělo a poskakování po kolejích v úseku Poříčany - Běchowitz byl jen provozní bonbónek. I tak jsem rád, že se Messoun dokázal vyřádit a ukázat, že výkon má a dokáže zabrat.
Tak jak děkuješ ty mě za aktivitu, děkuji já tobě za nádhernou kabinu k nádhernýmu modelu.

Naposled editoval moderátor:
Radim20 napsal:
Ahoj Poisone,mám takový problém s aktivitou Johanes Brahms,v rcenaech ci kde jak mám předjíždět ten náklad co podjel stahovačku mě to vyhodí do win,žádná hláška nic takovýho,počkam až proti mě projede EC s taurusem a přejedu na kolej do proti směru a po pár metrech bum,hodí mě to do winu,ani žádná error tabulka
Ano, jak psal kolega, tak s upraveným souborem od Jacka to nepadá a jedeš tak dlouho než se ti ztratí okolí. Bez něj to padá o 106.
Jinak pěkná aktivitka. Už jsem přemyšlel proč takovou loko, když se snad nikdy nedostane na plný výkon. Naštěstí kolem oběda bude venku moje aktivita a tam si rychlé jízdy užijete do sitosti.

poison: Táhnutí se 40-50km/h za tím prvním nákladem bylo nekonečné. Marně jsem celou dobu přemýšlel nad tím, proč ho dispečer pustil těsně přede mne (do Letovic jsem vjížděl na Výstrahu, na odjezdu Stůj), když věděl, že ho v Březové neuhne. R700 na Zádulce jsem nepotkal. Viděl jsem jeho koncová světla až na vjezdu do ČT. To bude tím, že jsem měl za nákladem před Svitavami větší odstup (z Hradce jsem jel už jen na Volno).

alcapone: No super.

Zdravím
Po nějakém čase jsem usedl k MSTS s chuťí na nějakou "oddechovku". Zkusil jsem Pn 63440 a nedělal vůbec špatně. Krásná aktivita s nákladním vlakem. Veškeré zápletky (křižování, předjíždění, ...) šlapaly na 100%, stačilo v klídku dodržovat max. rychlost v úsecích. Fakt moc povedená aktivita. Dík

Zdravím, prosím Vás odkial sa dá stiahnuť vozen ČDC_Eanos_776? k aktivite R 624 Bečva.

ďakujem z pozdravom Michal.

Dobrý den mam problém s aktivitou EC 70, kde po spusteni vybehne rada hlasek a po hlasce ze prijel vlak z vidne a ze mam vyckat dalsich instrukci se aktivita cela sekne a konec. Bin aktualni, vsechno v poradku, neni nejake specificke nastaveni?? Popr nevi nekdo co s tim?? Dekuji...

Chce to úpravu souboru soundcfg.dat, ketý je v GLOBAL, u mě na webu v Návštěvní knize jsem to řešil včera s Matušem, dnes zde ve fóru ve vlákně "jsem úplnej začátečník!!!" tak se tam koukni a udělej to podle návodu na Jackových stránkách kam v obou případech odkazuju.

poison napsal:
Chce to úpravu souboru soundcfg.dat, ketý je v GLOBAL, u mě na webu v Návštěvní knize jsem to řešil včera s Matušem, dnes zde ve fóru ve vlákně "jsem úplnej začátečník!!!" tak se tam koukni a udělej to podle návodu na Jackových stránkách kam v obou případech odkazuju.
Jo dik moc :cool:

Ahoj, zajel jsem si včera aktivitu R 911. Musím pochválit, že se při jízdě alespoň něco děje a díky tomu se pak dá pořádně prohnat mašinka při krácení zpoždění.
Chtěl bych ale upozornit na dvě chybky - při vjezdu na pražský hlavák mi skáčkou hlášky dřív, než by měly (například to, že je mašina odpojená se objeví když teprve zastavuji apod.). Druhou maličkostí je pak špatně nastavený čas odjezdu z Kolína v jízdním řádu F10 - je tam 22:57, což je příjezd do Kutné Hory.

Zajímal by mě ještě postřeh ostatních, jestli je reálné zkrátit vzniklé zpoždění a dojet do HB včas? Mně se to nepovedlo, měl jsem navrch asi čtyři minuty...

Je zajímavé, že ti to vyskakuje než přijedeš, já se ploužil jak had a ještě jsem čekal s hláškama nějakou minutku. Čas v Kolíně je takto proto, aby byl odjezd písknutej, pokud tam dám správný čas, každý přijede jinak a hned po výstupu/nástupu odjezd, což jsem nechtěl, šlo o to, aby z Kolína každý odjel stejně. Podobně to je i v jiných aktivitách kdy má hráč zpoždění, čas odjezdu je vždy v čase, který je aktuální v aktivitě, klidně i zpožděný.

Back
Nahoře